Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

o man labai patiko kvapas HUGO BOSS kvepalai, vienu zodziu su vyru nusipirkome kiekvienas sau nes tiek vyriski tiek moteriski skaniai kvepejo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O maniskiui Angel patinka,dar megsta mano Chanel Mademoiselle.
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 10 26, 23:06)
O maniskiui Angel patinka,dar megsta mano Chanel Mademoiselle.

Maniskui irgi patinka smile.gif Bet is visu mano kvepalu jam labiausiai patinka Chanel Chance.
Atsakyti
Sveikos, na tikrai idomi temele smile.gif Vienos del kai kuriu kvapu svaigsta, gyventi negali, o kitas tie patys kvapai vimdo lotuliukas.gif Tas pats ir su vyrais- juk jie tokie patys zmones, na beveik tokie patys biggrin.gif Vis del to idomus dalykas tas skonis. Instinktyviai pasirenkame sau miela kvapa, tarsi koda, kuris arba atgraso nuo musu aplinkinius arba pritraukia arciau... Galetu vyrukai is savo patirties pasireiksti. Ne gi nedalyvauja teciai mamu forume? unsure.gif

Mano busimas vyras, pauostes "Angel", nutare, kad TIK juodziai (tikriausiai norejo pasakyti juodes) jais kvepinasi lotuliukas.gif Jam kazkodel kilo tokios asocijacijos g.gif Visai patiko Moshino "I love love"- man beje irgi. Nors musu skoniai kartais drastiskai issiskiria, si karto sutapo thumbup.gif

Papildyta:
P. S. : Jei eisit uostyti Chanel pour Homme kvepalu (ta prasme vyrisku), tai pasiimkit maiseliu bigsmile.gif ypac tos, kurias saldus ir astrus kvapai vimdo, nes kai uosciau pastaraji karta, tai daugelis kvapu buvo is tiesu atgrasus. Mano suzadetinis taip ir neissirinko tasyk jokiu kvepalu. Koki nori kvapa uostyk- stovi tie chaneliai nosy ir nors tu ka doh.gif O Chanel " Coco Mademoiselle" moteriski man paciai labai patinka- vienas is geriausiu Chanel kvapu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 10 27, 12:51)
Maniskui irgi patinka smile.gif Bet is visu mano kvepalu jam labiausiai patinka Chanel Chance.

maniskiui irgi chance "kojas pakerta", patys skaniausi kokie yra kada buve..anot jo...o man va niekaip neprilimpa schmoll.gif
Atsakyti
mano vyras kvepinasi chanel allure arba chanel allure sport ir nei vienas is siu kvapu manes nevimdo lotuliukas.gif greiciau 'veza' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 10 27, 13:51)

O kuriuos Chanel Chance jus naudojate, EDP ar EDT ?
Atsakyti
QUOTE(cia gi as @ 2007 11 02, 20:57)
O as ir nevaidinu issprususios. I tema parasysiu, kad daugumai pazistamu vyru Chanel no 5 tikrai nesusuka galvos,  greiciau susuka vidurius  smile.gif

nereikia taip kategoriškai - taip kaip yra moterų su skirtingais skoniais, tas pats ir su vyrais mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar buvau pasilvepinusi Britney Spears Midnight Fantasy,tai visi diedai alpo nuo kvapo ir sake ,kad laaabai skaniai kvepiu lotuliukas.gif atsisedau i masina ir pirmas klausimas buvo-kas cia saldainiais taip skaniai kvepia? thumbup.gif man ir paciai tas kvapas niam niam wub.gif
Atsakyti
Kaip tik atejau pie Chanelius pasisakyti hihihi.gif, o cia toookios aistros smile.gif
Mano MB labai patinka, kaip jau kazkada rasiau, Chance ir Coco, o dabar dar laaabai suzavejo Cristalle. Sake, kad pats galetu kvepintis, jei nebuciau gobsi smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Chaneliai daugiausia aptarinėjami ax.gif

Pritarsiu, kad Chanel Nr5 labai jau subtilūs kvepalai. Vienok klasika gi.... Tarkim MB nelabai mėgsta tą kvapą, nors pats padovanojo kūno losijoną.... Bet... man visai tas kūno losijonas patinka šaltais vakarais kai vakaroju viena namie. Kažką jis turi mielo.
O dėl pačių kvepalų... Jie man asocijuojasi su pagyvenusia poniute, atėjusia į Operos ir baleto teatrą ir teatro kavinėje gurkšnojančia kavutę. PAsipuošusi ir elegantiška.
Aišku, jaunoms merginoms nemanau, kad tai tinkamiausias kvapas.

Dar MB nepatinka DG light blue, sako, kad tuliko gaiviklis.

O jam labiausiai patinka subtilūs kvapai, kurie turi tarsi švaros kvapą (EA green tea, Armani Sensi White notes ir ypač.... Jau išsitepu Hugo Boss Femme kūno losijonu. Va kažkaip veikia jį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Armaniai She kaip ir nieko, Gucci Envy - irgi patinka, bet.... kuo mažiau jaučiasi - tuo geriau tikriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 11 24, 13:35)
Kaip tik atejau pie Chanelius pasisakyti hihihi.gif, o cia toookios aistros smile.gif
Mano MB labai patinka, kaip jau kazkada rasiau, Chance ir Coco, o dabar dar laaabai suzavejo Cristalle. Sake, kad pats galetu kvepintis, jei nebuciau gobsi smile.gif

Ką galėtum pasakyt daugaiu apie Cristalle? mirksiukas.gif Kaip apibūdintum ,mat Chance ir Coco man taip pat wub.gif Tai gal ir šie kažkuo patiktų? 4u.gif
Atsakyti