Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

Nu va aš vakar sveika-graži buvau 4u.gif , o šiandien su tokia SAGE lūpų kamputyje atsibudau, kad vos neapalpau, kai pamačiau save veidrodyje blink.gif
Persiskaičiau jūsų patarimus ir nakčiai bandysiu medum pasiteplioti! Parašysiu kokie rezultatai rytoj bus tongue.gif , bet jei taip gyriat g.gif tikiuosi nors šiek tiek apmalšinti herpesiuką mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 11, 08:00)
Nu va aš vakar sveika-graži buvau  4u.gif , o šiandien su tokia SAGE lūpų kamputyje atsibudau, kad vos neapalpau, kai pamačiau save veidrodyje  blink.gif
Persiskaičiau jūsų patarimus ir nakčiai bandysiu medum pasiteplioti!  Parašysiu kokie rezultatai rytoj bus  tongue.gif , bet jei taip gyriat  g.gif  tikiuosi nors šiek tiek apmalšinti herpesiuką  mirksiukas.gif !

4u.gif sveiki! mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif ,

didelių pokyčių nesimato schmoll.gif , esu gražiai išdabinta doh.gif .
O niekas nebandė tik nesijuokit garsiai blush2.gif zelionkės (br.žalumos), pamąsčiau jinai juk džiovina ir dezinfekuoja žaizdas, gal padėtų g.gif , reiks vakare išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 12, 08:15)
Laba ryta  smile.gif ,

didelių pokyčių nesimato  schmoll.gif , esu gražiai išdabinta  doh.gif .
O niekas nebandė  tik nesijuokit garsiai  blush2.gif  zelionkės (br.žalumos), pamąsčiau jinai juk džiovina  ir dezinfekuoja žaizdas, gal padėtų  g.gif , reiks vakare išbandyti  smile.gif

Ne nebandžiau! Tai medus nepadėjo?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 09 12, 10:51)
Ne nebandžiau! Tai medus nepadėjo?

Nea......napadėjo schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes, o man medus padejo. nudziovino iskart.pirmadieni iskilo siandien jau beveik neber.
man tai pirma kart iskilo, tai siek tiek nesupratau, kas tai. bet paaikejus, iskart uztepiau pagal jusu patarimus medaus nakciai, diena acc... (ar kaip ten)

aciu uz tikslingus patarimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 12, 10:18)
Nea......napadėjo  schmoll.gif

Na linkiu kuo greičiau,kad nudžiūtų ir nukristų! 4u.gif
QUOTE(besyte @ 2007 09 12, 10:36)
sveikutes, o man medus padejo. nudziovino iskart.pirmadieni iskilo siandien jau beveik neber.
man tai pirma kart iskilo, tai siek tiek nesupratau, kas tai. bet paaikejus, iskart uztepiau pagal jusu patarimus medaus nakciai, diena acc... (ar kaip  ten)

aciu uz tikslingus patarimus bigsmile.gif

thumbup.gif Tai gerai,kad padėjo! mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

pabudome ir kelkimes biggrin.gif , iškart prie veidrodžio puoliau ax.gif . "Zelionkė" nudžiovino tą baisuoklę ir viskas smile.gif , bet dabar baisiai niešti lūpą toje vietoje blink.gif , turbūt gija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 13, 07:25)
Labas rytas  smile.gif

pabudome ir kelkimes  biggrin.gif , iškart prie veidrodžio puoliau  ax.gif . "Zelionkė" nudžiovino tą baisuoklę ir viskas smile.gif , bet dabar baisiai niešti lūpą toje vietoje  blink.gif , turbūt gija  tongue.gif

O tai faina,parašyki dar po to kaip toliau einasi! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif !

po zelionkės pridėjau dar vieną vaistą, medetkų tepalą ax.gif , visą dieną tepliojausi tongue.gif . Na bet šiandien jau smagu į veidrodį pasižiurėti thumbup.gif
Beveik nieko nebera mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos! 4u.gif
as jau trecia diena vaikstau pasipuosusi tuo groziu, ir va katik katik suzinojau toki gydymo buda!
demesio cool.gif
jeigu uzpuole herpesas vadinasi truksta jodo. turetu padeti puodelis karsto pieno su keletu laseliu jodo, bet kogero iskart jam tik pasirodzius smile.gif
sekmes 4u.gif as isbandysiu jeu tik kita karta rolleyes.gif
prasineskit kaip sekesi
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 09 17, 14:32)
merginos!  4u.gif
as jau trecia diena vaikstau pasipuosusi tuo groziu, ir va katik katik suzinojau toki gydymo buda!
demesio  cool.gif 
jeigu uzpuole herpesas vadinasi truksta jodo. turetu padeti puodelis karsto pieno su keletu laseliu jodo, bet kogero iskart jam tik pasirodzius smile.gif
sekmes  4u.gif  as isbandysiu jeu tik kita karta  rolleyes.gif
prasineskit kaip sekesi

Ania?O kur čia skaitei?Dėl to jodo? g.gif
Atsakyti