Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

apie kuriuos kalbi ?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdziuke: 07 rugsėjo 2007 - 10:32
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 05 22, 21:35)
stipiajai lyciai patinka th.mugler "angel" wub.gif

maniskiui "Angel" per sunkus, siaip ir keli draugai yra sake ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 07, 11:24)
apie kuriuos kalbi ?

Va šituos, nuotrauką ji buvo įdėjus kvepalų skyrelyje: 4u.gif
QUOTE(F_A @ 2007 08 24, 14:02)

Atsakyti
Kazkoks paradoksas, kad vyrams visokie saldumai patinka, as tai negaliu pakest tokiu dalyku...Nors vienas yra man sakes, kad VERSACE bright crystal nerealiai veza blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Aš tai anksčiau kažkokiame straipnyje sekso tematika esu skaičius, kad vyrus stimuliuojančiai veikia citrusiniai aromatai, o moteris - vanilė. Bet čia grynai fiziologiškai kaip supratau... smile.gif
Atsakyti
maniski veza Kenzo Amour.... smile.gif
Atsakyti
MB palankiai vertina H.Boss "femme", Armand Basi "In Red", Dior "Star" ir dar Cristobal Ballenciaga. Va tie pagrindiniai. Beje, labai nemažai vyriškių dėmesio susilaukdavau dažniausia dėl Dioro "Star" ir Ballenciagos. Dar ir Moschino "Cheap and Chic" palankių įvertinimų susilaukė.

Negali pakęsti : DG Light blue (net purtosi nuo jų) , Moschino I love love, CK Contradiction ir Eternity, DAr negali pakėsti penkto Chanelio, sakė dusina ir Angelis nepatinka jam žiauriai.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 09 16, 21:33)
MB palankiai vertina H.Boss "femme", Armand Basi "In Red", Dior "Star" ir dar Cristobal Ballenciaga. Va tie pagrindiniai. Beje, labai nemažai vyriškių dėmesio susilaukdavau dažniausia dėl Dioro "Star" ir Ballenciagos. Dar ir Moschino "Cheap and Chic" palankių įvertinimų susilaukė.

Negali pakęsti : DG Light blue (net purtosi nuo jų) , Moschino I love love,  CK Contradiction ir Eternity, DAr negali pakėsti penkto Chanelio, sakė dusina ir Angelis nepatinka jam žiauriai.

As vakar MB paklausiau kurie is mano turetu labiausiai patiko,tai jis sako "tie saldus"..As toliau tardau..jis: "tie kur tu du kartus buvai nusipirkus,toks grazus buteliukas melynas"...zodziu isrisau kad Moschino I Love Love.Bet as jais kvepinausi kai susipazinom,gal delto jam taip istrigo g.gif
Is mano turetu nei vienu neispeike..ant visu sako "neblogi" lotuliukas.gif
Atsakyti
Man draugas ne kartą yra sakęs, jog jį supykina kai moteris prisikvėpinus saldžiais kvepalais smile.gif (Žinoma, šiek tiek perdėjo) smile.gif
Atsakyti
O mano vyras į kvepalus ir dažną jų keitimą nereaguoja visai... Nors šitą mano maniją toleruoja biggrin.gif
Atsakyti
MB iš visų mano turimų labiausiai patinka Dior Addict 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 16, 20:53)
As vakar MB paklausiau kurie is mano turetu labiausiai patiko,tai jis sako "tie saldus"..As toliau tardau..jis: "tie kur tu du kartus buvai nusipirkus,toks grazus buteliukas melynas"...zodziu isrisau kad Moschino I Love Love.Bet as jais kvepinausi kai susipazinom,gal delto jam taip istrigo g.gif
Is mano turetu nei vienu neispeike..ant visu sako "neblogi" lotuliukas.gif

Va del "saldumo" mane vyras viena karta sugebejo stipriai is veziu ismust biggrin.gif Kazkada pasikvepinau seses Gucci "Envy me" ir po kiek laiko vyras sako: "na, bet jau kokie saldus tie kvepalai!" Klausiu - "Saldus?! blink.gif Tai cia gerai ar blogai?",sako "Per saldus!" blink.gif Sakau "Tai jei tau sitie saldus, tai kaip tau Samsara gali patikt?" O sis:"Tai kad Samsara - visiskai nesaldus! Is kur istraukei kad jie saldus?! Taigi jie nei saldus nei gaivus - na tokie prabangus! O va sitie tai per saldus!" lotuliukas.gif Zodziu, suprask kaip nori... lotuliukas.gif
Atsakyti