Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 07, 15:22)
Aš tai anksčiau kažkokiame straipnyje sekso tematika esu skaičius, kad vyrus stimuliuojančiai veikia citrusiniai aromatai, o moteris - vanilė. Bet čia grynai fiziologiškai kaip supratau... smile.gif

Mano tik skrandį stimuliuojančiai vanilė veikia - kai bandelės pakvimpa, iškart skrandžio sultys išsiskiria lotuliukas.gif ... O šiaip man parfumerijoj vanilės kvapo - kuo mažiau, tuo geriau. Matyt, ne visus/as vienodai veikia, o kas ir būtų... doh.gif Vyrai būriais lakstytų paskui tą pačią, kokį "vežantį" aromatą užuodę... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 17 rugsėjo 2007 - 18:02
QUOTE(Dovistoma @ 2007 09 17, 13:24)
MB iš visų mano turimų labiausiai patinka Dior Addict 4u.gif

Manasis irgi yra sakes, kad Addict is mano turimu kaip ir skaniausiai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 09 17, 19:38)
Manasis irgi yra sakes, kad Addict is mano turimu kaip ir skaniausiai kvepia thumbup.gif

O manajam vienodai jie rodo... Bet šiaip tai vos ne vieninteliai, dėl kurių esu komplimentų iš kitų vyrų gavus... ar bent daugiausia dėl šitų (nors retai naudoju, nes nėra mano mėgstamiausi... vanilė erzina)
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 09 17, 14:26)
Va del "saldumo" mane vyras viena karta sugebejo stipriai is veziu ismust  biggrin.gif  Kazkada pasikvepinau seses Gucci "Envy me" ir po kiek laiko vyras sako: "na, bet jau kokie saldus tie kvepalai!" Klausiu - "Saldus?! blink.gif Tai cia gerai ar blogai?",sako "Per saldus!" blink.gif Sakau "Tai jei tau sitie saldus, tai kaip tau Samsara gali patikt?" O sis:"Tai kad Samsara  - visiskai nesaldus! Is kur istraukei kad jie saldus?! Taigi jie nei saldus nei gaivus - na tokie prabangus! O va sitie tai per saldus!" lotuliukas.gif Zodziu, suprask kaip nori... lotuliukas.gif

Matai kaip yra - Gucci Envy Me saldumas grynai vaisinis, o Samsara - prieskoninis. g.gif Jis matyt labiau jaučia tą vaisinį saldumą ir jį tai erzina, o Samsara priima daugiau natūraliai, reaguoja ne kaip į saldumą, o jį savaime sutapatina su prieskoniais ir mediena. ax.gif O tai kad Samsara iš esmės yra sunkesnis aromatas didelio vaidmens čia nevaidina, turint omenyje, kad vyrų uoslė ne tokia jautri kaip moterų. cool.gif
Atsakyti

Vienu iš labiausiai traukiančiu priešingosios lyties atstovus laikomas Dolce&Gabbana By Gabbana:

user posted image
Kažkas jame gyvuliško jaučiasi, gal čia muskusas taip stipriai išreikštas, ar kas... g.gif bet kai pirmą kartą pabandžiau - net šiurpuliukai nuėjo per kūną, pasirodė kad uostau vyriškus kvepalus, turinčius kažkokio gaivališko, laukinio seksualumo ir net agresyvumo... blink.gif Vėliau kvapas kinta, po truputį šiltėdamas ir saldėdamas, įgaudamas vis daugiau gėlių ir pudros niuansų, kas jam suteikia moteriškumo. rolleyes.gif
Pati jo poveikio neišbandžiau, turėjus nesu, tongue.gif bet atsiliepimai tai kaip apie kažką nepaprasto, kad vyrus tiesiog varo iš proto tas kvapas. cool.gif Apibūdinamas kaip švelnios katės su aštriais nagučiais aromatas. Rujojančios katės, kuri ieškosi sau patino. Viena mergina išsireiškė (čia aromate skaičiau): "...kai aš noriu patraukti vyrų dėmesį, pasipurškiu By Gabbana, pasileidžiu plaukus ir jau žinau, kad visi vyrai bus mano."
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 19, 14:56)
Vienu iš labiausiai traukiančiu priešingosios lyties atstovus laikomas Dolce&Gabbana By Gabbana:

user posted image

Dolce Vita, eik i reklamos versla bigsmile.gif pardavimo garantija 100% biggrin.gif

o del situ D&G... pati nesu turejus, bet turejo mano kolege. dirbom mes su ja ne LT, ir ten siu kvepalu nebuvo pirkt. tai ji net prase, kad jai is LT juos vaziuojant kas atveztu, nes jai sie kvepalai buvo kaip gundymo irankis doh.gif . is pradziu as rimtai nepriemiau jos tu sneku, neva, tik su siais kvepalais ji gali "nusikabinti" bet koki vyra ohmy.gif bet paskui isitikinau, kad ji rimtai snekejo biggrin.gif
gal visgi ir tiesa rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 09 19, 15:41)
Dolce Vita, eik i reklamos versla  bigsmile.gif pardavimo garantija 100%  biggrin.gif

o del situ D&G... pati nesu turejus, bet turejo mano kolege. dirbom mes su ja ne LT, ir ten siu kvepalu nebuvo pirkt. tai ji net prase, kad jai is LT juos vaziuojant kas atveztu, nes jai sie kvepalai buvo kaip gundymo irankis doh.gif . is pradziu as rimtai nepriemiau jos tu sneku, neva, tik su siais kvepalais ji gali "nusikabinti" bet koki vyra ohmy.gif bet paskui isitikinau, kad ji rimtai snekejo  biggrin.gif
gal visgi ir tiesa  rolleyes.gif  unsure.gif

leliux, o kur ju gauti LT? As kiek ziurejau - neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2007 09 19, 16:05)
leliux, o kur ju gauti LT? As kiek ziurejau - neradau  verysad.gif

rimtai?
esu maciusi centrinej Kristianoj Gedimino pr.
o ir ne taip senai maciau Mindaugo Maximoj Sarmoj antram aukste.

