Įkraunama...
Įkraunama...

baseinai neštukėms Klaipėdoje

QUOTE(simbarela @ 2007 04 11, 22:01)
spa centre ne tik eiles dideles. As uzsirasiau iki dekretiniu likus 1 men., kad isejusi galeciau pradet lankyti baseina,turejo paskambinti kai atsiras vietos spekit ar man paskambino is spa centro, ne. Ir ne man vienai taip nepasiseke, pazystama sake kad turi eiti vos ne kas savaite ir klausti ar dar nera vietos, nes administratore turbut uzmirsta. Ir administratore nelabai maloni, kai paskambinau uzsirase i eile tada paklausiau apie uzsiemimus, o ji tik viso gero ir rageli padejo  g.gif

aš va ką tik pasiskambinau į SPA centrą ir man pasakė, kad galiu ateiti antradienį ar ketvirtadienį 11 val, pasibandyti ir jei viskas gerai išsipirkti abonentą, o jei ne - tai tisiog už tą vieną kartą susimokėti.
Tai ko kas dar nesiregistravau, nes nuo irmadienio radedu lankyi mamyčių kursus, ir nežinau kokiom dienom ten kas kaip vyks. Tai kai paaiškės su kursais tada užsirašysiu ir į baseiną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2007 04 12, 15:07)
aš va ką tik pasiskambinau į SPA centrą ir man pasakė, kad galiu ateiti antradienį ar ketvirtadienį 11 val, pasibandyti ir jei viskas gerai išsipirkti abonentą, o jei ne - tai tisiog už tą vieną kartą susimokėti.
Tai ko kas dar nesiregistravau, nes nuo irmadienio radedu lankyi mamyčių kursus, ir nežinau kokiom dienom ten kas kaip vyks. Tai kai paaiškės su kursais tada užsirašysiu ir į baseiną  ax.gif

istikro 11val vietu kiek nori...
ir jos nerezervuoja dar del vienos priezasties is anksto, nes pacios panos kaltos prisipraso, uzima eile o paskui nepasirodo... tai reik tiesiai vaziuot, pirkt abonimenta ir atsiras laisvu tu vietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 13, 12:41)
istikro 11val vietu kiek nori...
ir jos nerezervuoja dar del vienos priezasties is anksto, nes pacios panos kaltos prisipraso, uzima eile o paskui nepasirodo... tai reik tiesiai vaziuot, pirkt abonimenta ir atsiras laisvu tu vietu smile.gif

Gal per ta laika kas pasikeite, nes pries gerus 2 men. buvo nekas. Tai labai saunu thumbup.gif begsiu pabandyti, gal dar nevelu nes man jau 33 savaites.
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif , mano nestuke.gif jau 26 savaitės, taip noriu į baseiną, kad nes seilės tysta mirksiukas.gif , o ką jūs manote apie bendrus baseinus kuriuos lanko visi žmonės, galvoju gal visai nieko būtu Palangos "Linas". O gal nelabai patartina lankyti bendrus baseinus. Pasakykit savo nuomonę, laukiu.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2007 04 13, 19:57)
Sveikos  nestuke.gif , mano  nestuke.gif  jau 26 savaitės, taip noriu į baseiną, kad nes seilės tysta mirksiukas.gif , o ką jūs manote apie bendrus baseinus kuriuos lanko visi žmonės, galvoju gal visai nieko būtu Palangos "Linas". O gal nelabai patartina lankyti bendrus baseinus. Pasakykit savo nuomonę, laukiu.

as manau kad geriau neik, nes ten dar kokia liga pasigausi. Mano gyd sake kad i tik nesciosiom skirta baseina galiu eiti, nes ten turetu buti tik "gerosios bakterijos". Tad su bendru geriau nerizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2007 04 13, 19:57)
Sveikos  nestuke.gif , mano  nestuke.gif  jau 26 savaitės, taip noriu į baseiną, kad nes seilės tysta mirksiukas.gif , o ką jūs manote apie bendrus baseinus kuriuos lanko visi žmonės, galvoju gal visai nieko būtu Palangos "Linas". O gal nelabai patartina lankyti bendrus baseinus. Pasakykit savo nuomonę, laukiu.

manau jokio skirtumo nera...
visur chlorkalkes privaryta ir tiek smile.gif
tuose paciuose baseinuose vyksta uzsiemimai nestukems , jie baigiasi ir plaukioja kas nori... tai nemanau kad bent jau klaipedoj butu koks super truper baseiniukas skirtas tik nesciosioms ir kazkokiomis gerosiomis bakterijomis prisotintas....
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 14, 22:32)
manau jokio skirtumo nera...
visur chlorkalkes privaryta ir tiek smile.gif
tuose paciuose baseinuose vyksta uzsiemimai nestukems , jie baigiasi ir plaukioja kas nori... tai nemanau kad bent jau klaipedoj butu koks super truper baseiniukas skirtas tik nesciosioms ir kazkokiomis gerosiomis bakterijomis prisotintas....

