[quote=Mambolino,2006 11 17, 15:41]
[quote=Linalexite,2006 11 13, 13:57]
Mes jau darom

bet mane kankina nerimas del mano darbo kolektyvo, kaip jie sureguos ar sefai nesupyks kad paliksiu darbo vieta... as zinau kad ne ju reikalas kada man

bet vis del to...
As irgi su tokiom baimem gyvenu

vat nesenai darbe buvo vertinimo pokalbis, tiek daug visko priplanavom su direktorium, nauju funkciju darbe dave, atsakomybe didesnis ir atlyginimas... o as vis galvoju, kad as noriu mazylio, kad tie planai tai tik zodziai, as ju neigyvendinsiu, nes galiu ir i dekretines iki to laiko iseit, taoi ka pagalvos direktorius?? o be to, savo angeliuka pirma praradau geguzes men., tad turbut vadovas net nesitiki , kad vel taipgreit noriu kito... na nezinau kaip cia toliau viska daryt
[/quote]
Mambolino ir kitos mamytes, drasiau. Laukit savu mazyliu. As irgi mazuli praradau si geguzi( butu gimes per Kaledas

), bet vel rugpjuti pradejau lauktis ir dabar viskas gerai

Praejusi geguzi musu seima patyre praradima, o ateinanti geguzi musu namus aplankys svente - mazutis grazutis leliukas
Nesiskusk Dievui, kad Tau viskas blogai.Jis gali pagalvoti, kad Tu dar nezinai, kas is tiesu yra blogai ir Tau tai parodys. Pasakyk Jam, kad Tau viskas GERAI. Tuomet Jis pagalvos: ''Brangioji, Tu dar nezinai, kas is tiesu yra GERAI''.