QUOTE(apolonas @ 2009 09 26, 16:08)
HSV-1 ir HSV-2 vienas nuo kita skiriasi tik genomo struktūra, o veikia ir dauginasi vienodu principu. Numarint juos irgi galima taip pat. Amino rūgšties L-lizino 500mg 100 kapsulių kaina apie 32Lt. (Būna įvairūs amino rūgščių kompleksai, bet į juos aš skeptiškai žiūriu - reikia vartoti tai ko reikia, o ne viską nuo visų negalavimų.) Ir kaip
kuosa minėjo, "reikia vartoti daug", t.y. iki 3000mg per dieną, geriausia ant tuščio skrandžio.
tai gaunasi po 6 kapsules per diena....

o tai nesukels kokio nors šalutinio poveikio? Vartojant tokį kiekį 100 kapsulių reikėtų išgerti per 16-17 d. ar tų dienų užteks, ar reikia vartoti ilgesnį laiką pvz. mėn.?
Ir dar retorinis klausimas, kada mūsų (bent jau Šiaulių) poliklinikose atsiras tokių apsiskaičiusių gydytojų? Mano atveju nuėjau pas gydytoją (ginekologą), sakau, man puslelinė, pažiūrėjo sako, aha, eik tyrimus pasidaryk, pasidariau rado abu virusus, sako dabar saugok tą lapą..... ir išrašė acic tablečių pavarčius kažkokias knygeles, tokį problemos sprendimą aš lengvai googlės pagalbą galiu rasti. Tą ginekologą jau pakeičiau, kažkaip nekėlė ji man pasitikėjimo.