Įkraunama...
Įkraunama...

baseinai neštukėms Klaipėdoje

QUOTE(KristuteL @ 2010 02 22, 13:20)
Labukas visoms. As ir labai noreciau eit kazkur pasportuot ptraleisti turiningai laika, bet mano daktare neraso leidimo verysad.gif.  Sakanti, kad ji negali garantuoti uz pasekmes unsure.gif. Tai va o jei prasys as neturesiu ka parodyt g.gif.
Gal kas esat susidurusios su tokia problema ax.gif

Sporte sake, kad noretu pazymos. Gydytoja atsisake rasyti ir pasake, kad treneriai neturi teises tokios pazymos reikalauti. Sportuoju - niekam nieko nereikejo.
Atsakyti
Noreciau nuo kovo pradet lankyt baseina, bet vis nzn ka pasirinkti, pasiskaiciau neblogu atsiliepimu apie SPA centra, kaip supratau i Impuls nera ko eiti, o kaip su Tilzes g. esanciu baseinuku. Gal kas ten lanke? As skambinausi kaina 120 uz 4 uzsiemimus. Idomu ar ten kaip ir SPA centre leidzia pasiplaukiotioti pries ir po treniruotes g.gif
Atsakyti
aš irgi žadu lankyti baseiną SPA. Girdėjau labai gerų atsiliepimų. O dėl Tilžės g. baseino, tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(tiande @ 2010 02 21, 11:18)
Sveikos, visos kas iesko geriausio baseino bei aqua aerobikos treniruociu Klaipedoje  smile.gif 

Sia savaite baigesi mano abonimentas Spa centre, tai nusprendziau isbandyti Klaipedos viesbutyje "IMPULS" esanti baseina ir aqua aerobikos treniruote jame. ..  Pasigailejau..  doh.gif 

Gal kam bus idomus mano komentaras.  4u.gif  Visu pirma del aqua aerobikos treniruotes. Vienkartinis apsilankymas kainuoja 32Lt, treniruote trunka 50min.
http://www.impuls.lt...ndens_aerobika/

Ji vyksta bendrame baseine kartu su kitais, tik paciame baseino gale, tuo tarpu kai vyksta uzsiemimas buna atskirtas plotelis baseino tokia juosta, kad negaletu ten plaukioti kiti Impuls centro lankytojai. Taciau visi gali stebeti kaip jus ten sportuojat.  ax.gif  Tai nera juokingiausia yra ir blogesniu dalyku.
Vanduo baseine ganetinai saltas, temperatura tikrai nebus reguliuojama pagal jusu pageidavima, atmosfera niuroka.. Lubos zemos, vietos nedaug, nuolatine prietema. O girdimos muzikos skambesys siaubingas. Jauciasi didelis aidas, kuris susimaiso su is dzakuzzi sklindanciu burbuliuku garsu ir vargses treneres rekianciu balsu. Taip rekianciu, nes ji negali kalbeti normaliu tonu, tuomet besimankstinancios jos tiesiog negirdetu.  schmoll.gif 
Pamenu truputi peikiau spa centro "Sothys" dusus ir persirengimo kambary. Taciau lyginant su Impulsu, ten viskas idealu!  Impulse dusuose nera dureliu ir per dusus yra ieji mas i baseino komplekta.  Sunku paaiskinti , kaip ten viskas isdestyta, taciau priesais moteru dusines yra pastatyti 3 gultai, kur baseine esantys vyrukai isitaise ant ju gali stebeti kas  vyksta dusuose, kai moterys iseina ir iseina pro duris. Gal taip ir nevyksta, bet vien tas faktas man nepatiko. Pats persirengimo kambarys, taip pat nera didelis. Persirengiant buna sunku rasti vietos atsisesti, susideti daiktus ir neskubant susitvarkyti.

