Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės priežiūra

Sveiki, noreciau pasiteirauti gal zinot kaip reikia nudazyti batus? Nes turiu pilkus senus batus,jie truputi prarade savo isvaizda, todel noriu nudazyti juos juodai. Gal zinot koki gera buda kaip tai padaryti? Arba kur tai daro Siauliuose? buciau labai dekinga jei atrasytumet 4u.gif ax.gif
Atsakyti
patarkit, kaip panaikinti pelesio kvapa is odiniu batu 4u.gif
Atsakyti
dar vienas budas, kaip pavyz. is 36 ismeros padaryti 37 ax.gif http://www.youtube.c...h?v=qf5mJ7aR2t8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisinka: 15 rugsėjo 2009 - 10:56
as batus "pravaiksciojau" taip, pripyliau karsto vandens (is krano) pateliuskavau, ispyliau, apsimoviau dvejas kojines ir ejau tvarkytis namu smile.gif dar truputi verzia vienoj vietoj bet nepalyginsi su tuo kas buvo, beje batai odiniai ir labai bijojau sugadinti, bet neturejau pasirinkimo
jei batai neodiniai tai ju forma pataisyt galima gerai pakaitinus su fenu ir apsiavus, nes dirbtine oda nuo karscio suminksteja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 16 rugsėjo 2009 - 12:44
labukas 4u.gif

nusipirkau batukus 36 ismieros, man reiktu 36,5 bet labai grazus buvo ir dar paskutine ismiera, tai maniau paimsiu ir vis vien pratampysiu. Paskambinau i batu kalno parde, nes esu girdejusi, kad ten pratampo batus, tai pasake, kad 2 sav. i prieki eile, atneskit batus ir pasiimsit po 2 sav blink.gif nu ***** galvoju man sezonas baigsis ir neturesiu ka nesiot tas 2 sav. Tai sakykit mergaites, ar tie purskalai tikrai padeda pratampyti batukus? Kokia ju kaina?

aciu 4u.gif
Atsakyti
purskalai man rodos 10-15lt, bet man jie nieko nepadeda, arba padeda tiek pat kiek sudrekinus oda ir ja tempiant su nuosava koja smile.gif manau neverta leist pinigu, nes turbut jie is esmes veikia taip pat kaip dregme bate, nors is pradziu tokiom putom purski bet jos greit dingsta ir lieka tik dregme
Atsakyti
Istiko "beda" - turiu odinius batukus, kuriu neimpregnavau doh.gif isejau i gatve, lyt pradejo ir bato nosyte suslapo, isdziuvus vis tiek atrodo kaip slapia - batai i ryza spalva, o ta deme dabar tamsiai ruda.. ka daryti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu ir as problemu su salyginai mazais batais biggrin.gif Na tiesiog aju kelinta pora batu parduotuveje mane apgauna... Pavaiksciojusi parduotuveje batai atrodo idealus. Nei spaudzia nei trina nei dar kas darosi. Koja buna laisvai, toks jausmas, kad prasitampys ir paliks vos ne dideli tie batai, o ... kai pradedu vaikscioti, ypac jei reikia paeiti ilgesni atstuma pajuntu, kad jie lyg mazi darosi, pradeda spausti, na gal tiksliau trinti kojas. daznaiusiai kokios nors siules prie mazojo pirstelio arba uzkulne... Prisiskaiciau cia visokiu pratampymo budu, tai reiks ismeginti. Beja putas jau seniau esu bandziusi tai absoliuciai nepadejo schmoll.gif
QUOTE(Kisinka @ 2009 09 15, 11:55)
dar vienas budas, kaip pavyz. is 36 ismeros padaryti 37 ax.gif http://www.youtube.c...h?v=qf5mJ7aR2t8

Gal kuri jau ismegino si buda? Labai jau sudomino... manau jis visai tinkamas jei reikia praplesti i ploti... Tik kazi negi taip batams ir nenutinka nieko saldymo kameroje? Siaip pas mane visi batai naturalios odos, nu kazkaip nejauku rizikuoti....
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2009 09 15, 11:55)

oho, einu ismegint blink.gif
Atsakyti
oho, tas tempimas su ledu tai geras, reikstu ismeginti...
bet as tai pratempiu odinius batus su degtine (nepykit, jei pakartosiu kieno nors mintis). tikrai padeda - gausiai imirkau tas vietas, kurios spaudzia, tuomet uzsimaunu stora kojine ir pavaikstau su batu kelias valandas. kartais procedura pakartoju tiek kartu, kiek reikia, kad batas prasitemptu. taip pratempiau jau 2 poras odiniu keduku ir 2 poras smailianosiu aukstakulniu batu. bet su smailianosiais aukstakulniais tai sunkoka ir juos nelabai verta tempti- kadangi koja pasislenka i prieki, vis tiek buna, kad spaudzia.
tiesa, karta noredama pratemti kedukus, i vidu pripyliau tiek degtines, kad batai kiaurai permirko, bet ir pratempiau vos ne nuo 36 iki 38 dydzio bigsmile.gif
o siaip tai man keista, kai skelbimuose raso: "oi, netiko dydis; per mazus atsisiunciau; gaila parduoti ir t.t." jei jau batai taip patinka, tai reikia nepatingeti nueiti pas batsiuvi ar paieskoti priemoniu jiems pratempti smile.gif tik jei galu gale nepavyksta pratempti - juos parduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwi: 03 spalio 2009 - 20:45
QUOTE(wwwi @ 2009 10 03, 22:43)
bet as tai pratempiu odinius batus su degtine (nepykit, jei pakartosiu kieno nors mintis). tikrai padeda - gausiai imirkau tas vietas, kurios spaudzia, tuomet uzsimaunu stora kojine ir pavaikstau su batu kelias valandas. kartais procedura pakartoju tiek kartu, kiek reikia, kad batas prasitemptu. taip pratempiau jau 2 poras odiniu keduku ir 2 poras smailianosiu aukstakulniu batu. bet su smailianosiais aukstakulniais tai sunkoka ir juos nelabai verta tempti- kadangi koja pasislenka i prieki, vis tiek buna, kad spaudzia. 

pamirsau pasakyti, kad degtine labai issausina kojas. man jos net serpetoti buvo pradejusios. tad tempiant geriau uzsideti kokius maisiukus, kad ir kaip juokingai tai atrodytu smile.gif
Atsakyti
pirkau dukrai batukus is Batu kalno, buvo mazoki, tai nunesiau, is kart uzdejo pratampyti, viena para palaike, tai tikrai puikiai prasitampe.
Atsakyti