Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

Na pasikartosiu, nevisada yra taip, kad gimdant be "patepmo" darosi siaubo filmai. Daug gimdo nemokėdamos ir grįžta namo laimingos ir patenkintos. Tad nėra taip, kad Klaipėdos GN dirba tik žvėrys, kaip Čipolino atveju. Aš ją labai užjaučiu ir tikrai linkiu, kad tokio košmaro nebereikėtų patirti. doh.gif
Pati gimdžiau dukart - pirmą su Mačiulionyte, antrąkart su Locaitiene. Nesitariau, nemokėjau, bet sėkmingai ir gerai pagimdžiau. ax.gif
Atsakyti
Kazin, nuo ko priklauso ta gydytoju nuotaika, nes kai pasiklausai, vienos atvaziavusios sumoka ir nesulaukia jokios prieziuros, o kitos nemoka ir viskas puikiai. Cia gal menulis dar veikia mastau.gif
O mano pazistama gimde rugseji, tai kai papasakojo, negalejau patiketi. Sake pries gimdyma dave gydytojui pinigus, bet jis atsisake, sake, suderinsim visk po to. Isivaizduojat, buna dar saziningu zmoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2007 02 01, 16:01)
Kazin, nuo ko priklauso ta gydytoju nuotaika, nes kai pasiklausai, vienos atvaziavusios sumoka ir nesulaukia jokios prieziuros, o kitos nemoka ir viskas puikiai. Cia gal menulis dar veikia  mastau.gif
O mano pazistama gimde rugseji, tai kai papasakojo, negalejau patiketi. Sake pries gimdyma dave gydytojui pinigus, bet jis atsisake, sake, suderinsim visk po to. Isivaizduojat, buna dar saziningu zmoniu thumbup.gif

Kad dauguma gydytoju,jei susitarti-ima tik po visko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2007 02 01, 17:01)
Kazin, nuo ko priklauso ta gydytoju nuotaika, nes kai pasiklausai, vienos atvaziavusios sumoka ir nesulaukia jokios prieziuros, o kitos nemoka ir viskas puikiai. Cia gal menulis dar veikia  mastau.gif

Mano daktaras taip pat neeme pries gimdyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipolino @ 2007 01 25, 22:37)
Aciu uz palinkejimus,uz palaikyma  4u.gif .Na taip sutinku ,kad susitarus su gydytoju ramiau ir visom prasmem geriau.Bet as ne Klaipediete,todel sis varijantas man atkrito,as nezinau kokie gydytojai geri ir pas ka butu reikeje tartis.Visu pirma niekad niekad ir dar karta niekad gyvenime nebuciau pagalvojus ,jog tuoj tuoj pasauli isvysiantis zmogutis ateina per toki kosmara.Kaip ir is kur atradau jegu tai stebuklas.Sunku kad viska teko patirti ir iskesti vienai,mes su vyru buvom nuplanave kaip vaziuosim abu gimdyti,bet....mazute nepalauke tetuko ir gavosi taip kaip gavosi.Viskas tikius toliau gerai klostysis.O po sito kosmaro labai nebepasitikiu medikais.Klaipedos gydytojais tai is vis na taip zinoma ne visi blogi,bet skaudu vien tai kad jie paziuri i kortele "a tai jus ne klaipedieciai",vadinasi mes kazkokie kitokie.Na na pakaks,cia jau kita tema tureciau parasyt  doh.gif  biggrin.gif .Tikrai nemanykit kad as "vaziuoju"ant visu Klaipedos gydytoju,ne tik na nepasitaike man dar nesutikau  blush2.gif .Va o po gimdyviniam skyriui man labai patiko,sesutes liuks,ateidavo i palata kas pusvalandi,visos malonios pasitaike,ir i tuoleta nuvede nes buvau labai silpna.Ir nieko nedaviau ne vienai.Va gydytoja kuri naujagimius priziuri labai patiko  thumbup.gif  va nors tai.Laikykites mamos ir jus tikiusi,jog niekam taip nebepasikartos  bigsmile.gif .

