Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

na tokias "daktares" kaip cipolino atveju saudyt gun_bandana.gif kaip taip galima?tokiom veterinarijos srityje dirbt.
Atsakyti
console.gif cipolino.
Atsakyti
Nu siaubas, kas per istorija. Užjaučiu cipolino 4u.gif
Belieka tikėtis, kad neužtaikysiu ant tokių harpijų doh.gif
Atsakyti
sveikos, aš gimdžiau prieš du mėnesius ir likau patenkinta, nors su gydytoja tariausi išanksto,o akūušerė buvo nuostabi,ir anesteziologės profesionalumu buvau nustebinta.Gimdžiau sunkiai, su stimuliacija, bet prisiminimai puikūs.
Papildyta:
Sėkmės mergytės.Nebijokit tai nebaisu.
Atsakyti
Cipolino labai užjaučiu, kad Jums per gimdymą papuolė tokie antžmogiai, medikais juos vadinti tiesiog negaliu... Sveikatos ir laimės Jums ir Jūsų vaikeliui bigsmile.gif Aukit sveikučiai bigsmile.gif
Atsakyti
Todėl ir tariausi su gydytoja iš anksto, kad nenutiktų man taip kaip Cipolino.Gydytoja tikrai atidirbo, o ir ne tokie jau dideli pinigai.Su akušere nesitariau, vardas lyg ir Romualda ar kažkas pan.Labai puiki..Padirbėjo moterys tikrai, ir gydytoja ir akušerė.nes gimdymo pabaigoj jau nebesivaldžiau.sąrėmius atkentėjau, o stūmimą pamenu kaip baisiausią košmarą.Tai va jei ne puiki komanda kaži kaip ten viskas būtų baigęsi.Po gimdymo gydytoja ateidavo kasdien pasiteiraut kaip jaučiuos.Malonu.Ir šiaip su savo gydytoja jaučiausi saugi.Teko tą dieną pabūt ir patologiniam.Užsišokau ant tūpos akušerės ir ant Globienės doh.gif Gerai, kad visur atsirasdavo mano gydytoja, nors ji dirba tik ambulatorijoj ir gimdykloj.Patologiniam išbuvau4-5 h su sąrėmiais kas 10min o net toniukų neužrašė vaiko. Tai mano gydytoja kai paprašė akušerė aprėkė mane kur čia tie sąrėmiai, ko čia skundies. doh.gif Nu žodžiu.o kaklelis jau per 3 pirštus atsidaręs doh.gif Tada ačiū mano gydytojai atsidūriau vėl gimdykloje ir už 3h45 minučių laikiau glėbyje savo dukrytę.Pogimdyviniam sesutės nepatiko.gal kad nieko nedaviau.Net į tuliką nepalydėjo po gimdymo, nors matė, kad vos ant kojų laikaus.Žodžiu, patariu tartis iš anksto ir važiuot žinant pas ką gimdysi.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Ariuks pritariu 100 proc.Jau ne tokie dideli pinigai kai pagalvoji, jei jau atsitinka tokių košmarų kaip čipolino, ką jau bekalbėti, geriau pamokėti ir gauti sau dėmesį ir puikų paslaugų atlikimą(bent jau man taip buvo), šį kartą irgi tarsiuos ax.gif
Atsakyti
Aciu uz palinkejimus,uz palaikyma 4u.gif .Na taip sutinku ,kad susitarus su gydytoju ramiau ir visom prasmem geriau.Bet as ne Klaipediete,todel sis varijantas man atkrito,as nezinau kokie gydytojai geri ir pas ka butu reikeje tartis.Visu pirma niekad niekad ir dar karta niekad gyvenime nebuciau pagalvojus ,jog tuoj tuoj pasauli isvysiantis zmogutis ateina per toki kosmara.Kaip ir is kur atradau jegu tai stebuklas.Sunku kad viska teko patirti ir iskesti vienai,mes su vyru buvom nuplanave kaip vaziuosim abu gimdyti,bet....mazute nepalauke tetuko ir gavosi taip kaip gavosi.Viskas tikius toliau gerai klostysis.O po sito kosmaro labai nebepasitikiu medikais.Klaipedos gydytojais tai is vis na taip zinoma ne visi blogi,bet skaudu vien tai kad jie paziuri i kortele "a tai jus ne klaipedieciai",vadinasi mes kazkokie kitokie.Na na pakaks,cia jau kita tema tureciau parasyt doh.gif biggrin.gif .Tikrai nemanykit kad as "vaziuoju"ant visu Klaipedos gydytoju,ne tik na nepasitaike man dar nesutikau blush2.gif .Va o po gimdyviniam skyriui man labai patiko,sesutes liuks,ateidavo i palata kas pusvalandi,visos malonios pasitaike,ir i tuoleta nuvede nes buvau labai silpna.Ir nieko nedaviau ne vienai.Va gydytoja kuri naujagimius priziuri labai patiko thumbup.gif va nors tai.Laikykites mamos ir jus tikiusi,jog niekam taip nebepasikartos bigsmile.gif .
