Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės priežiūra

QUOTE(Valentinka @ 2005 05 16, 08:37)
Parduotuvėse būna spec.  purškiamos priemonės (Salamander pvz.), o siaip padeda ir Salamander batų dezodorantas , kai dirbau batų parduotuvėse, purkšdavome būtent juo, tikrai apmažina dažymą  thumbup.gif  thumbup.gif  ir dezinfekuoja...  thumbup.gif

man tai nepadėjo tas purškalas schmoll.gif teko atsisakyti batų cry.gif
Atsakyti
Aš tai visada, kai batai dažo, batų vidų išpurškiu paprastu plaukų laku ir tada gerai išdžiovinu...man tai padeda...kažkuriam laikui, paskui vėl "procedūrą" pakartoju...
Atsakyti
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
QUOTE(Valentinka @ 2005 05 16, 08:37)
Parduotuvėse būna spec.  purškiamos priemonės (Salamander pvz.), o siaip padeda ir Salamander batų dezodorantas , kai dirbau batų parduotuvėse, purkšdavome būtent juo, tikrai apmažina dažymą  thumbup.gif  thumbup.gif  ir dezinfekuoja...  thumbup.gif

O kiek tos priemonės kainuoja, ar ilgam užtenka? O purkšti reikia kiekvieną kartą prieš apsiaunant, ar, tarkim, kartą į savaitę? smile.gif

Auryte, įdomi mintis, o nelimpa nuo lako batai g.gif ?
Atsakyti
akiniuke, jeigu tikrai gerai isdžiūna tas lakas viduj, tai tikrai nelimpa ir batai nedažo...smile.gif
Atsakyti
Ar negali taip būti, kad dažo tik kol nauji, o panešiojus- nustos? g.gif Pirmą kartą ir man tokia problemėlė iškilo...
Atsakyti
taigi neškit pas batsiuvius. jie turi tokius spec. aparačiukus ant kurių uždeda batus, palaiko parą ir prasitempia. tik nežinau, ar visi juos turi.
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 05 16, 13:28)
Ar negali taip būti, kad dažo tik kol nauji, o panešiojus- nustos?  g.gif  Pirmą kartą ir man tokia problemėlė iškilo...

Mansikiai kaip daze - taip ir dazo... schmoll.gif
Valentinka, o tas dezodorantas ir purskalai tinka lakuotos odos batams? Bijau, kad maniskiai susirauksles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 16, 16:35)
Valentinka, o tas dezodorantas ir purskalai tinka lakuotos odos batams? Bijau, kad maniskiai susirauksles  unsure.gif

Aš tai supratau, kad tuos purškalus iš batų vidaus reikia purkšti g.gif , nes jei vidus dažo tai iš išorės papurškus kaži ar ką padės.
Atsakyti
QUOTE(akiniuke @ 2005 05 16, 17:41)
Aš tai supratau, kad tuos purškalus iš batų vidaus reikia purkšti  g.gif , nes jei vidus dažo tai iš išorės papurškus kaži ar ką padės.

Nu tai jo, bet is vidaus zomsa, tai ji suslampa, ka as zinau, gal ir virsu paveikt gali? unsure.gif
Atsakyti
Ir pas mane tokia pat problema. Turiu labai grazu bateliu, man jie labai patinka. Bet kai einu i svecius, baisu ju numauti, nes kojines juodos, tai ir nuotaika ir kojines sugadintos. Jau kiek metu tai truko. Nesieniai pabandau papurskinti is vidau su plauku laku, isdziuvo. Tai vienam kartui uzteko, batai jau ne taip baisiai tepliojo. Tai pries kiekviena isejima geriau kartoti tokia procedura. Mano nuomone tokia. Gal po kiek tokiu proceduru ir isvis neteplios. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2005 05 17, 12:32)
Ir pas mane tokia pat problema. Turiu labai grazu bateliu, man jie labai patinka. Bet kai einu i svecius, baisu ju numauti, nes kojines juodos, tai ir nuotaika ir kojines sugadintos. Jau kiek metu tai truko. Nesieniai pabandau papurskinti is vidau su plauku laku, isdziuvo. Tai vienam kartui uzteko, batai jau ne taip baisiai tepliojo. Tai pries kiekviena isejima geriau kartoti tokia procedura. Mano nuomone tokia. Gal po kiek tokiu proceduru ir isvis neteplios. verysad.gif

Yra dar viena išeitis- juodos kojinės. mirksiukas.gif Aš tai sakiau prisipirksiu tokių prie dažančių batų. O šviesioms kojinėms teks pirkt kitus batelius doh.gif
Atsakyti
Mes tą akmenį ir turime. Nenaudoju jo, net nežinau kodėl. Pažiūrėjus nepasakytum, kad veiksmingas. Pavadinimo nžn, nes pas mus tokiam gražiam mėlynam maišelyje. Bet mačiau pirkti. Jis toks baltas, permatomas kaip ir, ai nžn kaip pasakyt ax.gif Yra ir droge, ir kt. parduotuvėse. Ligtais buvo tokioje pilkoje dėžutėje. Paieškokit ir raait mirksiukas.gif
Atsakyti