Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

Och tu gyvate, jau nebegaliu, koks siutas ima del to herpeso nelemto doh.gif Ir vel lūpos nusėtos pūslemis, kurių niekaip neišsigydau jokiomis iki šiol isbandytomis priemonėmis. Toks jausmas, kad tos pūslės dar labiau didėja ir trūkinėja iki kraujo. Nebegaliu nei valgyt, nei juoktis, o dar kai vaikas iš netyčių užklunpa ir gerai pakrapšto, tai išvis staugt vilku norisi mad.gif
O ar gali būti, kad dėl kažkokių priežasčių herpeso virusas suaktyvėja saulėje, nes būtent po saulės vonių, o ne peršalus, kaip daugumai būna, man dažniausiai jis išlenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 07 16, 23:31)
Och tu gyvate, jau nebegaliu, koks siutas ima del to herpeso nelemto doh.gif Ir vel lūpos nusėtos pūslemis, kurių niekaip neišsigydau jokiomis iki šiol isbandytomis priemonėmis. Toks jausmas, kad tos pūslės dar labiau didėja ir trūkinėja iki kraujo. Nebegaliu nei valgyt, nei juoktis, o dar kai vaikas iš netyčių užklunpa ir gerai pakrapšto, tai išvis staugt vilku norisi mad.gif
O ar gali būti, kad dėl kažkokių priežasčių herpeso virusas suaktyvėja saulėje, nes būtent po saulės vonių, o ne peršalus, kaip daugumai būna, man dažniausiai jis išlenda g.gif

verysad.gif deja taip, nuo saules herpis suaktyveja...
jis ishlenda , nuo UV spinduliu poveikio, del nusilpusio organizmo imuniteto, del mechaniniu pazheidimu....
Atsakyti
Labai bjaurus dalykas, mano vyrui buvo pusę veido herpesas apsėdęs, antiobiotikus vartojo, B grupės vitaminus labai svarbu naudoti ne tik kai užpuola, bent i metus kartą reikia, imunitetą stiprinti, kad labiau ir dažniau nepultų.
Atsakyti
QUOTE(ausra29 @ 2005 07 13, 11:43)
mano gydytoja sake kad visos tos bakterijos, visokie grybeliai visada yra ant musu kuno ir paciam kune. sita turbut jau visi yra girdeje smile.gif bet man idomiausia buvo tai kad tos gerosios bakterijos ir blogosios nuolat "kovoja" ir jei organizmas užterštas tai gerųjų bakterijų sumažėja ir blogosios t.y. tie visi grybeliai ima viršų: pleiskanos, herpesas ivairiose vietose, visokie perštėjimai tada ir prasideda. kaip ir minėta ankščiau kad tai nusilpęs organizmas, stresai, galbūt šiek tiek ir peršalimai. cha o jei karšta ir iškyla herpes? daug neigiamos įtakos imuniteto silpnėjimui tūri ir kontraceptikai, nes jie irgi naikina gerąsias organizmo bakterijas. bent jau aš tai nesinaudoju tepaliukais spręsdama tokių problemų, nes tai beveik beprasmiška. viskas kas ant odos - vaizdas iš organizmo vidaus.
think doh.gif

o kuo čia bakterijos ir grybeliai dėti, jei Herpes simplex yra virusas?
Tuo tarpu tepaliukai yra antivirusiniai ir padeda, tik nekažin kiek jei imunitetas nusilpęs.

QUOTE(smike @ 2005 08 28, 12:46)
O man Acicloviras nepadeda.  verysad.gif pūslę užgydo tik Zoviraxas. Nes ir vaistinėje sakė, kad Aciclovire nėra sudėtinės medžiagos, kuri veiktų patį virusą. O šiaip jau kažkurioje temoje apie Herpesa rašiau, kad man geriausiai padeda ne vaistai, o saugojimasis, kad nesušalti ir pan. Pavyzdžiui man lūpos žiemą neužgydavo kai kepurės nenešiojau, o kai atėjau į protą- tik porą kartų per sezoną pasitaiko. Žodžiu, reikia stengtis organizmą stiprinti.  4u.gif

