Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

idomiai perskaiciau, kad vyrams galvas susuka "White Musk" (parduodami The Body Shop),White Shoulder's ir White Diamonds g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 20, 13:28)
idomiai perskaiciau, kad vyrams galvas susuka "White Musk" (parduodami The Body Shop),White Shoulder's ir White Diamonds g.gif

Draugui tai susuko galvele tas white musk iki pykinimo..
sako "vaje,kas cia per muiliniai kvepalai?".... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 20 rugsėjo 2007 - 16:01
QUOTE(elva @ 2007 09 17, 14:26)
Va del "saldumo" mane vyras viena karta sugebejo stipriai is veziu ismust  biggrin.gif  Kazkada pasikvepinau seses Gucci "Envy me" ir po kiek laiko vyras sako: "na, bet jau kokie saldus tie kvepalai!" Klausiu - "Saldus?! blink.gif Tai cia gerai ar blogai?",sako "Per saldus!" blink.gif Sakau "Tai jei tau sitie saldus, tai kaip tau Samsara gali patikt?" O sis:"Tai kad Samsara  - visiskai nesaldus! Is kur istraukei kad jie saldus?! Taigi jie nei saldus nei gaivus - na tokie prabangus! O va sitie tai per saldus!" lotuliukas.gif Zodziu, suprask kaip nori... lotuliukas.gif

va būtent, kad visi kažkaip skirtingai užuodžia kvepalus. samsara ir man neatrodo saldūs schmoll.gif jie tokie sunkūs, su prieskoniu, bet kad saldūs, hm g.gif arba esu ne kartą girdėjusi, kad dior-pure poison tai atseit labai jau saldūs kvepalai. vos iš koto neišgriuvau, nes man jie visai nesaldūs, nejaučiu aš ten jokio saldumo, o juo labiau stipraus, nors užmušk. ir apskritai nelabai mėgstu saldžius, išskyrus kelis, tai visad galvodavau, kad čia aš tą saldumą pajaučiu, kur jo net nėra, o pasirodo... taip išeina, kad visi skirtingai tuos kvapus jaučia.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 20, 14:28)

White Diamonds-visada mano kolekcijoje-nuo 1994tu..Dazniausiai gaunu komplimentus,bet buvo ir pora atveju negatyvios reakcijos is vyriskos puses smile.gif Nepamirstama tai-oi,kokie astrus-kaip spekuliantes kvepalai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 20, 14:28)

Su White Musk gal ir yra racijos, nes kažkada tokius turėjau ir MB labai teigiamai juos vertino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 09 20, 13:58)
Maniškiui cinamonas patinka, bet nuo levandos purtosi. Čia viskas labai individualu.
Pas mus taip pat pardavinėja parfumus su feromonais. Aš kažkaip įtariai į tai žiuriu, bet ką gali žinot, gal ir veikia? g.gif  Gal kuri forunietė bandė? Gal pasakytų ar tikrai tie feromonai veikia, ar čia tik mitas?

as prie isbandziusiu 4u.gif Turiu D&G Light Blue ir FM ta pati kvapa su feromonais. Galiu pasakyti ne mitas, bet i darba FM daugiau gyvenime nesikvepinsiu schmoll.gif
nes kas susuka galvas vyrams, velniskai erzina moteriskes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(toxkristux @ 2007 09 21, 13:46)
as prie isbandziusiu 4u.gif Turiu D&G Light Blue ir FM ta pati kvapa su feromonais. Galiu pasakyti ne mitas, bet i darba FM daugiau gyvenime nesikvepinsiu schmoll.gif
nes kas susuka galvas vyrams, velniskai erzina moteriskes doh.gif

Ačiū, kad pasidalinai patirtim ir perspėjai. Net į galvą neateitų, kad gali kilti ir problemos. Pasirodo, kad labai reikia pamastyt, kada ir kur juos naudoti g.gif
Atsakyti
Mano vyriskiui tai labai patinka , kai kvepiu Calvino Kleino "Euphoria" ax.gif
Atsakyti
o aš išradau savo kvepalus,maišydama tarpusavyje derančius eterinius aliejus,taip pat ir tuos kurie priklauso feramonų grupei ax.gif

vat ir susuku galveles taip yahoo.gif yahoo.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2007 09 23, 14:49)
o aš išradau savo kvepalus,maišydama tarpusavyje derančius eterinius aliejus,taip pat ir tuos kurie priklauso feramonų grupei  ax.gif

vat ir susuku galveles taip  yahoo.gif  yahoo.gif  ok.gif

Gudri kokia bigsmile.gif
Atsakyti
White Shoulder's - kur jų būna?
Atsakyti
QUOTE(Akropolina @ 2007 09 23, 14:54)
White Shoulder's - kur jų būna?

Internetinėse parduotuvėse. Ir į Lietuvą siunčia wink.gif
Atsakyti