as turejau omeny kad tos "gerosios bakterijos" yra pas nesciasias (taip man sake gydytoja), o pries ateinant nestukems vandeni turbut pakeicia, nes kitu atveju kursai vyktu dazniau. Bet cia tik mano nuomone, o del vandens keitimo butu ydomu paklausti SPA centre.
Atsakyti
Vasara tai artėja, ir kol dar pagimdysiu liepos vidurį, jei viskas pagal planą mirksiukas.gif , tai juk norėsis ir jūroje pasimaudyt, o ten tai tikrai niekas chlorkalkių nepila biggrin.gif , manau nuo visų pasaulio bakterijų neįmanoma apsisaugot. Manau paklausus SPA centre kiek dažnai keičiate vandenį, nemanau, kad gautumėme visišką tiesą, kaip ir visuose įstaiguose manau įra tam tikrų peripetijų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2007 04 16, 10:02)
Vasara tai artėja, ir kol dar pagimdysiu liepos vidurį, jei viskas pagal planą  mirksiukas.gif , tai juk norėsis ir jūroje pasimaudyt, o ten tai tikrai niekas chlorkalkių nepila  biggrin.gif , manau nuo visų pasaulio bakterijų neįmanoma apsisaugot. Manau paklausus SPA centre kiek dažnai keičiate vandenį, nemanau, kad gautumėme visišką tiesą, kaip ir visuose įstaiguose manau įra tam tikrų peripetijų tongue.gif

tikrai sutinku su tavo nuomone 100%. Paklausk dinamo baseine kas kiek vandeni keicia tai pasakys kasdien manau. SPA nieko ten stebuklingo nera... na nezinau. Tikrai nemanau, kad keicia vandeni pries nestukiu uzsiemimus... o jie taip vyksta, nes kitais laikais juk tame paciame baseiniuke ir aqua aerobika vyksta ir seip zmones i pirteles atvaziuoja, jiems reikia irgi kazkur maudytis, juk mes tik sau pacios atrodom dabar pasaulio bambom, o kitiems tai kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 16, 09:22)
tikrai sutinku su tavo nuomone 100%. Paklausk dinamo baseine kas kiek vandeni keicia tai pasakys kasdien manau. SPA nieko ten stebuklingo nera... na nezinau. Tikrai nemanau, kad keicia vandeni pries nestukiu uzsiemimus... o jie taip vyksta, nes kitais laikais juk tame paciame baseiniuke ir aqua aerobika vyksta ir seip zmones i pirteles atvaziuoja, jiems reikia irgi kazkur maudytis, juk mes tik sau pacios atrodom dabar pasaulio bambom, o kitiems tai kas smile.gif

Pritariu thumbup.gif , sportuoti tai nenoriu, noriu tik paplaukyti, ar bent vertikaliai visu ūgiu vandenį pabūti, nes vonioje kaskaip ne taip. Pabandysiu į kokį baseinuką, nes jau taip noriu, o ir miegoti per dienas jau atsibodo, jaučiu kad reikia pasižmogėt biggrin.gif
Papildyta:
Norėjau dar paiteirauti, girdėjau reikalinga iš gydytojų pažyma, o ji reikalinga tik norint sportuoti, ar ir paprastai lankant baseina, tik norint paplaukioti, taip pat reikalinga šita pažyma? Nes kai klausiau savo dakterės dėl baseinų lankymo, tai ji sakė galiu lankyt, ir apie pažymą nieko neužsiminė g.gif
Atsakyti
Aisku kėkvieno teise rinktis, gal as ir per daug saugausi, bet atsargumas niekam nepakenke (ypac nestumo metu kai turi galvoti ne apie save o apie kudikeli). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2007 04 16, 20:14)
Papildyta:
Norėjau dar paiteirauti, girdėjau reikalinga iš gydytojų pažyma, o ji reikalinga tik norint sportuoti, ar ir paprastai lankant baseina, tik norint paplaukioti, taip pat reikalinga šita pažyma? Nes kai klausiau savo dakterės dėl baseinų lankymo, tai ji sakė galiu lankyt, ir apie pažymą nieko neužsiminė g.gif

sako kad spa praso tos pazymos, bet mano gine sake kalbejo su trenere ir sake kad neturi teises reikalaut tokiu pazymu, jei leidau vadinasi gali ir nedave jokios pazymos smile.gif
na dar ir nepradejau lankyt, bet eisiu akis ispletus akd man neraso tokios pazsymos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2007 04 16, 21:10)
Aisku kėkvieno teise rinktis, gal as ir per daug saugausi, bet atsargumas niekam nepakenke (ypac nestumo metu kai turi galvoti ne apie save o apie kudikeli).  smile.gif

na sekmes smile.gif
bet siulyciau nebut tokiai naivei... tu geruju tiek turi nesciosios, kad visokios virusines ir puola.. ir baltosios ir kitokios infekcijos prilimpa ir dar labiau nei ne nesciasias... taip kad tos gerosios bakterijos gali greit apkarst smile.gif
gal tu apie kokias geras emocijas girdejai ir sumaisei su bakterijom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti