QUOTE(tiande @ 2010 02 21, 11:18)
Sveikos, visos kas iesko geriausio baseino bei aqua aerobikos treniruociu Klaipedoje
Sia savaite baigesi mano abonimentas Spa centre, tai nusprendziau isbandyti Klaipedos viesbutyje "IMPULS" esanti baseina ir aqua aerobikos treniruote jame. .. Pasigailejau..
Gal kam bus idomus mano komentaras.

Visu pirma del aqua aerobikos treniruotes. Vienkartinis apsilankymas kainuoja 32Lt, treniruote trunka 50min.
http://www.impuls.lt...ndens_aerobika/
Ji vyksta bendrame baseine kartu su kitais, tik paciame baseino gale, tuo tarpu kai vyksta uzsiemimas buna atskirtas plotelis baseino tokia juosta, kad negaletu ten plaukioti kiti Impuls centro lankytojai. Taciau visi gali stebeti kaip jus ten sportuojat.

Tai nera juokingiausia yra ir blogesniu dalyku.
Vanduo baseine ganetinai saltas, temperatura tikrai nebus reguliuojama pagal jusu pageidavima, atmosfera niuroka.. Lubos zemos, vietos nedaug, nuolatine prietema. O girdimos muzikos skambesys siaubingas. Jauciasi didelis aidas, kuris susimaiso su is dzakuzzi sklindanciu burbuliuku garsu ir vargses treneres rekianciu balsu. Taip rekianciu, nes ji negali kalbeti normaliu tonu, tuomet besimankstinancios jos tiesiog negirdetu.
Pamenu truputi peikiau spa centro "Sothys" dusus ir persirengimo kambary. Taciau lyginant su Impulsu, ten viskas idealu! Impulse dusuose nera dureliu ir per dusus yra ieji mas i baseino komplekta. Sunku paaiskinti , kaip ten viskas isdestyta, taciau priesais moteru dusines yra pastatyti 3 gultai, kur baseine esantys vyrukai isitaise ant ju gali stebeti kas vyksta dusuose, kai moterys iseina ir iseina pro duris. Gal taip ir nevyksta, bet vien tas faktas man nepatiko. Pats persirengimo kambarys, taip pat nera didelis. Persirengiant buna sunku rasti vietos atsisesti, susideti daiktus ir neskubant susitvarkyti.
Zodziu mano komentaras toks. Jeigu rinktis tarp
SOTHYS ir Impuls , tai garantuotai
rinkciausi SOTHYS aqua aerobikos treniruotes. Kadangi kaina vienkartinio apsilankymo beveik vienoda (Sothys 30Lt, Impuls 32Lt), o komfortas nepalyginamai geresnis

Drysciau teigri, kad ir pati programa daug geresne Sothys centre
Nesu ju darbuotoja, esu 38 savaitei esanti

taigi mano komentaras visiskai nesaliskas
sveikutes,nezinau,kaip ir kas ten ivyko,bet siaip tai "IMPULS"nestukiu vandens aerobika vyksta vip'e--
http://impuls.lt/lt/nsodo/vip_sales/
atskiras iejimas,atskira rubine,atskira patalpa,siltas jaukus baseinas su reguliuojama temperatura,sumazinta chloro koncentracija zodziu jokiu problemu
Muzika groja tyliai,trenere kalba normaliu balsu.Po treniruotes galima nueiti i pirtele, netgi i dvi.

..nors trenere sveikatos sumetimais nepatare,nes nestukems pirtele ne per sveikiausia.
Nenoriu girt impulso,bet SOTHYS pries pora metu kol jis veike,buvo pastoviai per daug chloro,nedirbdavo ventiliacija,mergaites turedavo problemu su alergija,kvepavimu,kad kazkaip vedint atidarydavo langus ir tekdavo susalt po baseino , o esant nesciai,visi tie persalimai nekas...o siaip tai mergytes salygos mazdaug visur vienodos,tiesiog skonio reikalas,juk nesirenkam geros ligonines su prastais gydytojais, o renkames patikima gydytoja
Papildyta:
Tilzes g. dirba dvi treneres-kiek zinau,pas trenere Jelena kainos sekancios:
vienkartinis 25 lt, o uz 4 uzsiemimus 90 lt.