Zodziu mano komentaras toks. Jeigu rinktis tarp SOTHYS ir Impuls , tai garantuotai rinkciausi SOTHYS aqua aerobikos treniruotes. Kadangi kaina vienkartinio apsilankymo beveik vienoda (Sothys 30Lt, Impuls 32Lt), o komfortas nepalyginamai geresnis  thumbup.gif  Drysciau teigri, kad ir pati programa daug geresne Sothys centre  mirksiukas.gif 

Nesu ju darbuotoja, esu 38 savaitei esanti  nestuke.gif  taigi mano komentaras visiskai nesaliskas

sveikutes,nezinau,kaip ir kas ten ivyko,bet siaip tai "IMPULS"nestukiu vandens aerobika vyksta vip'e--
http://impuls.lt/lt/nsodo/vip_sales/
atskiras iejimas,atskira rubine,atskira patalpa,siltas jaukus baseinas su reguliuojama temperatura,sumazinta chloro koncentracija zodziu jokiu problemu thumbup.gif
Muzika groja tyliai,trenere kalba normaliu balsu.Po treniruotes galima nueiti i pirtele, netgi i dvi. bigsmile.gif ..nors trenere sveikatos sumetimais nepatare,nes nestukems pirtele ne per sveikiausia.
Nenoriu girt impulso,bet SOTHYS pries pora metu kol jis veike,buvo pastoviai per daug chloro,nedirbdavo ventiliacija,mergaites turedavo problemu su alergija,kvepavimu,kad kazkaip vedint atidarydavo langus ir tekdavo susalt po baseino , o esant nesciai,visi tie persalimai nekas...o siaip tai mergytes salygos mazdaug visur vienodos,tiesiog skonio reikalas,juk nesirenkam geros ligonines su prastais gydytojais, o renkames patikima gydytoja smile.gif

Papildyta:
Tilzes g. dirba dvi treneres-kiek zinau,pas trenere Jelena kainos sekancios:
vienkartinis 25 lt, o uz 4 uzsiemimus 90 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fainulka404: 23 vasario 2010 - 21:37
QUOTE(tiande @ 2010 02 21, 12:18)
Sveikos, visos kas iesko geriausio baseino bei aqua aerobikos treniruociu Klaipedoje  smile.gif 

Sia savaite baigesi mano abonimentas Spa centre, tai nusprendziau isbandyti Klaipedos viesbutyje "IMPULS" esanti baseina ir aqua aerobikos treniruote jame. ..  Pasigailejau..  doh.gif 

Gal kam bus idomus mano komentaras.  4u.gif  Visu pirma del aqua aerobikos treniruotes. Vienkartinis apsilankymas kainuoja 32Lt, treniruote trunka 50min.
http://www.impuls.lt...ndens_aerobika/

Ji vyksta bendrame baseine kartu su kitais, tik paciame baseino gale, tuo tarpu kai vyksta uzsiemimas buna atskirtas plotelis baseino tokia juosta, kad negaletu ten plaukioti kiti Impuls centro lankytojai. Taciau visi gali stebeti kaip jus ten sportuojat.  ax.gif  Tai nera juokingiausia yra ir blogesniu dalyku.
Vanduo baseine ganetinai saltas, temperatura tikrai nebus reguliuojama pagal jusu pageidavima, atmosfera niuroka.. Lubos zemos, vietos nedaug, nuolatine prietema. O girdimos muzikos skambesys siaubingas. Jauciasi didelis aidas, kuris susimaiso su is dzakuzzi sklindanciu burbuliuku garsu ir vargses treneres rekianciu balsu. Taip rekianciu, nes ji negali kalbeti normaliu tonu, tuomet besimankstinancios jos tiesiog negirdetu.  schmoll.gif 
Pamenu truputi peikiau spa centro "Sothys" dusus ir persirengimo kambary. Taciau lyginant su Impulsu, ten viskas idealu!  Impulse dusuose nera dureliu ir per dusus yra ieji mas i baseino komplekta.  Sunku paaiskinti , kaip ten viskas isdestyta, taciau priesais moteru dusines yra pastatyti 3 gultai, kur baseine esantys vyrukai isitaise ant ju gali stebeti kas  vyksta dusuose, kai moterys iseina ir iseina pro duris. Gal taip ir nevyksta, bet vien tas faktas man nepatiko. Pats persirengimo kambarys, taip pat nera didelis. Persirengiant buna sunku rasti vietos atsisesti, susideti daiktus ir neskubant susitvarkyti.

