[quote=Mambolino,2006 11 17, 16:41]
[quote=Linalexite,2006 11 13, 13:57]
Mes jau darom

bet mane kankina nerimas del mano darbo kolektyvo, kaip jie sureguos ar sefai nesupyks kad paliksiu darbo vieta... as zinau kad ne ju reikalas kada man

bet vis del to...
As irgi su tokiom baimem gyvenu

vat nesenai darbe buvo vertinimo pokalbis, tiek daug visko priplanavom su direktorium, nauju funkciju darbe dave, atsakomybe didesnis ir atlyginimas... o as vis galvoju, kad as noriu mazylio, kad tie planai tai tik zodziai, as ju neigyvendinsiu, nes galiu ir i dekretines iki to laiko iseit, taoi ka pagalvos direktorius?? o be to, savo angeliuka pirma praradau geguzes men., tad turbut vadovas net nesitiki , kad vel taipgreit noriu kito... na nezinau kaip cia toliau viska daryt
[/quote]
[quote=Makmint,2006 11 19, 18:51]
Kazkada vaikelis atrode, kaip plano dalis. Vis darbas darbas darbas ir vel darbas... Ne darboholike as, tik kazkaip nepastebimai darbas tampa gyvenimu. Kas keisciausia, tai dirbame galvodami apie savo vaiku, kuriu dar nera, ateiti... Dirbi, nes nori vaiku. Vaiku negali tureti, nes vis ,,dar ne laikas,,.

Kaip iseiti is to uzburto rato?
[/quote]
Mar ir taip buvo. Vis dar ne laikas, dar ne laikas, o paskui pasirodo, kad laikas kaip ir jau baigiasi, pagalvoji, kad draugų vaikai jau paaugę, o man po vieno nesivystančio, dabar jau ir pastoti kiek laiko nepavyksta. Metai po metų bėga, organizmas ne jaunyn eina. Ir va tada pagalvoji, kad reikėjo anksčiau pradėti planuoti, o ne darbais ir mokslais tipo būt užsiėmus. Viskas įmanoma ir vaikelis tampa gyvenimo dalimi į kurią telpa ir darbas ir mokslas (jei reikia). Bet gaila, kad tas supratimas man atėjo vėlai, na bet tikiuosi,kad ne per vėlai. Dabar man visai vienodai, ką pagalovos darbe valdžia jei kokią svarbią įstaigai akimirką išeisiu į dekretą. Niekas medalio už tai, kad visą save sudėsiu į darbą tikrai neduos, o vaikelis jau pats savaime didžiausia gyvenime dovana. Tubūt, kai noras buti

nustelbia visus kitus, tada ir laikas planuoti