Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 11 24, 16:21)
Ką galėtum pasakyt daugaiu apie Cristalle? mirksiukas.gif Kaip apibūdintum ,mat Chance ir Coco man taip pat  wub.gif Tai gal ir šie kažkuo patiktų? 4u.gif

Na, mano nosiai jie visiskai nepanasus. As juose jauciu ka tik nulupto greifrukto odeles kvapa, toki labai lengva ir skaidru wub.gif Kai buvo prisnige cia nesenai, tai pastebejau, kad labai grazus kvapas butent saltyje. Gaila, kad turiu tik miniatiura, noriu normalaus kiekio smile.gif
Jau supratau, kad Chanel kvapus galiu drasiai pirkti neuosciusi ir tikrai neapsiriksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 11 24, 12:35)
Kaip tik atejau pie Chanelius pasisakyti hihihi.gif, o cia toookios aistros smile.gif
Mano MB labai patinka, kaip jau kazkada rasiau, Chance ir Coco, o dabar dar laaabai suzavejo Cristalle. Sake, kad pats galetu kvepintis, jei nebuciau gobsi smile.gif

Aš taip pat nesenai tik susipažinau su Cristalle kvepalais bigsmile.gif Jie man labai wub.gif Toks lengvas šipras rolleyes.gif Įtraukti į "kada nors" pirkinių sąrašą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 11 24, 20:23)
Na, mano nosiai jie visiskai nepanasus. As juose jauciu ka tik nulupto greifrukto odeles kvapa, toki labai lengva ir skaidru wub.gif Kai buvo prisnige cia nesenai, tai pastebejau, kad labai grazus kvapas butent saltyje. Gaila, kad turiu tik miniatiura, noriu normalaus kiekio smile.gif
Jau supratau, kad Chanel kvapus galiu drasiai pirkti neuosciusi ir tikrai neapsiriksiu wub.gif

Sugundei ,mano mylimiausi taip pat Chanel bigsmile.gif Gal gali išduoti kur užsisakei miniatiūrą? mirksiukas.gif
Atsakyti
o masikiui labiausiai patinka TBS classic rose

ziemai sake dar noretu kadkvepeciau TBS vannila

siaip man asmeniskai TBS kvepalai tokie kasdieniniai, jaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 11 25, 20:54)
Sugundei ,mano mylimiausi taip pat Chanel bigsmile.gif Gal gali išduoti kur užsisakei miniatiūrą? mirksiukas.gif

Pirkau ebajuje smile.gif
Atsakyti

Pasikvepinau uzvakar J. Del Pozo - Heloween, tai MB sake, kad labai labai skanus
Atsakyti
Aš savojo vyruko jokiais kvepalais nesusuku galvelės. Kokiais besikvėpinčiau, nėra pagyręs, kad skaniai kvepiu gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 11 26, 11:10)
Pasikvepinau uzvakar J. Del Pozo - Heloween, tai MB sake, kad labai labai skanus

drinks_cheers.gif man jie irgi wub.gif ... nakciau Halloween Body Lotion'u issitepiau blush2.gif
Atsakyti
as dabar su Chanel chance draugauju
mano draugui jie taip patinka, kad kol buvau komandiruotej, vos paskui viena taip pat kvepiancia moteriske nenuejo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 11 26, 10:42)
Pirkau ebajuje smile.gif

Dėkui ,jau ieškau ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 11 26, 12:47)
drinks_cheers.gif  man jie irgi  wub.gif ... nakciau Halloween Body Lotion'u issitepiau  blush2.gif

as irgi turiu losjona, kaip jis tau? man tai kazkoks labai lipnus, na net nzn kaip apibudinti, nemalonus uzsitepus ax.gif
Atsakyti
as tai pastebiu kad vyrus veikia victoria secret very sexy arba gucci eau de parfum II smile.gif))
Atsakyti