Zodziu mano komentaras toks. Jeigu rinktis tarp SOTHYS ir Impuls , tai garantuotai rinkciausi SOTHYS aqua aerobikos treniruotes. Kadangi kaina vienkartinio apsilankymo beveik vienoda (Sothys 30Lt, Impuls 32Lt), o komfortas nepalyginamai geresnis  thumbup.gif  Drysciau teigri, kad ir pati programa daug geresne Sothys centre  mirksiukas.gif 

Nesu ju darbuotoja, esu 38 savaitei esanti  nestuke.gif  taigi mano komentaras visiskai nesaliskas

Sveikutes visos smile.gif Nemegstu rasyti komentaru, bet negaliu uzmerkti akis i tokia neobjektyve nuomone! man sis komentaras primena nesazininga marketinga (Juodasis PR smile.gif)) Lankau Impulse nestukiu vandens aerobika jau antra menesi ir negaliu pasakyti ne vieno blogo zodzio smile.gif Matosi, kad zinutes autore nesilanke nestukiu vandens aerobikoje, nes treneruotes vyksta atskiruose patalpuose (VIP Saleje) , o ne bendrame baseine. Persirengimo kambarys nestukems taip pat atskiras. Trenere Elena labai maloni ir rupinasi kiekviena mergyna. Kai pirma karta atejau i uzsiemimus, labai patiko, kad siltai prieme. Taip pat nesuabejojau ir treneres kompetentingumu. Ji zino savo darba. Treneruotes padeda lavinti tinkamas raumenu grupes ir pasiruosti gimdymui smile.gif Todel bukite malonios ir noredamos "prastumti savo preke" nesmeizkite kitu.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 02 24, 17:15)
Sveikutes visos smile.gif Nemegstu rasyti komentaru, bet negaliu uzmerkti akis i tokia neobjektyve nuomone! 

nugi žmogus išsakė savo nuomonę, ką nuėjęs pamatė. visų mūsų nuomonės nėra objektyvios rolleyes.gif nes vienoms vieni dalykai patinka, kitoms ne 4u.gif
Atsakyti
Aciu "ablydute" uz palaikyma. thumbup.gif AS taip pat manau, kad FORUMAS tam ir skirtas, kad zmogus galetu issakyti ka galvoja viena ar kita tema. ax.gif Jeigu paskaitysit mano komentarus anksciau, is pat pradziu (kai neturejau su kuo palyginti) as Spa centra "Sothys" taip pat siek tiek peikiau (man nepatiko jame maziukas persirengimo kambarys bei tik 3 esantys dusai). Taciau kai palyginau, issakiau pasikeitusia savo nuomone. mirksiukas.gif

O ta panele, kuri sukritikavo mano pasisakyma tikrai nera pavyzdinga supermamu nare. schmoll.gif Man atrodo labai VEIDMAINISKA kritikuoti kitu pasisakymus, o tuo tarpu "sekti forumo tema", lankyti viena is siulomu Klaipedoje baseinu nestukems, taciau nei vienu zodziu apie ji neuzsiminti kitoms, neissakyti savo nuomones. Tau ka gaila pasidalinti turima info apie kluba? Sis forumas ir skirtas butent tam, kad patarti kitoms nestukems, ka pasirinkti ir kur lankyti uzsiemimus. mirksiukas.gif Tai ko tu anksciau neparasei.: " ei nestukes, as lankau Impuls klube aqua aerobika nestukems ir man ten labai patinka! thumbup.gif Trenere super, uzsiemimai vyksta VIP saleje, ir panasiai... " Visoms butu buve naudinga paskaityti toki atsiliepima ir pasirinkti arba ne si kluba.

Butent tai as ir stengiuosi padaryti. Ir manau, kad turiu pilna teise komentuoti tas vietas, kuriose apsilankau. tongue.gif Kad kitoms nereiketu eiti "per Klaipedos baseinus" ir savo kailiu tikrinti, kuris geresnis.
Papildyta:
Beje, kalbant apie baseinus. Siandien viena nestuke.gif papasakojo sokia tokia info apie Tilzes g esanti baseina Ji skambinosi ten gruodzio menesi ir suzinojo, kad patekti ten ganetinai sunku. Yra limituotas besilankanciu skaicius, susidaro siokios tokios eiles, laukiant atsilaisvinusios vietos .. Taigi, jeigu kuri nori ten lankyti treniruotes, rekomenduoju pasiskambinti is anksto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiande @ 2010 02 25, 18:09)
Aciu "ablydute" uz palaikyma.  thumbup.gif    AS taip pat manau, kad FORUMAS tam ir skirtas, kad zmogus galetu issakyti ka galvoja viena ar kita tema.  ax.gif  Jeigu paskaitysit mano komentarus anksciau, is pat pradziu (kai neturejau su kuo palyginti)  as Spa centra "Sothys" taip pat siek tiek peikiau (man nepatiko jame maziukas persirengimo kambarys bei tik 3 esantys dusai). Taciau kai palyginau, issakiau pasikeitusia savo nuomone.  mirksiukas.gif
O ta panele, kuri sukritikavo mano pasisakyma tikrai nera pavyzdinga  supermamu nare.  schmoll.gif  Man atrodo labai VEIDMAINISKA kritikuoti kitu pasisakymus, o tuo tarpu "sekti forumo tema", lankyti viena is siulomu Klaipedoje baseinu nestukems, taciau nei vienu zodziu apie ji neuzsiminti kitoms, neissakyti savo nuomones.  Tau ka gaila pasidalinti turima info apie kluba?  Sis forumas ir skirtas butent tam, kad patarti kitoms nestukems, ka pasirinkti ir kur lankyti uzsiemimus.  mirksiukas.gif  Tai ko tu anksciau neparasei.:  " ei nestukes, as lankau Impuls klube aqua aerobika nestukems ir man ten labai patinka!  thumbup.gif  Trenere super, uzsiemimai vyksta VIP saleje, ir panasiai... "  Visoms butu buve naudinga paskaityti toki atsiliepima ir pasirinkti arba ne si kluba. 

