Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

QUOTE(kontraversija1 @ 2009 09 13, 19:00)
Uzpuole ir mane si zaraza siandien doh.gif Vel pusleliu pilna nosyje schmoll.gif

Pas mane tas pats, nera buve nosyje, vis ant lupos issikeldavo, o dabar ziuriu, kad metesi i nosi, ziauriai skauda ir ilgai gyja. o paskui dar sugalvoja aplink nosi isorej pabert... vienu zodziu doh.gif
Atsakyti
Mane irgi karts nuo karto vargina sis "malonumas" doh.gif paprastai kyla ant lupu, karta prikilo puslyciu ir panoseje verysad.gif Vos tik pajuntu niezejima ir kutenima puolu gydytis acicloviro tepaliukais (pvz. acic), o jei jau iskyla pusleles tepu baneocino tepaliuku, daug greiciau nudziovina pusleles thumbup.gif
Atsakyti
Man ši karta puslytės iškilo ant kojos, tai bandau tepti sibirinio kėnio (Pixtovaja maslo) aliejumi, bet efekto nepastebėjau, kol kas geriausiai gydo vectavir tepaliukas. užtraukia per 3 dienas. Na, bet gal tas aliejukas "išdezinfekuos" iš tos vietos amžiams.. nu vienu žodžiu eksperimentuoju bigsmile.gif aišku ant nematomos vietos.... mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi medu naudoju, padeda thumbup.gif
Atsakyti
Užsikrėtus herpeso simplekso virusu (HSV) yra naudingas padidintas lizino kiekis. HSV replikavimui reikalingas argininas, o lizinas yra konkurencinga arginino įsisavinimui medžiaga. Padidintas lizino kiekis išstumdamas argininą slopina HSV augimą. Vykdyti šešių mėnesių tyrimai rodo, kad daugiau nei 50 proc. žmonių papildomas lizino kiekis yra žymiai efektyvesnis išvengiant peršalimo sukeliamų pūslelių, kurios atsiranda dėl HSV, lyginant su placebo grupe.
Kaip grūdinių kultūrų želmenų šeimos dalis, avižų želmenų sultys yra beta karotino, vitamino K, folio rūgšties, kalcio, geležies, baltymų, ląstelienos, taip pat vitamino C ir B grupės vitaminų šaltinis. Avižų želmenys (Avena sativa) atlieka atpalaidavimo bei stimuliavimo funkcijas ir taip maitina bei stiprina nervų sistemą. Jie naudingi mažinant artrito, reumato, streso, depresijos, silpnumo, išsekimo, nervinio drebulio, epilepsijos, galvos skausmo, cholesterolio kiekio, herpeso ir menopauzės simptomus. Avižų želmenys taip pat naudojami esant skydliaukės ir estrogenų trūkumo problemoms, degeneracinių ligų, tokių kaip išsėtinė sklerozė, atvejais gydant peršalimą, ypač kai pastarasis yra pasikartojantis ar ilgalaikis.
Gydant pūslelių pažeistą odą bei gleivinę efektyvūs yra dehidroepiandrosterono (Dehydroepiandrosterone) turintys kremai, kurie stimuliuoja odos gebėjimą išskirti aliejus ir tokiu būdu išsivalyti.
Atsakyti
Pritariu Apolonui, reikia vartoti daug lizino. DAUG. Man padejo. Be to, imunitetui stiprinti butina vartoti daug GERU vitaminu ir maisto papildu. Svarbu issirinkti naturalius, t.y. is augalu ekstraktu pagamintus, nes sintetiniu musu organizmas vis tiek nepasisavina, taip kad daugiau zalos, negu naudos. Su vienomis svieziomis darzovemis ir vaisiais neprasisuksim, nes juose siais laikais nelabai daug gero like.
Papildyta:
Beje, uzmirsau pamineti, kad norint greiciau issigydyti prasidejusi herpesa, butina ta vieta laikyti sausai. Negalima tepti jokiu kremu. Is patirties zinau, kad visokie zovirax tepaliukai padeda, tik jeigu pacioj pradzioj virusa pagauni. Pati nebandziau, bet girdejau, kad zmones net fenu uzkresta vieta dziovina.
Atsakyti
Ačiū Apolonai už tokį išsamų paaiškinimą 4u.gif thumbup.gif , turbūt medicinos mokslus kremti. Internete radau, kad ypač daug lizino yra žuvyje.
Pirmą kartą girdžiu apie avižų želmenų tokią didelę naudą, reikės pabandyti, gal apretės tos puslytės. Pas mane yra herpes simplex 1 ir simplex 2, ar lizinas juos vienodai veikia? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(turistux @ 2009 09 26, 14:42)
Pas mane yra herpes simplex 1 ir simplex 2, ar lizinas juos vienodai veikia?  ax.gif

