Įkraunama...
Įkraunama...

baseinai neštukėms Klaipėdoje

lankau spa centra, esu patenkinta uzsiemimais, ypac gerai jauciuosi po treniruociu thumbup.gif Taciau tokios garsios firmos kaip Sothys galetu buti aukstesnio lygio persirengimo kambariai, dusai ir be abejo didesnis pats baseinas. I persirengimo kambari jei ieina 3 moterys, tai persirengti daros sudetinga schmoll.gif , praktiskai uzpakaliais trintis reikia, kad galetume persirenti. O dusai... yra 4 vietos is kuriu veikia tik 2 sad.gif tai gerai kad salia pacio baseinelio pastatyti dar keli dusai, ko pasekoje nesusidaro eiles... kaip ten bebutu... uzsiemimu kaina nera maza g.gif , noretusi geresniu salygu.
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2007 05 29, 10:33)
Aš dabar lankau baseiną III poliklinikoj  ax.gif  irgi eilių nėra, mes kol kas 3 sportuojam, ir patogu, kad galima už 1 kartą susimokėti- jei kartais negali ar tingi važiuoti.

Va cia tai privalumas kad gali susimoketi uz viena karta thumbup.gif juk mes nezinom kada subyresim smile.gif
Atsakyti
Na nereikia zmoniu klaidinti. doh.gif Mes su pazystama pradejom lankyti baseina SPA ir beje, visi 4 dusai veikia ir nei ju tvarka nei ju kokybe nesiskundziu, taciau persirengimo kambrys tikrai mazas, bet irgi nereikia perdeti, siandine 5 rengemes ir tilpom - aisku rankom jau nepamosikuosi. Beto, ir cia galima moketi uz kiekviena atejimas, taciau kaina gaunasi dvigubai brangesne. 10 kartu abonementas 160Lt, vieno karto kaina mokant uz viena karta 30Lt. Ir man tuos vietos tame baseine per akis, gi ir judrumas ne tas, neprisiplaukiosi tenais, papluduriuoju ir gana 4u.gif Mum patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 06 05, 20:46)
Na nereikia zmoniu klaidinti.  doh.gif Mes su pazystama pradejom lankyti baseina SPA ir beje, visi 4 dusai veikia ir nei ju tvarka nei ju kokybe nesiskundziu, taciau persirengimo kambrys tikrai mazas, bet irgi nereikia perdeti, siandine 5 rengemes ir tilpom - aisku rankom jau nepamosikuosi. Beto, ir cia galima moketi uz kiekviena atejimas, taciau kaina gaunasi dvigubai brangesne. 10 kartu abonementas 160Lt, vieno karto kaina mokant uz viena karta 30Lt. Ir man tuos vietos tame baseine per akis, gi ir judrumas ne tas, neprisiplaukiosi tenais, papluduriuoju ir gana  4u.gif Mum patiko  4u.gif

O III poliklinikoj vienas kartas kainuoja 13,20 lt.
Atsakyti
Tai kokios pažymos reikalauja baseine? Gal kažkokios konkrečios formos? o į III polikliniką taip paprastai galima užsirašyti? Tiesa maždaug kurioj vietoj jis yra? kur nors pirmame aukšte? Senokai bebuvau toje poliklinikoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 06 birželio 2007 - 09:28
Jokios konkrecios pazymos formos, tiesa saknt mes kai nuejoje musu tik paklause ar turime pazymas ir ju parodyti net nepaprase. Kazin cia jie visad taip? g.gif
Kur III poliklinikoje viskas vyksta nezinau, nes pasirinkau SPA centra ir man ten labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aš lankau 3 poliklinikos baseiniuką. man ten labai patinka. Vandeniukas labai šiltas vietos daug ir kas svarbiausi negilu. Mna tai aktualu, nes plaukti nemoku. thumbup.gif
Atsakyti
tik va III poliklinikoj pati buvau, tai ten treniruotė trunka 20 min, o spa centre sake 1val.
Atsakyti
Lankiau SPA centre iki pat 39sav. Labai patiko thumbup.gif , dar ir į pirtelę kelioms minutėms įlįsdavau ax.gif
P. s. prieš galą pirkdavau po pusę abonimento, kaina ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simasta: 17 sausio 2008 - 17:35
mes irgi i SPA centra einam thumbup.gif
ten apie 40-45min trunka treniruote bet labai faina thumbup.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kadangi sian mano paskutine darbo diena, tai jau svajoju kuo greiciau pradet lankyt baseina thumbup.gif o ar tas SPA centras, ta ne- Sothys's? Ir kaip ten vandenukas tame baseine, ar nera jokiu blogu atsiliepimu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
siemet kazkaip apmirusi si temike ax.gif

tai gal yra kokiu atsiliepimu jau issilukstenusiu mamyciu? biggrin.gif
Atsakyti