Niu shakes! Ant tokiu grubijankiu tikrai geriau neuzsiraut, uzjauciu ir tave "cipolino"

ir visas kam teko ka panasaus patirt. Man jau viskas praeity. Mano lialkai 2men.ir mums labai pasiseke gimdant

. Nieko blogo negaleciau pasakyt nei apie personala (su kuo teko bendraut), nei apie vykdomus remontus(plyteles tikrai nuo sienu nebyra), tikrai neisgasdino. Del gydytojos

tai buvau
is anksto susitarus (bet mokejom tik po visko

), o akusere pagal pamaina gera pasitaike, tai nei man (pirma kart gimdanciai) nei, svarbiausia, dukruzei dirbtino streso nieks nesukure (tikiuosi).. Nzn, gal itakos buvo, kad vyras visur salia buvo ir is paskos sekiojo, tai gal, sakau, tai drausmes "dave". Kita vertus jau kai atvaziavus gimdyt pasisakai, kad esi susitarus su savo priziurincia gydyt. tai ir akuseres poziuris kitoks. Niu, tipo, gal ir man "imes"

??? Zodziu, belaukiant pacio gimdymo, palatoj pakaitom su mano gydyt. kas 20min.abejos lakste ir dziaugiuosi, nes jauciausi "pod kontroli", o tai leido atsipalaiduot ir galvot tik apie artejanti graziausia gyven.susitikima..