Uzuojauta tau
Atsakyti
QUOTE(cipolino @ 2007 01 25, 23:37)
Aciu uz palinkejimus,uz palaikyma  4u.gif .Na taip sutinku ,kad susitarus su gydytoju ramiau ir visom prasmem geriau.Bet as ne Klaipediete,todel sis varijantas man atkrito,as nezinau kokie gydytojai geri ir pas ka butu reikeje tartis.Visu pirma niekad niekad ir dar karta niekad gyvenime nebuciau pagalvojus ,jog tuoj tuoj pasauli isvysiantis zmogutis ateina per toki kosmara.Kaip ir is kur atradau jegu tai stebuklas.Sunku kad viska teko patirti ir iskesti vienai,mes su vyru buvom nuplanave kaip vaziuosim abu gimdyti,bet....mazute nepalauke tetuko ir gavosi taip kaip gavosi.Viskas tikius toliau gerai klostysis.O po sito kosmaro labai nebepasitikiu medikais.Klaipedos gydytojais tai is vis na taip zinoma ne visi blogi,bet skaudu vien tai kad jie paziuri i kortele "a tai jus ne klaipedieciai",vadinasi mes kazkokie kitokie.Na na pakaks,cia jau kita tema tureciau parasyt  doh.gif  biggrin.gif .Tikrai nemanykit kad as "vaziuoju"ant visu Klaipedos gydytoju,ne tik na nepasitaike man dar nesutikau  blush2.gif .Va o po gimdyviniam skyriui man labai patiko,sesutes liuks,ateidavo i palata kas pusvalandi,visos malonios pasitaike,ir i tuoleta nuvede nes buvau labai silpna.Ir nieko nedaviau ne vienai.Va gydytoja kuri naujagimius priziuri labai patiko  thumbup.gif  va nors tai.Laikykites mamos ir jus tikiusi,jog niekam taip nebepasikartos  bigsmile.gif .

Uzjauciu. As ta diena irgi gimdziu. Tik su vyru buvau. Tai padeda smile.gif Nevaziuokit ten vienos. Nors drauge ar dar ka nors imkit kartu buti.
Atsakyti
QUOTE(bulbita @ 2007 02 01, 17:45)
Mano daktaras taip pat neeme pries gimdyma  thumbup.gif

Na, kai zalia, tai zalia. As maniau, kad cia jau daktaro gerumas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2007 02 02, 10:38)
Na, kai zalia, tai zalia. As maniau, kad cia jau daktaro gerumas  blush2.gif

user posted image

console.gif

Gero gimdymo ir lengvo nesiojimo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 02 02, 12:49)
console.gif

Gero gimdymo ir lengvo nesiojimo nestuke.gif  wub.gif

Aciu aciu. Jau kazkaip galvoju apie ta gera gimdyma, ne tik apie nesiojima g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2007 02 02, 14:48)
Aciu aciu. Jau kazkaip galvoju apie ta gera gimdyma, ne tik apie nesiojima  g.gif
user posted image

