QUOTE(jjuodaake @ 2010 06 09, 08:25)
sveikutes, ir as galvoju apie baseino lankyma, noreciau pati pabandyti visur po karteli ir apsispresti
gal zinot kiek kainuoja vienkartinis apsilankymas III poliklinikoj? ir isvis pas ka ten nuejus del tu baseinu kreiptis?

3 - ioj poliklinikoj vienas kartas kainuoja 17 lt.
Vyksta pirmad., treciad., penktad. 11 val.

Sveikos
ga kas zino ar kokius uzsiemimus baseine veda tokia trenere,kuri anksciau dirbo Sothyse?Tik as jos vardo nepamenu(bet gal Milana),tokia sviesi ilgesniais plaukuciais su grifkute

ga kas zino ar kokius uzsiemimus baseine veda tokia trenere,kuri anksciau dirbo Sothyse?Tik as jos vardo nepamenu(bet gal Milana),tokia sviesi ilgesniais plaukuciais su grifkute

QUOTE(juraciusss @ 2010 08 03, 16:56)
Sveikos

yra tokia trenerė Milana, na nepasakyčiau, kad šviesūs plaukai, bet su kirpčiukais. Dabar tebeveda tame pačiame pastate

QUOTE(ablydute @ 2010 08 03, 17:21)
yra tokia trenerė Milana, na nepasakyčiau, kad šviesūs plaukai, bet su kirpčiukais. Dabar tebeveda tame pačiame pastate
tik kad ten dabar spa centras vadinasi, o ant pastato likę Sothys iškabos 

ooo,geras..o lanko dabar kazkas pas ja gal?butu idomu suzinoti kokios kainytes

labai aciu uz info

QUOTE(juraciusss @ 2010 08 03, 17:31)
ooo,geras..o lanko dabar kazkas pas ja gal?butu idomu suzinoti kokios kainytes
vis del to nenoriu kitur eiti,nes su pirmu nestumu ten lankiausi ir labai patiko tiek trenere,tiek baseiniukas...O tos eilutes prie dusiuku - pakenciamos
bent jau man,nes budama
niekur per daug nenuskubesi
labai aciu uz info

labai aciu uz info

šiuo metu(vasarą) nėštukėms užsiėmimai vyksta pirmadieniais ir ketvirtadieniais. Vyksta 10val ir 11val užsiėmimai (visus juos veda Milana). nemažai dabar lankom, aš pati einu į 11val užsiėmimus, tai susirinkam maždaug 10 nėštukių. Bet jau rugpjūčio viduryje turėtų mūsų gretos sumažėti, esam daug tokių "ant pabaigos"

Kita trenerė šiuo metu atostogauja, tai nežinau kokiu laiku vėl bus perdėliotos grupės ir kuriuo laiku ves Milana ir kuriuo Marina.
sveikos merginos, gal zinote ar yra kur Klaipedoje nesciuju baseinas, bet kad butu galima palikti kur salia ir vaika, nes darzelio nalanko, o paziureti nera kam. Gal koks vaiku kambarys yra, pasizaistu tuo metu.
Sveikos,gal kaz galetu duoti treneres Milanos numeriuka?Galima i AZ.Didelis Aciu

lankiausi nėščiųjų aquaaerobikos užsiėmimuose pas Mariną Sothys centre per abu
nėštumus ir galiu pasakyt- tai pati geriausia dovana sau ir lialiui laukimosi metu
Sakiau, būtų mano valia, siūlyčiau, kad ligonių kasos skirtų bent dalinę kompernsaciją tokioms ar panašioms būsimųjų mamų treniruotėms
Vienas dalykas- fizinis aktyvumas, "subalansuotas" specialiai toms, kam reikia. Antra, kad veiksmas vandeny, o tai priduoda begalinio lengvumo. Pavyzdžiui, aš pati paskutinįjį mėnesį dėl didžiulio pilvo jau išgyvenau tokius nugaros skasumus, kad nebegalėjau daryt absoliučiai nieko, iš namų išeidavau tik du kartus per savaitę- kad nuvažiuočiau į baseiną
Nes tik ten galėjau jaustis bent kiek visaverte, sugebančia judėti be skausmo, ir be to turėti puikų laiką smagioj mamyčių kompanijoj. Dar vienas dalykas- puikus Marinos paruošimas gimdymui- tiek psichologine, tiek fizine prasme: kaip kvėpuoti, kaip elgtis per sąrėmius, kaip prižiūrėt save po gimdymo, kaip nusiteikti, kad tavojo stebukliuko kelionė į šį pasaulį būtų sklandi ir kiek įmanoma mažiau skausminga.
Linkiu pačių gražiausių akimirkų visoms būsimoms mamytėms, plaukiojančioms ir ne tik

Vienas dalykas- fizinis aktyvumas, "subalansuotas" specialiai toms, kam reikia. Antra, kad veiksmas vandeny, o tai priduoda begalinio lengvumo. Pavyzdžiui, aš pati paskutinįjį mėnesį dėl didžiulio pilvo jau išgyvenau tokius nugaros skasumus, kad nebegalėjau daryt absoliučiai nieko, iš namų išeidavau tik du kartus per savaitę- kad nuvažiuočiau į baseiną

Linkiu pačių gražiausių akimirkų visoms būsimoms mamytėms, plaukiojančioms ir ne tik

QUOTE(redaliux @ 2010 10 28, 13:32)
lankiausi nėščiųjų aquaaerobikos užsiėmimuose pas Mariną Sothys centre per abu
nėštumus ir galiu pasakyt- tai pati geriausia dovana sau ir lialiui laukimosi metu
Sakiau, būtų mano valia, siūlyčiau, kad ligonių kasos skirtų bent dalinę kompernsaciją tokioms ar panašioms būsimųjų mamų treniruotėms
Nes tik ten galėjau jaustis bent kiek visaverte, sugebančia judėti be skausmo, ir be to turėti puikų laiką smagioj mamyčių kompanijoj. Dar vienas dalykas- puikus Marinos paruošimas gimdymui- tiek psichologine, tiek fizine prasme: kaip kvėpuoti, kaip elgtis per sąrėmius, kaip prižiūrėt save po gimdymo, kaip nusiteikti, kad tavojo stebukliuko kelionė į šį pasaulį būtų sklandi ir kiek įmanoma mažiau skausminga.

Ir kokiu adresu randasi tas Sothyse centras?
QUOTE(zorzet @ 2010 10 28, 21:20)
Ir kokiu adresu randasi tas Sothyse centras?
Ir mane domina adresas

Jei gerai supratau yra 2 baseinai, kur vyksta nesciuju uzsiemimai? Gal galetu kas parasyti abudu adresiukus