Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

Sveikutes, mamytes.
As cia naujokele, tai visai nezinau nuo ko pradeti. Lankausi pas gyd. Locaitiene. Ar ji tikrai gera? Nes matot, kai nuejau pas ja pirma karta, is kabineto isejau po kokiu 7 min. blink.gif ir nieko man nepasake... namatavo... nors kai gryzau is uzsienio man jau buvo apie 17-18 sav. dabar pas ja eisiu vasario 9d. darys echo. Tai gal jau tada ji man prades ka nors pasakoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnux @ 2007 02 02, 17:37)
Sveikutes,
del tu gydytoju, kurie neima pinigu pries gimdyma. Manau, jie pagal gimdymo eiga nustato kaina. Jei gimdymas lengvas ir greitas, ok- kaina viena. Jei kas blogiau- kaina kita. Bet cia mano nuomone. Tikiu, kad yra tikru, geru gydytoju, bet kur tikimybe toki sutikt?!

schmoll.gif Kainą dažniausiai pasako prieš gimdymą, na bent jau aš žinojau iš anksto, o pinigus gydytoja paėmė tik po kelių dienų, nors gimdymas buvo komplikuotas ir teko daryti cezarį, mokėjau tiek kiek tarėmes.
Atsakyti
QUOTE(Kristushka @ 2007 02 02, 18:47)
Sveikutes, mamytes.
As cia naujokele, tai visai nezinau nuo ko pradeti. Lankausi pas gyd. Locaitiene. Ar ji tikrai gera? Nes matot, kai nuejau pas ja pirma karta, is kabineto isejau po kokiu 7 min.  blink.gif ir nieko man nepasake... namatavo... nors kai gryzau is uzsienio man jau buvo apie 17-18 sav. dabar pas ja eisiu vasario 9d. darys echo. Tai gal jau tada ji man prades ka nors pasakoti?  unsure.gif

As lankiausi pas sia gydytoja kai laukiausi pirmojo ir dabar lankausi su antru nestumu. Na man si gydytoja tai tikrai gera, rupestinga neturiu ka blogo apie ja pasakyti.
Pirmo vizito metu gydytoja manau israse tyrumus uzvede nestumo kortele ir tiek, (jei neturejai jokiu nususiskundimu) o antra syki jau bus aiskiau matys tyrimu rezutl., padarys echo ir t.t. tada placiau ir pakalbesite. Sekmes tau.
Atsakyti
QUOTE(Kristushka @ 2007 02 02, 17:47)
Sveikutes, mamytes.
As cia naujokele, tai visai nezinau nuo ko pradeti. Lankausi pas gyd. Locaitiene. Ar ji tikrai gera? Nes matot, kai nuejau pas ja pirma karta, is kabineto isejau po kokiu 7 min.  blink.gif ir nieko man nepasake... namatavo... nors kai gryzau is uzsienio man jau buvo apie 17-18 sav. dabar pas ja eisiu vasario 9d. darys echo. Tai gal jau tada ji man prades ka nors pasakoti?  unsure.gif

Va va tos 5-7 min. man su pirmu taip buvo jau turbut 100 -aji karta kartosiuos, nei man ji ka sake, nei padoriai tikrino, kart nuo karto po nosim pabumbedavo kad viskas gerai ir viso to pasekoj pirmas vaikelis vos izgyveno. aciu Dievui ir kai kuriems profesionaliems Klaipedos GN medikams. Nenoriu nugasdinti, kiekvienai savo, vienoms ji nuostabiausia gyd pasaulyje, o man didziausias priesas.

O tave nors patikrino, tepineli, kraujuka ir kitka paeme, ar tiesiog uzvede kortele ir paleido?
Papildyta:
QUOTE(leliukass @ 2007 02 02, 20:00)
As lankiausi pas sia gydytoja kai laukiausi pirmojo ir dabar lankausi su antru nestumu. Na man si  gydytoja tai tikrai gera, rupestinga neturiu ka blogo apie ja pasakyti.
Pirmo vizito metu gydytoja manau israse tyrumus uzvede nestumo kortele ir tiek, (jei neturejai jokiu nususiskundimu) o antra syki jau bus aiskiau matys tyrimu rezutl., padarys echo ir t.t. tada placiau ir pakalbesite. Sekmes tau.

