QUOTE(xtina @ 2007 09 20, 11:08)
Bet po laporoskopijos kaip tik yra pats tinkamiausias budas pastoti, nes viskas operacijos metu padaryta taip kaip turi buti. saaugos isdalintos kiausintakiai praeinami, o jei vartosi vaistus tai viska uzslopinsi ir yra tikimybe kad viskas atsinaujins.Ne su vienu daktaru kalbejau sia tema ir klausiau ka daryti, tai man sake, kad gydymas hormonais po endometriozes operacijos jau yra truputeli pasenes gydymo budas. Tai as nusprendziau nebesileisti daugiau vaistu ir ziuresiu kaip viskas klostysis

NOrs net nezinau ar teisingai pasieilgiau. Manau laikas viska parodys. Linkiu tau dideles sekmes ir lauksiu is taves geru ziniu
Cia gal mano toks filosofavimas nezinau, bet kadangi pati pakankamai esu prisikentejusi nuo sios klastingos ligos, savo laiku nemazai domejausi. Esu perskaiciusi daug uzsienio saitu ir po visko susidariau tam tikra vizija api sia liga. Tai yra sisteminio pobudzio liga, t.y. galinti isplisti, t.y. issitaskyti kaip vandens laseliai, ne tik po pilvo ertme, netgi ispilsti i stubura ar i kitus organus. Taigi netgi maziausi nematomi zidineliai gali atlikti savo pikta darba. Ir mechaniniu kliuciu kaip cistu, ar saaugu pasalinimas, juolab 4 stadijoje (yra tikimybe, kad tokioje stadijoje liga pakankamai pazengusi), nera galutinis ligos isgydymas. Jeigu pilvo ertmeje yra issibarste zidineliai, kuriuos operacijos metu ne visuomet galima pasalinti. Tam manyciau ir yra skiriama hormonine terapija. Man ji buvo skirta, kad panaikinti zidinelius, kuriu operacijos metu neimanoma buvo prideginti.
O manai kad po operacijos tau po keliu menesiu niekas neatsinaujins, neprades vel daugintis tie audiniai. Nezinau, bet kazkur postuose esu skaiciusi, kad sis procesas pakankamai greitas. Bet siaip linkiu kuo didziausios sekmes, gal viskas ir bus gerai.