taigi acicloviras ir Zovirax tą pačią veikliąją medžiagą ir turi doh.gif
Atsakyti
Herpes virusas yra visai neprognozuojamas, koks imuniteto nusilpimas gali būti vasara, kada pilna šviežių vaisiuų ir daržovių.... schmoll.gif tai yra jau "dovanėlė" visam gyvenimui, reikia stebėti savo organizmą, kad būtų galima sužinoti kada laukti to "džiaugsmo". Pvz. man pora dienų iki jo pasirodymo būna bloga.
Dar yra daromi tyrimai herpes viruso tipui nustatyti yra herpes symplex 1 ir herpes symplex 2. Daugiausia informacijos galima rasti http://www.herpes.com/
puslapiukas tikrai labai informatyvus, rekomenduojamų vaistų virusui gydyti Lietuvoje - nerasite. Visokie aciklovirai padeda tik pradėjus perštėti. Iškylus puslytėms gerai dar vartiti vectavir tepaliuką, kurį reikia vartoti min. 4, nors atrodo jau ir sugyja.
Kadangi pasaulyje dar niekas nesukūrė vaistų nuo herpes, tiesiog turime gyventi su juo, kad ir kaip mes jo nenorėtume ... ax.gif tiesiog reikia guostis nors tuom, kad tas virusas mums iškyla ant pakankamai normalių nors ir matomų vietų. Pvz. mano draugei jis pasireiškė akyje..... blink.gif tai virusėlis ant lūpos - menkniekis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane atsirado ant dviejų pirštų ir toliau sėkmingai plinta ant rankos. Pūslytės mažuliukės, bet jų daug, susilieję. Niežti žiauriai. Užsipyliau arbatmežių aliejaus, kažkiek niežėjimą sumažino, o ką toliau daryt nežinau. verysad.gif
Atsakyti
ieškojau sitos temos. perskaičiau nuo pradžių. vaje kiek daug žmonių kankinasi...
sedžiu su užtinusiu pusę veido....herpes prie akies....
pradžiai kai pradėjo tinti, tai nuvežė į ligoninę. sekmadienis buvo. tai ten paklausė ar ne į akį gavau.... tokia kaip pamušta atrodžiau. kitą dieną važiavau į Kauno / Vytenio gatvėje esančia įstaigą. tai ten pasakė kad kažkas įkando... gavau kalną vaistų(nuo alergijos, antibų), tepalų. o šian įsiprašiau pas kitą gyd. tai dviese žiūrėjo ir patvirtino kad herpes. ryte tai atsimerkti negalėjau. tieeeeek užtinus akis. nesu mačius dar taip.
geriu acic tabletes. po 2 kas 4 val... žadintuvą užsistatau. o kaina... blink.gif už kursą sumokėjau 155 lt.....
ašaras lieju įsijungus supermamą. tiek planų reikalų sugriuvo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 09 01, 19:39)
ieškojau sitos temos. perskaičiau nuo pradžių. vaje kiek daug žmonių kankinasi...
sedžiu su užtinusiu pusę veido....herpes prie akies....
pradžiai kai pradėjo tinti, tai nuvežė į ligoninę. sekmadienis buvo. tai ten paklausė ar ne į akį gavau.... tokia kaip pamušta atrodžiau.  kitą dieną važiavau į Kauno / Vytenio gatvėje esančia įstaigą. tai ten pasakė kad kažkas įkando... gavau kalną vaistų(nuo alergijos, antibų), tepalų. o šian įsiprašiau pas kitą gyd. tai dviese žiūrėjo ir patvirtino kad herpes. ryte tai atsimerkti negalėjau. tieeeeek užtinus akis. nesu mačius dar taip.
geriu acic tabletes. po 2 kas 4 val... žadintuvą užsistatau. o kaina...  blink.gif  už kursą sumokėjau 155 lt.....
ašaras lieju įsijungus supermamą. tiek planų reikalų sugriuvo.  verysad.gif

Vajej, paskaičius tokias istorijas visai nebaisios pasidaro tos kelis kartus per metus iškylančios pūslelės ant lūpų verysad.gif Stiprybės console.gif
Atsakyti
Dar gerai yra puslytes (pvz. jei jos ant rankų) patepti su briliantinę žaluma arba tiesiog su zelionke. Ji dezinfekuoja ir tiesiog neleidžia pasklisto plačiau šioms bakterijoms ar kaip jas pavadinti. smile.gif
Amerikoje tai veikia krizės nuo herpes telefonas, kur žmonės kuriuos nelemtu metu metu užpuolė šis virusas gali pasiskambinti, o Lietuvoje reikia džiaugtis, kad yra forumai ta tema. Tai, bent jau ne vienišas pasijauti su šia liga..... 4u.gif
Atsakyti
niu man jau geriau. tris paras vaikščiojau kaip laaaaaaabai sumušta. kai puslelės prie akies, tai akis žiauriai užtino. neišsivaizdavau kad taip būna. doh.gif
akies užtinimą padėjo nuimti trauklapis. užsidėjus gulėjau. niu tikrai padėjo. ir
kas 4 val po dvi tabletes geriu geriu Acic. naktį su žadintuvu miegu.
dabar baisinė žaizda. ech.

skaitysiu forumą iš naujo. ieškosiu info dėl randų. nujaučiu bus.

Atsakyti
O niekam nepasireiske kokia alergine reakcija nuo compeed pleistriuku ar panasiai? MB per nakti iskilo tokios dvi nedidukes puslytes tai vaistininke igyre compeed pleistriukus. Nuo vakar klijuojam, bet siandien puse virsutines lupos tokia sutinus, vos ne dvigubai (anksciau jam netindavo taip nuo puslelines) g.gif Ar cia nieko, ar cia jau negerai? g.gif
Atsakyti
Uzpuole ir mane si zaraza siandien doh.gif Vel pusleliu pilna nosyje schmoll.gif
Atsakyti