siaip spec neatkreipiau paskutiniu metu demesio, bet kad tikrai jie yra unsure.gif

siand taip tik busiu toj pacioj maximoj. uzeisiu i sarma isitikint, kad tikrai dar pries kelias svtes ten jie buvo
Atsakyti
D&G By teko vasarą pasipurkšit ant riešo. Šakės, vos neuždusau doh.gif biggrin.gif Toks sunkus, nesikeičiantis ( na gal tik pabaigoje sušvelnėja) ir į jokius nepanašus kvapas. Man kvepėjo džiovintom slyvom, šiek tiek pušim ir šokoladu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 19, 14:56)

user posted image
Kažkas jame gyvuliško jaučiasi, gal čia muskusas taip stipriai išreikštas, ar kas... g.gif bet kai pirmą kartą pabandžiau - net šiurpuliukai nuėjo per kūną, pasirodė kad uostau vyriškus kvepalus, turinčius kažkokio gaivališko, laukinio seksualumo ir net agresyvumo... blink.gif Vėliau kvapas kinta, po truputį šiltėdamas ir saldėdamas, įgaudamas vis daugiau gėlių ir pudros niuansų, kas jam suteikia moteriškumo. rolleyes.gif 
Pati jo poveikio neišbandžiau, turėjus nesu, tongue.gif bet atsiliepimai tai kaip apie kažką nepaprasto, kad vyrus tiesiog varo iš proto tas kvapas. cool.gif Apibūdinamas kaip švelnios katės su aštriais nagučiais aromatas. Rujojančios katės, kuri ieškosi sau patino. Viena mergina išsireiškė (čia aromate skaičiau): "...kai aš noriu patraukti vyrų dėmesį, pasipurškiu By Gabbana, pasileidžiu plaukus ir jau žinau, kad visi vyrai bus mano."

Turiu juos ir ...NIEKO! schmoll.gif Jokių vyrų, jokio dėmesio. Man pačiai tai jis visai patinka. Naudoju, kai norisi kažko ne saldaus, bet kartais erzina jų panašumas į vyriškus
Atsakyti
Na kiek teko dometis, tai vyrus prie moteru ir atvirksciai traukia kvepalai, kuriuose yra feromonu ax.gif Idomus straipsniukas apie feromonus vyrams ir moterims 4u.gif Uzsienio forumuose labai isgirti kvepalai su feromonais pritraukiantys vyrus biggrin.gif Taip pat sakoma, kad vyrams galvas (ir ne tik biggrin.gif ) susuka cinamonas moteriskuose kvepaluose, vanile, kvapieji sakai bei levandos ax.gif
http://www.alumbo.co...ttract-men.html

"Pheromones are : "any of a variety of substances, secreted by many animal species, that alter the behavior of individuals of the same species. Sex attractant pheromones, secreted by a male or female to attract the opposite sex, are widespread among insects. The pheromones produced by males include a substance produced by cockroaches that attracts females and orients them in the correct mating positions and a substance elaborated by the desert locust that accelerates sexual maturation in adults of both sexes. Male-attracting pheromones have been discovered in the females of many species of beetles, bees, and moths..." (Columbia Encyclopedia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 20 rugsėjo 2007 - 11:52
QUOTE(F_A @ 2007 09 20, 12:45)
Na kiek teko skaityt ir girdet tai vyrus prie moteru ir atvirksciai traukia kvepalai, kuriuose yra feromonu ax.gif Idomus straipsniukas apie feromonus vyrams ir moterims 4u.gif Uzsienio forumuose labai isgirti kvepalai su feromonais pritraukiantys vyrus biggrin.gif Taip pat sakoma, kad vyrams galvas (ir ne tik biggrin.gif ) susuka cinamonas moteriskuose kvepaluose bei levandos ax.gif

"Pheromones are : "any of a variety of substances, secreted by many animal species, that alter the behavior of individuals of the same species. Sex attractant pheromones, secreted by a male or female to attract the opposite sex, are widespread among insects. The pheromones produced by males include a substance produced by cockroaches that attracts females and orients them in the correct mating positions and a substance elaborated by the desert locust that accelerates sexual maturation in adults of both sexes. Male-attracting pheromones have been discovered in the females of many species of beetles, bees, and moths..." (Columbia Encyclopedia).

Maniškiui cinamonas patinka, bet nuo levandos purtosi. Čia viskas labai individualu.
Pas mus taip pat pardavinėja parfumus su feromonais. Aš kažkaip įtariai į tai žiuriu, bet ką gali žinot, gal ir veikia? g.gif Gal kuri forunietė bandė? Gal pasakytų ar tikrai tie feromonai veikia, ar čia tik mitas?
Atsakyti