Sveikos, na tikrai idomi temele

Vienos del kai kuriu kvapu svaigsta, gyventi negali, o kitas tie patys kvapai vimdo

Tas pats ir su vyrais- juk jie tokie patys zmones, na beveik tokie patys

Vis del to idomus dalykas tas skonis. Instinktyviai pasirenkame sau miela kvapa, tarsi koda, kuris arba atgraso nuo musu aplinkinius arba pritraukia arciau... Galetu vyrukai is savo patirties pasireiksti. Ne gi nedalyvauja teciai mamu forume?
Mano busimas vyras, pauostes "Angel", nutare, kad TIK juodziai (tikriausiai norejo pasakyti juodes) jais kvepinasi

Jam kazkodel kilo tokios asocijacijos

Visai patiko Moshino "I love love"- man beje irgi. Nors musu skoniai kartais drastiskai issiskiria, si karto sutapo
Papildyta:P. S. : Jei eisit uostyti Chanel pour Homme kvepalu (ta prasme vyrisku), tai pasiimkit maiseliu

ypac tos, kurias saldus ir astrus kvapai vimdo, nes kai uosciau pastaraji karta, tai daugelis kvapu buvo is tiesu atgrasus. Mano suzadetinis taip ir neissirinko tasyk jokiu kvepalu. Koki nori kvapa uostyk- stovi tie chaneliai nosy ir nors tu ka

O Chanel " Coco Mademoiselle" moteriski man paciai labai patinka- vienas is geriausiu Chanel kvapu