Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

Nu sakes kaip baisu blink.gif blink.gif Vargsele toki pragara iskentei console.gif
Atsakyti
cipolino saunuole, gerai kad su mazyle viskas tavrkoj, ir kaip tokie gydytojai dar dirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2007 01 23, 10:39)
cipolino saunuole, gerai kad su mazyle viskas tavrkoj, ir kaip tokie gydytojai dar dirba doh.gif

As ir sakau doh.gif Noretusi trinktelt ir tai akuserei ir tai daktarei bash.gif box.gif Rado su kuom grubiai elgtis doh.gif Su vargse gimdyve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 01 23, 10:42)
As ir sakau doh.gif Noretusi trinktelt ir tai akuserei ir tai daktarei bash.gif  box.gif Rado su kuom grubiai elgtis doh.gif Su vargse gimdyve doh.gif

pazistant tavo karinga charakteri, isivaizduoju, kad tu ten tvarka per akimirka padarytum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2007 01 23, 10:48)
pazistant tavo karinga charakteri, isivaizduoju, kad tu ten tvarka per akimirka padarytum  mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif Ai nezinosi, karingas karingas tas charakteris, o tokios situacijoj gal ir palikciau lebeda unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
O kokia kazi tai daktare , kurios pavarde is P raides g.gif negirdejau tokios...
Beje tikrai uzjauciu unsure.gif
Atsakyti
Cipolino, siaubekas kažkos kaip šitaip galima console.gif butu ji man per kojas padaužius,turbūt atgal būčiau dėjus ir dar pasakius kad pinigus gražintu,ne tam duodami pinigai kad su tavim elgtusi kaip su gyvuliu,trūksta žodžiu mad.gif bash.gif
Atsakyti
oho istorija doh.gif na kazin kaip su manim elgsis g.gif jaucu nores apsaukt, kad devyniolikine atleke gimdyt, bet pilnai tikiu, greiciau as juos apsauksiu, jei ka sakyt man pradetu. gi kiekvienas zmogus yra atskiras individas, visu skausmai, vargai yra skirtingi, ir kaip daktarai gali aiskinti, kad cia nieko tokio.
blambacka, lai pradeda ant manes varyt, nu noresiu ant ju parekt uz tai:spam: o jei as nesugebesiu atsikirst, tai tam turiu uosviene arsia, thumbup.gif ji tikrai visus per teismus pasokdintu, jei su manim taip pasielgtu kaip su Cipolino. spam.gif

laikykis Cpolino, buk tvirta mama savo vaikuciams thumbup.gif
stai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu visom uz palaikyma smile.gif .Tai va gaila kad pavardes tos gydytojos nepamenu,klausiau ir savo gydytojos pas kuria visa nestuma lankiaus.Ji sako gal nauja kokia.O apie akusere kai pasakojau uzteko pasakyt tik varda jos,mano gydytoja iskart pasake "uzjauciu tave,apie ja jau teko daug girdet,is blogosios puses". doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipolino @ 2007 01 23, 19:14)
Aciu visom uz palaikyma  smile.gif .Tai va gaila kad pavardes tos gydytojos nepamenu,klausiau ir savo gydytojos pas kuria visa nestuma lankiaus.Ji sako gal nauja kokia.O apie akusere kai pasakojau uzteko pasakyt tik varda jos,mano gydytoja iskart pasake "uzjauciu tave,apie ja jau teko daug girdet,is blogosios puses".  doh.gif

Uzjauciu ir as tave g.gif
Atsakyti
Siaubas, koks ziaurus mediku elgesys?? Tokiu atveju tikrai buciau netylejusi ir atgal atkirtusi, kad pagarbiau elgtusi. Arba isvis pinigu nebuciau davusi uz toki elgesi ne lito nereikia duoti blink.gif

O as galvoju, jeigu dabar GN remontai ir nekokios gimdymo salygos, tai verciau gimdymui rinkciausi kita miesta, Kauna pvz..
Atsakyti
Niu shakes! Ant tokiu grubijankiu tikrai geriau neuzsiraut, uzjauciu ir tave "cipolino" verysad.gif ir visas kam teko ka panasaus patirt. Man jau viskas praeity. Mano lialkai 2men.ir mums labai pasiseke gimdant bigsmile.gif . Nieko blogo negaleciau pasakyt nei apie personala (su kuo teko bendraut), nei apie vykdomus remontus(plyteles tikrai nuo sienu nebyra), tikrai neisgasdino. Del gydytojos doctor.gif tai buvau is anksto susitarus (bet mokejom tik po visko cool.gif ), o akusere pagal pamaina gera pasitaike, tai nei man (pirma kart gimdanciai) nei, svarbiausia, dukruzei dirbtino streso nieks nesukure (tikiuosi).. Nzn, gal itakos buvo, kad vyras visur salia buvo ir is paskos sekiojo, tai gal, sakau, tai drausmes "dave". Kita vertus jau kai atvaziavus gimdyt pasisakai, kad esi susitarus su savo priziurincia gydyt. tai ir akuseres poziuris kitoks. Niu, tipo, gal ir man "imes" g.gif ??? Zodziu, belaukiant pacio gimdymo, palatoj pakaitom su mano gydyt. kas 20min.abejos lakste ir dziaugiuosi, nes jauciausi "pod kontroli", o tai leido atsipalaiduot ir galvot tik apie artejanti graziausia gyven.susitikima..
Atsakyti