QUOTE(superreda @ 2009 08 20, 19:00)
bet tie purskalai pratampimui tinka tik odai, kitu batu taip namie jau nelabai prasitempsi ir tai turi spausti ne daug, nepadidinsi puse ismeros 

Tai zinoma, kad nereikia tiketis, kad 0,5-1dydziu pratampys

turiu tokia beda , pirkau ilgus batus, bet jie neodiniai, bazese jie man atrode normalus jokio kvapo, bet va dabar isitraukiau apsimoviau , negaliu smirda kazkokia guma , gal kas patartu kaip panaikinti ta kvapa

QUOTE(Maserati @ 2009 10 30, 15:55)
Gal zinot,kurioj Vilniaus taisykloj pratempia batus?pas mane naturali zomsa isorej,o viduj kailis. 

gerai pratempia pylimo g. kur skverelis su geliu kiosku

gal kas patarsit, ką daryt, kad batai neslystų, šią žiemą jau du syk išsiplojau ant nebartsomų šaligatvių
šiaip gražūs ir šilti bačiokai, tik padas ne mūsų žiemoms pritaikytas, gal yra kokių priemonių?

QUOTE(idn @ 2009 12 30, 10:43)
gal kas patarsit, ką daryt, kad batai neslystų, šią žiemą jau du syk išsiplojau ant nebartsomų šaligatvių
šiaip gražūs ir šilti bačiokai, tik padas ne mūsų žiemoms pritaikytas, gal yra kokių priemonių?

Man pries keleta metu buvo panasi problema, tai nunesiau i batu taisykla ir ten ant pado uzdejo toki kaip gumini rantuota paduka... Na nelabai moku paaiskinti, bet manau tikrai bet kurioje batu taisykloje sia problema lengvai Jums issprestu.

QUOTE(idn @ 2009 12 30, 10:43)

Klijavo man tą paduką ant padų, bet nelabai efektą pajutau.O ir kažkaip greitai jis nudilo ir vėl po senovei.
dėl paduko tai buvau kažkada nunešus, bet sakė, kad maža bus naudos, labai mažas tas jo grublėtumas panašus kaip ir mano batų pado
galvoju gal čia į kokius senukus varyt reik mažu turi kokią juodą "lipučkę" su šeriukais
arba jei yra slydimui tepalas tai gal yra ir neslydimui
mažu dar kas ką pasiūlys...

QUOTE(idn @ 2009 12 30, 19:11)
dėl paduko tai buvau kažkada nunešus, bet sakė, kad maža bus naudos, labai mažas tas jo grublėtumas panašus kaip ir mano batų pado

Yra toks posakis: iš bobos jaunamartės nepadarysi (tik nesupykit, aš juokauju)

QUOTE(idn @ 2009 12 30, 19:11)
galvoju gal čia į kokius senukus varyt reik mažu turi kokią juodą "lipučkę" su šeriukais
arba jei yra slydimui tepalas tai gal yra ir neslydimui
mažu dar kas ką pasiūlys...

Pamenu, kažkada skaičiau, kad galima ant pado užklijuoti paprastą pleistrą medžiaginiu pagrindu, ploną švitrinio popieriaus lapelį, o ant batų kulno - porolono gabalėlį. Kiek tai veiksminga - nežinau - pati neišbandžiau

QUOTE(Hastalavista @ 2009 12 30, 16:04)
Man pries keleta metu buvo panasi problema, tai nunesiau i batu taisykla ir ten ant pado uzdejo toki kaip gumini rantuota paduka... Na nelabai moku paaiskinti, bet manau tikrai bet kurioje batu taisykloje sia problema lengvai Jums issprestu. 

Reiks pabandyt nunest gal ka padarys,turiu tokius fainus batukus,tik va,kad jauciuos su jais kaip su paciuzom.Siandien vos neissiplojau.

Mergaitės, help
Kaip atgaivinti batų odą, jeigu jie buvo pastatyti prie šilumą skleidžiančio radiatorius (žinau, didelė klaida
) ir vienoje vietoje oda išdžiūvo ir tapo nebelygi, tokia lyg raukšlėta? Gal yra kokia speciali priemonė ar liaudiški būdai, kurie bent jau šiek tiek padėtų ištaisyti esamą padėtį arba bent padėtų odelei atsileisti?
Dėkui už pagalbą

Kaip atgaivinti batų odą, jeigu jie buvo pastatyti prie šilumą skleidžiančio radiatorius (žinau, didelė klaida

Dėkui už pagalbą

.. tik siaip i tema.. spalvoto batu tepalo ir odos atnaujinimo tepalu rasite parduotuvese DOLITA,
OT MAN BUVO ATRADIMAS, DABAR MANO RAUDONI BATAI VISAD RAUDONI
OT MAN BUVO ATRADIMAS, DABAR MANO RAUDONI BATAI VISAD RAUDONI