Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

QUOTE(BusyBee @ 2007 08 01, 07:50)
Labai noriu padekoti dotiokytei, kuri mums toki gera buda pasiule!! Vakar pabandziau medaus uzsitepti ant savo pusleliu ir per nakti jos beveik visai pranyko. As tepiau ne pacioj pradzioj, o jau gerokai puslelems isikerojus, tai per nakti ir niezuli nueme, ir zaizdele sutrauke. Tikrai labai geras metodas, merginos pabandykit! Ir svarbiausia naturalus! Dekiu Dotiokyt!  4u.gif

Į sveikatėlę, džiaugiuosi, kad padėjo. Man šis būdas irgi buvo atradimas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutės merginos 4u.gif
Turiu tą ''džiaugsmelį'' jau labai seniai ,ir ne tik ant lūpų ir aplink jas ,bet ir ant rankų o šią vasarą dar ir ant kojos piršto iškilo . Man visada pūslės iškyla kai tik daugiau pasinervuoju ir aišku po peršalimų ir perkaitimų. Reikės pasinaudoti jūsų patirtimi ir pagerti kokių nors vaistukų ir preparatų su ežiuole.
Ačiū ,merginos už patarimus, ir sėkmės jums gydantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorax @ 2007 08 17, 00:14)
Sveikutės merginos  4u.gif
Turiu tą ''džiaugsmelį'' jau labai seniai ,ir ne tik ant lūpų ir aplink jas ,bet ir ant rankų o šią vasarą dar ir ant kojos piršto iškilo . Man visada pūslės iškyla kai tik daugiau pasinervuoju ir aišku po peršalimų ir perkaitimų. Reikės pasinaudoti jūsų patirtimi ir pagerti kokių nors vaistukų ir preparatų su ežiuole.
Ačiū ,merginos už patarimus, ir sėkmės jums gydantis  4u.gif

4u.gif Balionėlis tau,kad ir tu greičiau sveiktum! mirksiukas.gif
Atsakyti
na,manau esu viena is to daugelio turinti sia problema..
jei nors kart gyvenime esi turejes herpi,vadinasi visa gyveninma ta virusa nesioji ir apkretineji kitus...nieks man beveik nepadeda,pastos,tepalai,tableciu nebandziau,bet buna momentai kai herpiai kaip grybai po lietaus dygsta viens po kito... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 08 23, 01:13)
na,manau esu viena is to daugelio turinti sia problema..
jei nors kart gyvenime esi turejes herpi,vadinasi visa gyveninma ta virusa nesioji ir apkretineji kitus...nieks man beveik nepadeda,pastos,tepalai,tableciu nebandziau,bet buna momentai kai herpiai kaip grybai po lietaus dygsta viens po kito... verysad.gif

Reikia stiprinti imunitetą ir saugotis skersvejo! mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar saltis sukrete, o siandien ryte jau atsikeliau su herpesu sad.gif uzsitepiau acic'o man jis padeda, bet perskaiciau apie medu bigsmile.gif reiks isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 28, 07:42)
vakar saltis sukrete, o siandien ryte jau atsikeliau su herpesu sad.gif uzsitepiau acic'o man jis padeda, bet perskaiciau apie medu  bigsmile.gif  reiks isbandyti  thumbup.gif

Duoki žinoti,kaip tau jis veikia.Ok?
Atsakyti
man geriausias vaistas yra tik cinkas,pilna visko isbandziau ,tik jis vienas man tepadeda
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 08 28, 20:20)
man geriausias vaistas yra tik cinkas,pilna visko isbandziau ,tik jis vienas man tepadeda

Man anksčiau labai ir padėdavo.o dabar nebe. verysad.gif
Atsakyti
Ir vel isdygo prie nosies siandien man tas "grozis". doh.gif Siaip kai is anksto pajuntu kad jau kyla, tai nusausinu ta vieta spiritu ir naudoju Carbosan 2% geli.
bet kai jau iskyla niekas nebepadeda, tenka laukti kol praeis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masha: 04 rugsėjo 2007 - 15:29
QUOTE(Masha @ 2007 09 04, 16:25)
Ir vel isdygo prie nosies siandien man tas "grozis". doh.gif Siaip kai is anksto pajuntu kad jau kyla, tai nusausinu ta vieta spiritu ir naudoju Carbosan 2% geli.
bet kai jau iskyla niekas nebepadeda, tenka laukti kol praeis verysad.gif

o medaus nebandei?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 09 04, 16:30)
o medaus nebandei?

Skaiciau cia jusu patarimus, dar nemeginau, galvoju siandien nakciai uzsitepti 4u.gif siaip medu naudoju kai buna suskirdusios nuo vejo lupos, tai tikrai padeda thumbup.gif
Atsakyti