laurindrėlabai lauksiu:) turi būti labai simpatiškas
Commaneturiu recepto... bet mano kremas iš gastroorgazminio - kaip kuršėnų vyniotinio, o biskvitą kepdavo visiškai paprastą - kiaušiniai, cukrus, miltai, krakmolas. Bandysi?
Monikutėir aš mėgstu

kepenėlių tortas - tai labai paprasta. Dabar aš jo nedarau

bet principas yra toks: kepami kepenėlių blynai - žalios maltos kepenėlės, kiaušinis, truputį pieno arba grietinėlės, miltai, prieskoniai. Sluoksniuojama majonezu, galima keptais svogūnais, keptomis morkomis ir paliekama kad susistovėtų. Galima dar padaryti grybų sluoksnį - kaip sugalvosi:) Dėl lašišos tai aš asmeniškai mėgstu arba virtą garuose arba keptą ant grilio. Dar man labai skani lašišos sriuba

Siūlyčiau
šitą receptą Tikrai nuostabus receptas, bandžiau nė kartą
buzhiukasTaip, aš darau ir pagal kitą receptą ir lipdymo technologija pas mane kita:) Aš imu šokoladą ir apie 30-35 % šokolado svorio dirbtino medaus. Šokoladą ištirpinu, medų truputį pašildau - kad šokolado ir medaus t-ra būtų vienoda. Užmaišau masę ir į šaldytuvą parai. Po to minkau po gabaliuką ir lipdau. Šiaip nemažai reikia šokolado. Tortui, kuris pas mane avatare tik rožėms sunaudojau apie 500 g šokolado (bet pats tortas 8 svėrė

)))) , trufeliniam - apie 200 g, gal kiek mažiau.
MoonlitSmagu, kad lamadžo patiko

Mes irgi labai mėgstame

Jerevane valgiau kiek kitokius, t.y. tešla buvo daryta tik iš miltų ir ledinio vandens ir druskos, bet mielinis variantas man labiau patinka:)
Dėl to rožinio skysčio po dviejų valandų kepimo - nemanau, kad tai neiškepimo rodiklis. Man irgi taip pat kartais pasitaiko
ypatamatau, parašei "putotas skystis". Neturi taip būti. Dėl to ir rašiau "išdėlioti beze" kad baltymai turi būti išplakti taip, kad laikytų formą, turi būti blizgi masė, tokia, kad jeigu įkyštum šaukštą, tai būtų jausmas lyg į sniegą kyštum. Dėl gumulų - tai net nežinau, gal pudingai neišsimaišęs buvo, arba varškė nemalta...

Bet smagu, kad skanus gavosi
tavi 
truputį papildysiu:)
dėl trynių - jeigu mikseris pakankamai galingas, tai baltymai išsiplaks, aišku, jeigu tų trynių ten ne šaukštais plaukioja. Daug svarbiau yra visiškai sausas indas ir plakikliai. Todėl visuomet indus šluostau popieriniais rankluoščiais. Dėl baltymų atšaldymo - so-so... nes puikiai išsiplaka ir kambario t-ro baltymai. Dėl pudros - reikia plakti taip, kaip numatyta recepte - jei yra pudra, tai pudra, jei cukrus - tai cukrus. Beze su pudra ir su cukrumi - skirtingo skonio, skirtingos konsistencijos, net kepti reiktų skirtingai...
Nolinaaišku, gali keisti

paprasto acto reiktų pusantro karto mažiau nei vyno acto, o c.sulčių - tai, manyčiau, pagal skonį
Portukė 
Sveika prisijungus

Labai malonu, kad minestrone patiko