Įkraunama...
Įkraunama...

baseinai neštukėms Klaipėdoje

QUOTE(simbarela @ 2007 04 13, 21:42)
as manau kad geriau neik, nes ten dar kokia liga pasigausi. Mano gyd sake kad i tik nesciosiom skirta baseina galiu eiti, nes ten turetu buti tik "gerosios bakterijos". Tad su bendru geriau nerizikuoti.

Aš ne nėštukė, bet lankau tame pačiame SPA centre vandens aerobika. Užsiėmimai vyksta mums 10val. po mūsų ateina nestuke.gif ir iš karto joms prasideda užsiėmimai ir patikėkit niekas ten vandens spec. nėščioms tikrai nekeičia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 04 18, 18:22)
Aš ne nėštukė, bet lankau tame pačiame SPA centre vandens aerobika. Užsiėmimai vyksta mums 10val. po mūsų ateina nestuke.gif ir iš karto joms prasideda užsiėmimai ir patikėkit niekas ten vandens spec. nėščioms tikrai nekeičia ax.gif

Aš taip ir galvojau, nes neįmanoma taip keisti, visur taupymo rėžimas įjungtas, ir nesvarbu kokie žmonės lys į ta vandenį, o mes ir nesamam kaskokios sterilios nestuke.gif , kad nealėtumėme į tokį vandenį ibrist, juk negeriam tokio vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 18, 19:07)
sako kad spa praso tos pazymos, bet mano gine sake kalbejo su trenere ir sake kad neturi teises reikalaut tokiu pazymu, jei leidau vadinasi gali ir nedave jokios pazymos smile.gif
na dar ir nepradejau lankyt, bet eisiu akis ispletus akd man neraso tokios pazsymos smile.gif
Papildyta:
na sekmes smile.gif
bet siulyciau nebut tokiai naivei... tu geruju tiek turi nesciosios, kad visokios virusines ir puola.. ir baltosios ir kitokios infekcijos prilimpa ir dar labiau nei ne nesciasias... taip kad tos gerosios bakterijos gali greit apkarst smile.gif
gal tu apie kokias geras emocijas girdejai ir sumaisei su bakterijom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif cia perkeltine prasme " gerosios bakterijos" , gyd turejo omeny kad baseine su nesciosiom neturetu nieko blogo nutikti ir netureciau pasigauti kokios ligos, tad galiu drasiai lankyti.
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2007 04 19, 19:24)
doh.gif  cia perkeltine prasme " gerosios bakterijos"  , gyd turejo omeny kad baseine su nesciosiom neturetu nieko blogo nutikti ir netureciau pasigauti kokios ligos, tad galiu drasiai lankyti.

Tu rašai: "neturėtu nieko blogo nutikt" - o jei nutiks? smile.gif manau čia kiekvieno pasirinkimo teisė. O kartais man jau atsibosta ta nuomonė, kad nestuke.gif tai kaip sterilus koks padariukas, niekur eiti negali kur lankosi ir kiti žmonės, neduok dieve ka nors panešti irgi negali, valgyti turi už 2 doh.gif , tai jau nežinau tie 9 mėnesiai - skirti tik namuose gulėti, pastoviai valgyti, stenktis kuo mažiau būti tarp "sveikų" žmonių biggrin.gif
Atsakyti
Mano dvi drauges lanke Klaipedoj baseina kur lankosi nesciosios,tai abi labai patenkintos,lanke iki gimdymo,tik nezinau ar padejo,nes vienai dare cezari,kadangi du ir pirmas gimdymas buvo per virsu,o kita sake labai skausmingas gimdymas buvo.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2007 04 20, 11:46)
Tu rašai: "neturėtu nieko blogo nutikt" - o jei nutiks? smile.gif manau čia kiekvieno pasirinkimo teisė. O kartais man jau atsibosta ta nuomonė, kad  nestuke.gif  tai kaip sterilus koks padariukas, niekur eiti negali kur lankosi ir kiti žmonės, neduok dieve ka nors panešti irgi negali, valgyti turi už 2 doh.gif , tai jau nežinau tie 9 mėnesiai - skirti tik namuose gulėti, pastoviai valgyti, stenktis kuo mažiau būti tarp "sveikų" žmonių biggrin.gif

Valgyti uz du tikrai nezadu biggrin.gif , bet per gripo epidemija stengiausi maziau lankytis didesnese zmoniu susiburimo vietose (uzdarose patalpose), kam rizikuoti, bet ir lovoje tikrai negulejau- yra parkas, jura. . .
O nesulius tegu vyras nesioja. hihihi.gif
pasilepinkim kol galim. vacation1.gif
Atsakyti
buvau tik karta spa baseine,tikrai patiko ten,tik va gaila kad nebuvo galimybiu eit i uzsiemimus ax.gif nes nebuvo kas pabus su mazuoju smile.gif
Atsakyti
Baseiną trečioj poliklinikoj lankiau vasarą tai nebuvo jokių eilių. Nueini vieną kartą ir užsimoki. O SPA reikia mokėt iškarto, o kaip jei išsilukšteni anksčiau. Poliklinikoj labai patiko, manau ir gimdyti buvo lengviau nuo to. Aš eidavai kartu su vyresniąją (jai buvo 5 m.) Ji pažiūrėdavo, kol aš pasportuosiu, ten pat papiešdavo.
Atsakyti
Aš dabar lankau baseiną III poliklinikoj ax.gif irgi eilių nėra, mes kol kas 3 sportuojam, ir patogu, kad galima už 1 kartą susimokėti- jei kartais negali ar tingi važiuoti.
Atsakyti
Na mes su drauge zadam i Spa centra eiti, pasipliuskenti 4u.gif Tik va paskambinom paklausti del uzsiregistravimo, uzsiemimu lasiko, tai is karto pareikalavo pazymos is gydytojos doh.gif Tai rytoj drauge eina pas musu gydytoja, paklausti kas per pazyma, ar greitai ja isduos ir pan. Mes abi jauciames puikiai, sveikos kaip ridikai, tik nuo vis didejancio pilvelio svorio norisi nugaryte ir kojytes pailsinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2007 05 29, 09:33)
Aš dabar lankau baseiną III poliklinikoj  ax.gif  irgi eilių nėra, mes kol kas 3 sportuojam, ir patogu, kad galima už 1 kartą susimokėti- jei kartais negali ar tingi važiuoti.

O kaip užsirašyti į III poliklinikos baseiną? Ar būtina ten lankytis? Aš planuoju birželį atvažiuoti paatostogauti į Klaipėdą, Kaune lankau baseiną, tad nenorėčiau likti be baseino ir Klaipėdoje. O SPA centre kokios pažymos reikia? Gal užtenka nėščiosios formos? Kaune užtenka tos formos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2007 05 30, 10:11)
O kaip užsirašyti į III poliklinikos baseiną? Ar būtina ten lankytis? Aš planuoju birželį atvažiuoti paatostogauti į Klaipėdą, Kaune lankau baseiną, tad nenorėčiau likti be baseino ir Klaipėdoje. O SPA centre kokios pažymos reikia? Gal užtenka nėščiosios formos? Kaune užtenka tos formos g.gif

Na aš irgi ne toj poliklinikoj telankausi, o pažymos irgi reikia. Na ta pažyma, tai man bent jau gydytoja parašė, kad esu neščia, kiek savaičių ir viskas. Ir nieko ten jos nereikia laukti, iškart parašo.
Atsakyti