QUOTE(Kristushka @ 2007 02 02, 17:47)
Sveikutes, mamytes.
As cia naujokele, tai visai nezinau nuo ko pradeti. Lankausi pas gyd. Locaitiene. Ar ji tikrai gera? Nes matot, kai nuejau pas ja pirma karta, is kabineto isejau po kokiu 7 min.

ir nieko man nepasake... namatavo... nors kai gryzau is uzsienio man jau buvo apie 17-18 sav. dabar pas ja eisiu vasario 9d. darys echo. Tai gal jau tada ji man prades ka nors pasakoti?
Va va tos 5-7 min. man su pirmu taip buvo jau turbut 100 -aji karta kartosiuos, nei man ji ka sake, nei padoriai tikrino, kart nuo karto po nosim pabumbedavo kad viskas gerai ir viso to pasekoj pirmas vaikelis vos izgyveno. aciu Dievui ir kai kuriems profesionaliems Klaipedos GN medikams. Nenoriu nugasdinti, kiekvienai savo, vienoms ji nuostabiausia gyd pasaulyje, o man didziausias priesas.
O tave nors patikrino, tepineli, kraujuka ir kitka paeme, ar tiesiog uzvede kortele ir paleido?
Papildyta:
QUOTE(leliukass @ 2007 02 02, 20:00)
As lankiausi pas sia gydytoja kai laukiausi pirmojo ir dabar lankausi su antru nestumu. Na man si gydytoja tai tikrai gera, rupestinga neturiu ka blogo apie ja pasakyti.
Pirmo vizito metu gydytoja manau israse tyrumus uzvede nestumo kortele ir tiek, (jei neturejai jokiu nususiskundimu) o antra syki jau bus aiskiau matys tyrimu rezutl., padarys echo ir t.t. tada placiau ir pakalbesite. Sekmes tau.
Priestarauju, eiti pas gyd vien tik uzsivesti kortele??? Nesmone kazkokia

Pirma karta lankantis pas ginekologa ir dar su nestumu turi buti ne israsyti o atlikti visi tyrimai. Nesuprantu, gal ji i akis pasiziuri ir nustato, kad leliai ir mamai viskas gerai, mazdaug ateisi po menesio ir tada paziuresim...
Ateini po menesio, oi gyd atostogauja, priims kita, ateikit vel po menesio, oi gydytoja komadiruotej, ateikt po menesio...
Nesuvokiu, kam prisimt

jeigu nesugebi skirt jai demesio, tuo labiau, kad zinau kokios

jauciasi ypatingos. ir jeigu kas nors, o ypac priziurinti gyd neskiria demesio labai nusivilia...
Kristichka nugasdinti tikrai nenorejau lengvo tau nesiojimo irvisoms kitoms taip pat