Priestarauju, eiti pas gyd vien tik uzsivesti kortele??? Nesmone kazkokia blink.gif Pirma karta lankantis pas ginekologa ir dar su nestumu turi buti ne israsyti o atlikti visi tyrimai. Nesuprantu, gal ji i akis pasiziuri ir nustato, kad leliai ir mamai viskas gerai, mazdaug ateisi po menesio ir tada paziuresim...

Ateini po menesio, oi gyd atostogauja, priims kita, ateikit vel po menesio, oi gydytoja komadiruotej, ateikt po menesio...

Nesuvokiu, kam prisimt nestuke.gif jeigu nesugebi skirt jai demesio, tuo labiau, kad zinau kokios nestuke.gif jauciasi ypatingos. ir jeigu kas nors, o ypac priziurinti gyd neskiria demesio labai nusivilia...

Kristichka nugasdinti tikrai nenorejau lengvo tau nesiojimo irvisoms kitoms taip pat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamka22: 03 vasario 2007 - 01:46
ax.gif
QUOTE(Kristushka @ 2007 02 02, 16:47)
Sveikutes, mamytes.

Per pirma vizita turi nustatyti kraujo grupe ir Rezusa,taip pat slapimo,Wasermano reakcija ir paimti tepineli,kad paskui kuo maziau ten kistis su rankom.Nu ir apziureti su rankom,kad nustatyti laika.
Dar turetu israsyitkruva siuntimu:pas akiu,stomatologa,terapeuta,LOR,cukraus kreivei atlikti ax.gif
Atsakyti
Kai pirma syki pas savo gydytoja nuejau prasinesti kad laukiuosi, tai ir tepineli eme, spaudima matavo ir dave kruva lapeliu visokiems tyrimams atlikti. ir dar liepe klausti, kas neaisku ir jei tik kas bus ne taip - is kart pasirodyti.
O del gydytoju nekalbingumo - aplink turiu ne viena pazystama nestuke ar jau pagimdziusia. Lankomes pas skirtingas gydytojas, paskui aptariam kartais skirtingas rekomendacijas del vieno ar kito dalyko. taciau per visa ta laika, kiek teko lankytis pas savo gydytoja, ir ligonineje susidurti, galiu pasakyti tiek - REIKIA KLAUSTI. kartais paciai man tie klausimai kaip ir juokingi atrodydavo, ir gydytojos sypsena isspauzdavo - bet svarbiausia - man ramiau.
Atsakyti
[quote=Mamka22,2007 02 03, 03:45]
Va va tos 5-7 min. man su pirmu taip buvo jau turbut 100 -aji karta kartosiuos, nei man ji ka sake, nei padoriai tikrino, kart nuo karto po nosim pabumbedavo kad viskas gerai ir viso to pasekoj pirmas vaikelis vos izgyveno. aciu Dievui ir kai kuriems profesionaliems Klaipedos GN medikams. Nenoriu nugasdinti, kiekvienai savo, vienoms ji nuostabiausia gyd pasaulyje, o man didziausias priesas.

O tave nors patikrino, tepineli, kraujuka ir kitka paeme, ar tiesiog uzvede kortele ir paleido?
Papildyta:
Priestarauju, eiti pas gyd vien tik uzsivesti kortele??? Nesmone kazkokia blink.gif Pirma karta lankantis pas ginekologa ir dar su nestumu turi buti ne israsyti o atlikti visi tyrimai. Nesuprantu, gal ji i akis pasiziuri ir nustato, kad leliai ir mamai viskas gerai, mazdaug ateisi po menesio ir tada paziuresim...

Ateini po menesio, oi gyd atostogauja, priims kita, ateikit vel po menesio, oi gydytoja komadiruotej, ateikt po menesio...

Nesuvokiu, kam prisimt nestuke.gif jeigu nesugebi skirt jai demesio, tuo labiau, kad zinau kokios nestuke.gif jauciasi ypatingos. ir jeigu kas nors, o ypac priziurinti gyd neskiria demesio labai nusivilia...