HSV-1 ir HSV-2 vienas nuo kita skiriasi tik genomo struktūra, o veikia ir dauginasi vienodu principu. Numarint juos irgi galima taip pat. Amino rūgšties L-lizino 500mg 100 kapsulių kaina apie 32Lt. (Būna įvairūs amino rūgščių kompleksai, bet į juos aš skeptiškai žiūriu - reikia vartoti tai ko reikia, o ne viską nuo visų negalavimų.) Ir kaip kuosa minėjo, "reikia vartoti daug", t.y. iki 3000mg per dieną, geriausia ant tuščio skrandžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apolonas: 26 rugsėjo 2009 - 15:17
QUOTE(lapute33 @ 2009 09 14, 12:40)
Vos tik pajuntu niezejima ir kutenima puolu gydytis acicloviro tepaliukais (pvz. acic), o jei jau iskyla pusleles tepu baneocino tepaliuku, daug greiciau nudziovina pusleles  thumbup.gif

aš ir anksčiau tepdavai Acic tepaliuką, bet dabar geriu Acic tabletes.Bent jau man daug greičiau yra poveikis smile.gif pradedu gerti kai pajuntu, kad jau tuoj tuoj tuoj išdyks koks "baisusis šašas" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 09 26, 16:08)
HSV-1 ir HSV-2 vienas nuo kita skiriasi tik genomo struktūra, o veikia ir dauginasi vienodu principu. Numarint juos irgi galima taip pat. Amino rūgšties L-lizino 500mg 100 kapsulių kaina apie 32Lt. (Būna įvairūs amino rūgščių kompleksai, bet į juos aš skeptiškai žiūriu - reikia vartoti tai ko reikia, o ne viską nuo visų negalavimų.) Ir kaip kuosa minėjo, "reikia vartoti daug", t.y. iki 3000mg per dieną, geriausia ant tuščio skrandžio.

tai gaunasi po 6 kapsules per diena.... g.gif o tai nesukels kokio nors šalutinio poveikio? Vartojant tokį kiekį 100 kapsulių reikėtų išgerti per 16-17 d. ar tų dienų užteks, ar reikia vartoti ilgesnį laiką pvz. mėn.?

Ir dar retorinis klausimas, kada mūsų (bent jau Šiaulių) poliklinikose atsiras tokių apsiskaičiusių gydytojų? Mano atveju nuėjau pas gydytoją (ginekologą), sakau, man puslelinė, pažiūrėjo sako, aha, eik tyrimus pasidaryk, pasidariau rado abu virusus, sako dabar saugok tą lapą..... ir išrašė acic tablečių pavarčius kažkokias knygeles, tokį problemos sprendimą aš lengvai googlės pagalbą galiu rasti. Tą ginekologą jau pakeičiau, kažkaip nekėlė ji man pasitikėjimo.
Atsakyti
QUOTE(turistux @ 2009 09 29, 13:17)
tai gaunasi po 6 kapsules per diena....  g.gif  o tai nesukels kokio nors šalutinio poveikio? Vartojant tokį kiekį 100 kapsulių reikėtų išgerti per 16-17 d. ar tų dienų užteks, ar reikia vartoti ilgesnį laiką pvz. mėn.?

Tik retais atvejais pasireiškia nepageidaujamas poveikis, toks kaip spazmuojantis pilvo pūtimas, viduriavimas, tačiau tik nuo labai didelių dozių, daugiau kaip 10 gramų (10000mg) per dieną. Pasireiškus simptomams reiktų tiesiog sumažinti dozę. Vartojant mažiau kaip po 1000mg per dieną poveikis būtų toks pats, kaip ir visai nevartojant. Didelę dozę galima gerti kol matomi aktyvūs simptomai, vėliau galima sumažinti per pusę. Jį galima naudoti ir profilaktiškai po 1000mg per dieną.
Atsakyti
svekuciai,

turiu ir as sita problema... siaube, kaip mane ji nervuoja doh.gif doh.gif periodiskai pasikartoja vis tas pats ir tas pats... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti