Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

bent jau maniski, tai "veza" svelniai saldus vaniles kvapai, arba gaiviai saldus citrusiniai... ax.gif
Atsakyti
Chanel Chance eau Fraiche veza ne tik maniski blush2.gif

Nors is principo netikiu kad butu tokie kvepalai kurie visiem patiktu rolleyes.gif
Atsakyti
Versace "Bright crystal" ir Escada "Magnetism" thumbup.gif wub.gif Dirbau vyru kolektyve,visi antrom pusem juos sudovanojo biggrin.gif
Atsakyti
Maniski kol kad Lacoste "Touch of pink" ir Dolce&Gabbana "The ONE"(sitie ir man dabar labai wub.gif )
Atsakyti
Gucci GUCCI ir Kenzo AMOUR wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 10 16, 10:10)
skaiciau l. daug geru atsiliepimu apie Boudoir- Vivienne Westwood, idomu kas cia per stebuklas, gal kas turejote ar uostete?

Laukiu jų kaip tik bigsmile.gif Kai jau gausiu ir išbandysiu, pasidalinsiu įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
BlackDee - labai idomu, as ir labai ju noriu bet nedristu siustis + man kyla neaiskumu, vienur buteliuke skystis ruzavas, kitur oranzinis, ar cia nebus tiesiog nuotraukos skirtingais apsvietimais?
Beto, gal zinai, nes taip ir nesupratau jie vyresnems moterims skirti ar jaunesnems?
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 10 17, 09:17)
BlackDee - labai idomu, as ir labai ju noriu bet nedristu siustis + man kyla neaiskumu, vienur buteliuke skystis ruzavas, kitur oranzinis, ar cia nebus tiesiog nuotraukos skirtingais apsvietimais?
Beto, gal zinai, nes taip ir nesupratau jie vyresnems  moterims skirti ar jaunesnems?

Aš irgi mačiau skirtingų spalvų skystį nuotraukose g.gif Nžn, kokie jie iš tikrųjų, kai gausiu pamatysiu rolleyes.gif Man atrodo,kad jie nėra skirti konkrečiai amžiaus grupei, bent jau ieškodama neradau niekur tokios info, radau tik, kad jie - vakariniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 17 spalio 2007 - 17:09
QUOTE(BlackDee @ 2007 10 17, 18:08)
Aš irgi mačiau skirtingų spalvų skystį nuotraukose  g.gif  Nžn, kokie jie iš tikrųjų, kai gausiu pamatysiu  rolleyes.gif  Man atrodo,kad jie nėra skirti konkrečiai amžiaus grupei, bent jau ieškodama neradau niekur tokios info, radau tik, kad jie - vakariniai  ax.gif

Seeme juos pratestavo, klauskite jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2007 08 06, 19:24)
As irgi iki siol buvau isitikinus ir "su irodymais" kad vyrus traukia tokie kvapai kaip "angel", "hot couture", "Pure poison", "samsara"...dabar mylimas  vyras prisipazino kad jam arbuziniai kvepalai patys paciausi, tokie lengvi gaivus.... Kazkada isedus i masina su savo megstamais kvepalais "angel" MB prasidejo ciauduliu virtine, atsidare langa... as apsimesdama kad nesuprantu sakau "kas yra" kiaules veideliu... sako nieko, bet po to prisipazino kad nesuderinamas kvapas su gyvybe biggrin.gif

Mano vyras irgi Angel nepernesa, sako baisiai smirda. O apie Givenchy Ange ou Demon isvis patylesiu...Sako, kad nedrisciau ju nusipirkti biggrin.gif
Drauge man papasakojo viena atveji, kai ji vaziavo autobusu, o viena mergina per daug prisikvepino Givenchy Ange ou Demon kvepalais ir garsiai juos aptarinejo su savo drauge. Tai vyrai ja isvare is autobuso, taip jiems smirdejo... hah.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 10 17, 20:48)
Mano vyras irgi Angel nepernesa, sako baisiai smirda. O apie Givenchy Ange ou Demon isvis patylesiu...Sako, kad nedrisciau ju nusipirkti biggrin.gif
Drauge man papasakojo viena atveji, kai ji vaziavo autobusu, o viena mergina per daug prisikvepino Givenchy Ange ou Demon kvepalais ir garsiai juos aptarinejo su savo drauge. Tai vyrai ja isvare is autobuso, taip jiems smirdejo... hah.gif

maniskiui "Angel" ir "Ange ou Demon" irgi baisus lotuliukas.gif kai pirmuosius pauoste, tai susirauke taip, kaip dar niekad nebuvo susiraukes doh.gif
Atsakyti
Kad ir nepatiktu mano draugui ANGEL,as ju niekada neatsisakyciau.Jau baigti 9 buteliukai,man tai sentimentai... wub.gif
Atsakyti