QUOTE(Katyte1977 @ 2007 05 22, 21:35)
maniskiui "Angel" per sunkus, siaip ir keli draugai yra sake ta pati.
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 07, 11:24)
apie kuriuos kalbi ?
Va šituos, nuotrauką ji buvo įdėjus kvepalų skyrelyje:

QUOTE(F_A @ 2007 08 24, 14:02)
Kazkoks paradoksas, kad vyrams visokie saldumai patinka, as tai negaliu pakest tokiu dalyku...Nors vienas yra man sakes, kad VERSACE bright crystal nerealiai veza

Aš tai anksčiau kažkokiame straipnyje sekso tematika esu skaičius, kad vyrus stimuliuojančiai veikia citrusiniai aromatai, o moteris - vanilė. Bet čia grynai fiziologiškai kaip supratau...

maniski veza Kenzo Amour....

MB palankiai vertina H.Boss "femme", Armand Basi "In Red", Dior "Star" ir dar Cristobal Ballenciaga. Va tie pagrindiniai. Beje, labai nemažai vyriškių dėmesio susilaukdavau dažniausia dėl Dioro "Star" ir Ballenciagos. Dar ir Moschino "Cheap and Chic" palankių įvertinimų susilaukė.
Negali pakęsti : DG Light blue (net purtosi nuo jų) , Moschino I love love, CK Contradiction ir Eternity, DAr negali pakėsti penkto Chanelio, sakė dusina ir Angelis nepatinka jam žiauriai.
Negali pakęsti : DG Light blue (net purtosi nuo jų) , Moschino I love love, CK Contradiction ir Eternity, DAr negali pakėsti penkto Chanelio, sakė dusina ir Angelis nepatinka jam žiauriai.
QUOTE(jadzka @ 2007 09 16, 21:33)
MB palankiai vertina H.Boss "femme", Armand Basi "In Red", Dior "Star" ir dar Cristobal Ballenciaga. Va tie pagrindiniai. Beje, labai nemažai vyriškių dėmesio susilaukdavau dažniausia dėl Dioro "Star" ir Ballenciagos. Dar ir Moschino "Cheap and Chic" palankių įvertinimų susilaukė.
As vakar MB paklausiau kurie is mano turetu labiausiai patiko,tai jis sako "tie saldus"..As toliau tardau..jis: "tie kur tu du kartus buvai nusipirkus,toks grazus buteliukas melynas"...zodziu isrisau kad Moschino I Love Love.Bet as jais kvepinausi kai susipazinom,gal delto jam taip istrigo

Is mano turetu nei vienu neispeike..ant visu sako "neblogi"

Man draugas ne kartą yra sakęs, jog jį supykina kai moteris prisikvėpinus saldžiais kvepalais
(Žinoma, šiek tiek perdėjo)

O mano vyras į kvepalus ir dažną jų keitimą nereaguoja visai... Nors šitą mano maniją toleruoja

MB iš visų mano turimų labiausiai patinka Dior Addict

QUOTE(Malena @ 2007 09 16, 20:53)
As vakar MB paklausiau kurie is mano turetu labiausiai patiko,tai jis sako "tie saldus"..As toliau tardau..jis: "tie kur tu du kartus buvai nusipirkus,toks grazus buteliukas melynas"...zodziu isrisau kad Moschino I Love Love.Bet as jais kvepinausi kai susipazinom,gal delto jam taip istrigo

Va del "saldumo" mane vyras viena karta sugebejo stipriai is veziu ismust