Nu sakes kaip baisu
Vargsele toki pragara iskentei
cipolino saunuole, gerai kad su mazyle viskas tavrkoj, ir kaip tokie gydytojai dar dirba
QUOTE(Reniss @ 2007 01 23, 10:39)
cipolino saunuole, gerai kad su mazyle viskas tavrkoj, ir kaip tokie gydytojai dar dirba 
As ir sakau
QUOTE(sima77 @ 2007 01 23, 10:42)
As ir sakau
Noretusi trinktelt ir tai akuserei ir tai daktarei
Rado su kuom grubiai elgtis
Su vargse gimdyve 
pazistant tavo karinga charakteri, isivaizduoju, kad tu ten tvarka per akimirka padarytum
QUOTE(Astarta @ 2007 01 23, 10:48)
pazistant tavo karinga charakteri, isivaizduoju, kad tu ten tvarka per akimirka padarytum 
O kokia kazi tai daktare , kurios pavarde is P raides
negirdejau tokios...
Beje tikrai uzjauciu
Beje tikrai uzjauciu
Cipolino, siaubekas kažkos kaip šitaip galima
butu ji man per kojas padaužius,turbūt atgal būčiau dėjus ir dar pasakius kad pinigus gražintu,ne tam duodami pinigai kad su tavim elgtusi kaip su gyvuliu,trūksta žodžiu
oho istorija
na kazin kaip su manim elgsis
jaucu nores apsaukt, kad devyniolikine atleke gimdyt, bet pilnai tikiu, greiciau as juos apsauksiu, jei ka sakyt man pradetu. gi kiekvienas zmogus yra atskiras individas, visu skausmai, vargai yra skirtingi, ir kaip daktarai gali aiskinti, kad cia nieko tokio.
blambacka, lai pradeda ant manes varyt, nu noresiu ant ju parekt uz tai:spam: o jei as nesugebesiu atsikirst, tai tam turiu uosviene arsia,
ji tikrai visus per teismus pasokdintu, jei su manim taip pasielgtu kaip su Cipolino.
laikykis Cpolino, buk tvirta mama savo vaikuciams
stai tau
blambacka, lai pradeda ant manes varyt, nu noresiu ant ju parekt uz tai:spam: o jei as nesugebesiu atsikirst, tai tam turiu uosviene arsia,
laikykis Cpolino, buk tvirta mama savo vaikuciams
stai tau
Aciu visom uz palaikyma
.Tai va gaila kad pavardes tos gydytojos nepamenu,klausiau ir savo gydytojos pas kuria visa nestuma lankiaus.Ji sako gal nauja kokia.O apie akusere kai pasakojau uzteko pasakyt tik varda jos,mano gydytoja iskart pasake "uzjauciu tave,apie ja jau teko daug girdet,is blogosios puses".
QUOTE(cipolino @ 2007 01 23, 19:14)
Aciu visom uz palaikyma
.Tai va gaila kad pavardes tos gydytojos nepamenu,klausiau ir savo gydytojos pas kuria visa nestuma lankiaus.Ji sako gal nauja kokia.O apie akusere kai pasakojau uzteko pasakyt tik varda jos,mano gydytoja iskart pasake "uzjauciu tave,apie ja jau teko daug girdet,is blogosios puses". 
Uzjauciu ir as tave
Siaubas, koks ziaurus mediku elgesys?? Tokiu atveju tikrai buciau netylejusi ir atgal atkirtusi, kad pagarbiau elgtusi. Arba isvis pinigu nebuciau davusi uz toki elgesi ne lito nereikia duoti
O as galvoju, jeigu dabar GN remontai ir nekokios gimdymo salygos, tai verciau gimdymui rinkciausi kita miesta, Kauna pvz..
O as galvoju, jeigu dabar GN remontai ir nekokios gimdymo salygos, tai verciau gimdymui rinkciausi kita miesta, Kauna pvz..
Niu shakes! Ant tokiu grubijankiu tikrai geriau neuzsiraut, uzjauciu ir tave "cipolino"
ir visas kam teko ka panasaus patirt. Man jau viskas praeity. Mano lialkai 2men.ir mums labai pasiseke gimdant
. Nieko blogo negaleciau pasakyt nei apie personala (su kuo teko bendraut), nei apie vykdomus remontus(plyteles tikrai nuo sienu nebyra), tikrai neisgasdino. Del gydytojos
tai buvau is anksto susitarus (bet mokejom tik po visko
), o akusere pagal pamaina gera pasitaike, tai nei man (pirma kart gimdanciai) nei, svarbiausia, dukruzei dirbtino streso nieks nesukure (tikiuosi).. Nzn, gal itakos buvo, kad vyras visur salia buvo ir is paskos sekiojo, tai gal, sakau, tai drausmes "dave". Kita vertus jau kai atvaziavus gimdyt pasisakai, kad esi susitarus su savo priziurincia gydyt. tai ir akuseres poziuris kitoks. Niu, tipo, gal ir man "imes"
??? Zodziu, belaukiant pacio gimdymo, palatoj pakaitom su mano gydyt. kas 20min.abejos lakste ir dziaugiuosi, nes jauciausi "pod kontroli", o tai leido atsipalaiduot ir galvot tik apie artejanti graziausia gyven.susitikima..