Butent tai as ir stengiuosi padaryti. Ir manau, kad turiu pilna teise komentuoti tas vietas, kuriose apsilankau.  tongue.gif  Kad kitoms nereiketu eiti "per Klaipedos baseinus" ir savo kailiu tikrinti, kuris geresnis.
Papildyta:
Beje, kalbant apie baseinus. Siandien viena  nestuke.gif  papasakojo sokia tokia info apie Tilzes g esanti baseina   Ji skambinosi ten gruodzio menesi ir suzinojo, kad patekti ten ganetinai sunku. Yra limituotas besilankanciu skaicius, susidaro siokios tokios eiles, laukiant  atsilaisvinusios vietos ..  Taigi, jeigu kuri nori ten lankyti treniruotes, rekomenduoju pasiskambinti is anksto.  mirksiukas.gif

Gerbiu kitu zmoniu nuomone. Ir zinau, kad kiekvienam neitiksi. Kiekvieno skoniai skiriasi. Mane supykde tik toks dalykas, kad is tikruju nesilankete nestukiu baseine, o smeiziate smile.gif Padariau tokias isvadas, kadangi nestukes nesitreneruoja bendroje poilsio zonoje ir baseine. Ir nepersirengineja, bei nesinaudoja bendrais dusais. Nezinau kur Jus ten ejote, bet tikrai ne i nestukiu aerobika smile.gif Nereikia klaidinti zmoniu. O pasidalinti savo patirtimi as visada stengiuosi, tiesiog ne visada turiu laiko ir noro kazka komentuoti. Nesinori paskui skaityti kaltinimus ar negrazius zodzius smile.gif Nescios gi esame. Turime sau nuotaika kelti, o ne gadinti smile.gif Visoms linkiu sveikatos ir pagimdyti sveikus vaikucius smile.gif
P.S. Impulso trenere taip pat ir tilzes g. veda uzsiemimus smile.gif
Atsakyti
Mergaičiukės, labai ir aš norėčiau lankyti baseiną, bet užsiėmimai būna tik darbo dienom, o aš dirbu kasdien.Gal žinote, ar yra kur vakarinių užsiėmimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(r-a-s-a @ 2010 04 07, 20:47)
Mergaičiukės, labai ir aš norėčiau lankyti baseiną, bet užsiėmimai būna tik darbo dienom, o aš dirbu kasdien.Gal žinote, ar yra kur vakarinių užsiėmimų  blush2.gif

Pas Mariną SPA centre. Sake, kad nėščios eina kartu su ne nėščiom vakarais..
Atsakyti
QUOTE(r-a-s-a @ 2010 04 07, 20:47)
Mergaičiukės, labai ir aš norėčiau lankyti baseiną, bet užsiėmimai būna tik darbo dienom, o aš dirbu kasdien.Gal žinote, ar yra kur vakarinių užsiėmimų  blush2.gif

aš lankau pas Mariną, tai tik 4dieniais dieną einu su nėštukėms, o 1dieniais einu 16,30 į ne nėštukių grupę, bet prižiūri, ne visus pratimus leidžia daryti. o šiaip ir vėliau yra užsiėmimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Yra ir III-ioj poliklinikoj baseinas nėštukėms. reikalingas siuntimas iš ginekologės.
man ten patinka
smile.gif
Atsakyti