Kristichka nugasdinti tikrai nenorejau lengvo tau nesiojimo irvisoms kitoms taip pat 4u.gif
nematau kam cia priestarauji , viska ka tu isvardinai man gytyjoja taip ir dare. Nieks ir nesako kad pirmo vizito metu tik uzveda kortele nepatikrinus paciento.
Atsakyti
QUOTE(leliukass @ 2007 02 02, 20:00)
As lankiausi pas sia gydytoja kai laukiausi pirmojo ir dabar lankausi su antru nestumu. Na man si  gydytoja tai tikrai gera, rupestinga neturiu ka blogo apie ja pasakyti.

Tai, kad butent taip ir pasakei arba as nesupratau ka norejai pasakyti. Labai idomu kaip per kokias 7 min. imanoma paimti tepineli, sutvarkyti visa dokumentacija, kurios pirmojo vizito metu tikrai yra nemazai ir dar speti israsyti visokius tyrimus blink.gif

Tau ji gera, o man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamka22: 03 vasario 2007 - 18:14
QUOTE(Mamka22 @ 2007 02 03, 20:13)
Tai, kad butent taip ir pasakei arba as nesupratau ka norejai pasakyti. Labai idomu kaip per kokias 7 min. imanoma paimti tepineli, sutvarkyti visa dokumentacija, kurios pirmojo vizito metu tikrai yra nemazai ir dar speti israsyti visokius tyrimus blink.gif

Tau ji gera, o man  schmoll.gif

Gal ne viska iki galo ir buvau parasius vienu zodziu nesusipratimas.
Tiesiog kiek zmoniu tiek nuomoniu.As gydytoja tikrai nesiskundziu, o tave uzjauciu jei kas buvo blogai tarp jusu.
Buna kad vienai nuostabiausia gydytoja o kita visiskai priesingos nuomones. Kalbu apie visus gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(leliukass @ 2007 02 03, 22:07)
Tiesiog kiek zmoniu tiek nuomoniu.As gydytoja tikrai nesiskundziu, o tave uzjauciu jei kas buvo blogai tarp jusu.
Buna kad vienai nuostabiausia gydytoja o kita visiskai priesingos nuomones. Kalbu apie visus gydytojus.

Visiskai sutinku sutavimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukass @ 2007 02 03, 22:07)

Man patinka ši gydytoja.Visą nėštumą lankiausi pas ją.Ant kėdės dažniau pradeda žiūrėt trečią nėštumo trimestrą.Taip , kad nesijaudink. mirksiukas.gif Man viską ji darydavo ir echo ir visus tyrimus thumbup.gif Ir apžiūri kitaip nei kitos, man ji švelnesnė.Gimdžiau pas ją.Nu žodžiu girt per daug nenoriu, bet jokių skundų neturiu. mirksiukas.gif Lengvo tau nėštumo 4u.gif
Papildyta:
Uoj ne tą pakomentavau. blush2.gif Čia KRISTUSHAI 4u.gif
Atsakyti
As irgi per nestuma lankiausi pas Locaitiene GN ambulatorijoj. Prisipazinsiu, keistai pirmais vizitais budavo g.gif kai nieko daug nesako, nekomentuoja, bet veliau labiau pradeda pasakot kas ir kaip. Ypac kai pazystamas veidas tampi. Siaip gydytoja svelni. Ypatingas kontrastas jauciasi lyginant su Karpaviciute. Ta tai- zmogus buldozeris:labai_piktas:... blink.gif scare.gif, nu gal cia ta diena man taip pasitaike, tipo ne tokia daktares nuotaika buvo. Tada ir nusprendziau lankytis pas Locaitiene. Vien jau iejus i kabineta pas ja ramybe sklinda. Zodziu, man patiko. Tiesa pas ja ir susitarus gimdziau. Jauciausi labai rami, ir viskas gavosi thumbup.gif Gydytoja pasirode labai rupestinga ir svelni.. ir netgi dar pries pinigu davima, o duoti tikrai buvo uz ka.
Atsakyti