Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės priežiūra

o as turiu toki klausimuka........ nugi pamaciau daichmano pardej kaune basutes ir nutyso man seile lotuliukas.gif ausktas kulnas, sidabrines, nu tokios aki traukiancios. dydis mano 38, bet beda kad pedute siauroka, ir priekyje ties pirstais ten trys dirzeliai ir man jos placios cray.gif cray.gif kazi ar koks rimtesnis batsiuvys negaletu man ju pasiaurinti??????? nenoriu pirkti ir padeti i spinta, bet jos man akyse stovi lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal kokiu minciu turesit???
Atsakyti

pamačiau man naujieną bigsmile.gif - batų kalne batus pratampo nemokamai (stovis toks aparačiukas pas pardavėjas), tai kol neužėjau į šią temą, tai ir neprisiminiaum kad ir man pačiai reik nusinešt ten vienus batus, tiesa, tampo tik odinius, už kitus neatsako.

Atsakyti
O kokia gera naujiena. Ačiū, tikrai pravers. Tik kaip nepamiršti.. biggrin.gif
Atsakyti
Net nebuciau pagalvojus, kad parduotuvese pratampo smile.gif
Atsakyti
Merginos, man atsitiko toks nemalonus dalykas, nusipirkau naujus batus lakuotos odos ant auksto kulno, tik tas kulnas na uzpilduytas visas, na ner atskiros spilkos, atsiprasau nemoku paaiskinti 4u.gif , tai va panesiojau pora kartu ir reikejo profilaktiskai pakalti kulniuka...tai ka jus manote senas diedas taisykloje man bededamas naujus kulniukus apraske oda apie kulniuka, uztepe tais matiniai klijai ...na kulnas sugadintas verysad.gif labai susinervinau, gal kuriai taip buvo, gal zinot kaip paslepti ar bent pamazinti defekta? verysad.gif verysad.gif verysad.gif Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
O dabar mums nelaimelems, Zygio batuose smagi akcija ir i tema.. pirkau batukus tai dave urgo pleistra nuo pusliu:)Neva jei netycia batukai nutrintu. Pralinksmino:) aciu dievui naujieji batukai kolkas netrina, bet tikrai pravers- rankinej pasinesiosiu smile.gif
Atsakyti
Nuo trynimu yra gripsai - juosteles kurios klijuojasi i batuko uzkulni, buna odines ir silikonines (pati naudoju odines, tai isties puikus daiktas thumbup.gif silikoniniu dar neteko naudoti)
Batu pratampymui yra purskalas.
Jei ka domina, rasykit i AZ, parodysiu kokios buna mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos
man iskilo tokia beda turiu pilkus batelius,bet man jie niekur netinka ar imanoma perdazyt juodai?kur Vilniui tai galima padaryt??
Atsakyti
QUOTE(pasiutele @ 2009 07 12, 19:02)
sveikos
man iskilo tokia beda turiu pilkus batelius,bet man jie niekur netinka ar imanoma perdazyt juodai?kur Vilniui tai galima padaryt??

mane irgi domina panasus dalykas, nes....po vieno baliaus mano naujus sviesios odos batelius numinde.....net nezinau kaip isvalyti...tad jauciu tems dazyti, bet vatkur galima ai padaryti...pasidalinkite info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2009 07 30, 17:00)
mane irgi domina panasus dalykas, nes....po vieno baliaus mano naujus sviesios odos batelius numinde.....net nezinau kaip isvalyti...tad jauciu tems dazyti, bet vatkur galima ai padaryti...pasidalinkite info  4u.gif

Tai uzeikit pas rimtesni batsiuvi ar i firma kur batus taiso ir paklauskit, jie turi zinoti apie tokius dalykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 07 03, 12:54)
Nuo trynimu yra gripsai - juosteles kurios klijuojasi i batuko uzkulni, buna odines ir silikonines (pati naudoju odines, tai isties puikus daiktas  thumbup.gif  silikoniniu dar neteko naudoti)
Batu pratampymui yra purskalas.
Jei ka domina, rasykit i AZ, parodysiu kokios buna  mirksiukas.gif

bet tie purskalai pratampimui tinka tik odai, kitu batu taip namie jau nelabai prasitempsi ir tai turi spausti ne daug, nepadidinsi puse ismeros lotuliukas.gif
Atsakyti
Man odiniai bateliai visada praejus kokiam menesiui issitampo ir pradeda smukti doh.gif
Atsakyti