Viskas bus gerai,as taip pergyvenau,o nebuvo taip baisu kaip atrode.Jei salia vyras,ar zmogus kuris tau padeda,tai labai ramina.Ir jei turi gera daktara,kuriuo pasitiki,tai gali but rami,ir kantrybes laukiant,nes taip nekantru,ypac pries gala.Kai dabar prisimenu rolleyes.gif Viskas jau man praejo,ziuriu dabar i mieganti savo kudiki ir sirdis tokia meile ir laime prisipildo.Visi tie skausmai greitai pasimirsta. mirksiukas.gif
Grazaus laukimo,daig geru emociju ir lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipolino @ 2007 01 23, 00:24)
Taip jau gavosi kad dukryte panoro  bigsmile.gif  gimti truputi anksciau,tevelio nebuvo salia nes nespejo gryzti (is uzsienio).Papasakosiu labai trumpai,kad neisgasdinciau busimu mamyciu  nestuke.gif .Nesunku man pamineti tas pavardes,nemanau,kad su manim viena taip elgesi,(teko jau girdet).Akusere Roma Cesnakiene,gydytoja Sigita tik pavarde primirsau pamenu,kad is P raides.Papasakosiu tik tas vietas kurios man buvo baisiausios.Akusere liepia man gultis ant stalo.nes turi apziuret gydytoja As jug nesu kvaila ir ne pirma karta matau gimdymo stala,atsigulu nepatogu stalas neistiestas nera kur pedu padet ,bet nieko nesakau,priejusi akusere sako netaip atsigulei,sako kojos negerai ,sakau kaip negerai,tai peme grubiai stumdydama mane ****** liepe padet ten kur dedama blauzda.Sako ar negirdi ka sakau,trinkteli per blauzda.Dieve kaip issigandau,bet tyliu nieko nesakau,taip nepatogu gulet ,bet galvoju per gimdyma isties stala.Nieko nieks neistiese,gimdymas uztuko 8,5val(nakti).Mato kad gimda sunkiai darosi ir kad su manim gali tekti terliotis ilgai pastato lasaline skatinamuju,akusere labai nepatenkinta,vis kartoja ,kaip cia antra gimdai ,o viskas taip ilgai vyksta.Ateidavo i palata apie kas 2 val.Tai gydytoja,tai akusere,pastoviai uzkliudavo ranka kur istatita laseline,viena syk neiskenciau pasakiau kad skauda  netemkit rankos,pasake taip turi buti.Baisiausias dalykas buvo jau esant labai dazniem saremiams ,akusere net nebeliepe lipt ant stalo apziuri mane plika ranka as jos ranka stumiu pasakyt nieko nebegaliu skausmas didziulis,sako palauk duok man reik zinot per kiek atsidare,dieve dieve savy galvoju kur as papuoliau.Sako nezinau kas cia su tavim yra kad taip letai atsidarineja,manau kad pabaigsi kitoj pamainoj gimdyt.Bet pagimdziau prie pamainai keiciantis .Gydytoja gimdymo metu net pirsto neprikiso stovejo man prie galvos ir tiek .Paklausiau,kur isikipti kur rankas deti(negana to kad kojos nezinia kaip istatytos)pasake kur nori.Buvo plysimas,sako nieko truputi itruko tarpviete tuoj sukabinsiu.Bet kai pradejo siuti taip ir nesustoja siulu buvo daug.Visa ta gimdymo laika jauciau baime ,nekalbu apie skausma nereik noreti pagimdyti be skausmo,bet toks elgesys akuseres uz ka,tas grubumas.Manot as saukiau spygavau is skausmo saremiam uzejus,nieko panasaus,taupiau jegas gimdymui,kvepavau taip kaip moke mane kai gimdziau pirma dukryte.Stebedavosi atejusi akusere,"nu tu stipri,nu tu kantri".Ir tiek.                                                                                                                        Pasikeitus pamainai,atnese termometra temperaturai pasimatuot ,ir man jis iskrito,apsauke mane pasake"geriau lempa,sumustum mums uz kekviena termometra atsiskaityt reikia".Sakau nupirksiu ir atnesiu jus tik ziurekit kad kudikiui gyvsidabrio garai nepakenktu jug kudikis salia,sako"gali desimt tremometru sumust nieko kudikiui nebus''.Vat taip mielos mamos,cia tik dalis ka papasakojau,manot nieko nedaviau akuserei,daviau ir gydytojai ir akuserei,bet tai ju nesusvelnino.Ai ka cia ir bepridursi,visko gyvenime buvau maciusi ir girdejusi,bet kad sitaip nenuskilo. Svarbu dukryte sveika gime visa sy kosmara norisi isbraukti is atminties.

Ta gydytoja buvo Sigita Neverauskienė.
Atsakyti
Sveikutes,
del tu gydytoju, kurie neima pinigu pries gimdyma. Manau, jie pagal gimdymo eiga nustato kaina. Jei gimdymas lengvas ir greitas, ok- kaina viena. Jei kas blogiau- kaina kita. Bet cia mano nuomone. Tikiu, kad yra tikru, geru gydytoju, bet kur tikimybe toki sutikt?!
Atsakyti