Atsakyti
cipolino, uzjauciu del tokio gimdymo, tiesiog pakraupau perskaicius tavo gimdymo aprasyma, neisivaizduoju kaip taip galima, niekaip neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(airiuks13 @ 2007 01 25, 18:25)
Todėl ir tariausi su gydytoja iš anksto, kad nenutiktų man taip kaip Cipolino.Gydytoja tikrai atidirbo, o ir ne tokie jau dideli pinigai.Su akušere nesitariau, vardas lyg ir Romualda ar kažkas pan.Labai puiki..Padirbėjo moterys tikrai, ir gydytoja ir akušerė.nes gimdymo pabaigoj jau nebesivaldžiau.sąrėmius atkentėjau, o stūmimą pamenu kaip baisiausią košmarą.Tai va jei ne puiki komanda kaži kaip ten viskas būtų baigęsi.Po gimdymo gydytoja ateidavo kasdien pasiteiraut kaip jaučiuos.Malonu.Ir šiaip su savo gydytoja jaučiausi saugi.Teko tą dieną pabūt ir patologiniam.Užsišokau ant tūpos akušerės ir ant Globienės doh.gif Gerai, kad visur atsirasdavo mano gydytoja, nors ji dirba tik ambulatorijoj ir gimdykloj.Patologiniam išbuvau4-5 h su sąrėmiais kas 10min o net toniukų neužrašė vaiko. Tai mano gydytoja kai paprašė akušerė aprėkė mane kur čia tie sąrėmiai, ko čia skundies. doh.gif Nu žodžiu.o kaklelis jau per 3 pirštus atsidaręs doh.gif Tada ačiū mano gydytojai atsidūriau vėl gimdykloje ir už 3h45 minučių laikiau glėbyje savo dukrytę.Pogimdyviniam sesutės nepatiko.gal kad nieko nedaviau.Net į tuliką nepalydėjo po gimdymo, nors matė, kad vos ant kojų laikaus.Žodžiu, patariu tartis iš anksto ir važiuot žinant pas ką gimdysi.

su kokia tu gydytoja tareis? o pvz ar as galeciau tartis net tokiu atveju, jei mane priziuri ne GN?
Atsakyti
Su gydytoja Locaitiene thumbup.gif Net nežinau kaip susitert.Pabandyk apsilankyt vieną kartą pas ją.Ji dar konsultuoja Salvijoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
As gimdziau pries menesi ir su jokiu gydytoju nesitariau. Tiesa, gimdymo skyriuje budinciai gydytojai (nes atvaziavome nakti) ir akuserei sumokejome po 100 Lt. Gimdymas nuo vandens nubegimo truko 5 val. Pagimdziau labai greitai ir be komplikaciju. Bet visoms patariu, jei nesitaret, tai vistiek gydytojai duoti. Kai as gimdziau, tuo pat metu gimde dar trys. Gydytoja buvo viena ir pirma prieme mano suneli, po to susiuvo (nors ir pati akusere nustebo, kad pati gydytoja siuvo) ir nuejo paziureti kaip sekasi kitom su akuseriu prieziura. Tikriausiai jos nedave "dovaneliu". Jei ne gydytoja, gal mano sunelis butu gimes rankyte i prieki, laiku pastebejo. Mielosios, juk gimdome ne kasdien, cia tik jums ir leliukui bus geriau! Zinoma, jei nera galimybiu... Dar viskas nepamirsta, jei turit kokiu klausimu butinai atsakysiu.
Atsakyti