Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės priežiūra

Sveiki. Žiema atėjo, ir vėl ta pati problema. Nuotaika sugenda, vos pamačius, į ką pavirsta batai, perėjus šlapiom snieguotom gatvėm -- pradeda batai džiūti, o ant jų jau ryškėja druskos žymės. Gal kas žinot efektyvų būdą, kaip jas pašalinti? O gal galit rekomenduoti jau išbandytą impregnatorių -- sako, jie padeda apsaugoti batus nuo tokių "menų", bet nežinau, kokios firmos geresni. Ačiū už patarimus iš anksto thumbup.gif
Atsakyti
As tai kiek batu sugadinau taip.... oho, bet dabar tai perku impregnatoriu ir kaskart iseidama laukan apipurskiu batus. Kitos iseities nera.
O sugadintus nezinau kaip padaryti gerais, manau - niekaip, juk tos druskos nueda oda, deja....
O del firmos, tai man rodos, visos vienodos. Bent jau kainos ju panasios.
Atsakyti
kai siemet pirkau naujus batus ir impregnatoriu (pirma karta doh.gif wub.gif ) tai man pardaveja sake,kad tas impregnatorius veiksmingas tik naujiems batams, kurie jau yra pazeisti drusku, nebepades, na gal kiek minimaliai. su naujais batais, dar nebuvau lauke, o kurie jau sugadinti drusku, tai net ir nepurskiau, tik nuvalau parejus dregnu skudureliu,o kai isdziusta tada tepalu.
Atsakyti
Labai norejau baltu batu. Nusipirkau. Beda ta, kad niekada baltu neturejau ir nelabai zinau kaip juos priziureti. Gal galit mamos ka nors patarti. Pvz.kaip isvalyti purva is rauksliu ir t.t.
Atsakyti
na as baltu neturejau, bet manau, kad baltus turbut paprasciau priziureti, negu kokiu egzotisku spalvu tongue.gif
paieskok baltu dazu batu parduoduvese ir kai tik batai issiteps nupursk wink.gif
Atsakyti
O as nuspirkau ilgus raudonus batus thumbup.gif Pabai smagus ir patogus batai. Tai is karto pirkau ir raudona batu tepala... Kadangi odele labai minksta, tai batu nosys nusispardo pastoviai - nespeju su tepalu uzteplioti. Bet va - prblemele kokia atsirado - kai buvo cia visi sniegai atitirpe, pelkes...suspalau dzinsu padelkas...ir ka - man tie slapi dzinsai nutryne/nuplove ar dar kaip... ties kulnim batu spalva iki baltumo blink.gif blink.gif nu tokie balksvi plemai... blink.gif O suplojau 449Lt Zygio batuose mad.gif Tai uzvaksavau su tuo tepalu, bet nusivalo vistiek ir pasimato vel tas baltumas g.gif tai dzinsus dabar atsiraiciau...
Vyras mane jau isdejo i suns dienas,uz tokius Š... batus sad.gif
Atsakyti
Nunesk i taisykla, uzdazys raudonai smile.gif
Atsakyti

У меня давно, давно были thumbup.gif Они были из такого странного матерьяла, что я их отбеливала зубной пастой - БЕЛОЙ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 11 28, 23:12)
O as nuspirkau ilgus raudonus batus thumbup.gif Pabai smagus ir patogus batai. Tai is karto pirkau ir raudona batu tepala... Kadangi odele labai minksta,  tai batu nosys nusispardo pastoviai - nespeju su tepalu uzteplioti. Bet va - prblemele kokia atsirado - kai buvo cia visi sniegai atitirpe, pelkes...suspalau dzinsu padelkas...ir ka - man tie slapi dzinsai nutryne/nuplove ar dar kaip... ties kulnim batu spalva iki baltumo blink.gif blink.gif nu tokie balksvi plemai... blink.gif O suplojau 449Lt Zygio batuose  mad.gif  Tai uzvaksavau su tuo tepalu, bet nusivalo vistiek ir pasimato vel tas baltumas g.gif tai dzinsus dabar atsiraiciau...
Vyras mane jau isdejo i suns dienas,uz tokius Š... batus sad.gif

HEREJA, JEI TURI CEKI, GRAZINK SIUOS BATUS, NES CIA AKIVAIZDUS DAZYMO BROKAS. PATI DIRBAU SU BATAIS, IR ZINAU KA TAI REISKIA, IR ZINAU KLIENTU TEISES. KIEK LAIKO BEPRAEITU, SVARBU NE DAUGIAU NEGU PUSE METU, NESK ATGAL I PARDUOTUVE. wink.gif NUOSIRDZIAI PATARIU! smile.gif
TAU GRAZINS PINIGUS ARBA ISSIRINKSI KA NORS UZ TA SUMA. TIK NEPASIDUOK PROVOKACIJOMS, PARDAVEJOS TAVE BANDYS ATKALBETI, ITIKINTI, KAD TAIP IR TURI BUTI, ARBA KAD TU PATI KALTA. (AS PATI KAKZKADA TAIP DARIAU laugh.gif ) NEPASIDUOK! biggrin.gif NEBENT TU TU BATU PATI NORI, TAU JIE PATINKA IR NENORI JU GRAZINTI!

O BALTUS BATUS PATARCIAU PRIZIURETI BALTU TEPALU, YRA SPECIALUS. JEI JIE NAUJI - UZTENKA TIK BALTO TEPALO, KURIS VOS VOS DUODA SPALVYTE, PASVIESINA, PAMAITINA ODYTE. JEI JIE NESIOTI IR YRA JAU KOKIU IBRUZIMU AR SIAIP JUODULIUKU, REIKIA PIRKTI BALTA DAZA KURIS PAPRASACIAUSIA UZDAZO TUOS NESVARUMUS IR ITRUKIMUS. AS TAIP TEPU BALTUS KEDUS. FIRMA PATARCIAU SALAMANDER, O SIAIP GALIMA IR BOSTON FIRMOS AR DAR KOKIOS KITOS ISIGYTI. SEKMES NESIOJANT!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 29 lapkričio 2004 - 08:43
Aš jau kelias poras baltų turiu,pavasarį pirkau sportinio tipo,tai tuos tik pavalydavau su speciala priemone,tokia kaip putos,suplaki,užpurški ir nuvalai,vadinas Salamander combi proper
o dabar pirkau ir žieminus baltus,taijų kol kas dar nieko spec nedariau,svarbiausia tik impregnuot,pavalau su minkštu skuduriuku,ir bespalviu batų tepalu,bet kadangi ten oda kažkokia stora,tai reik būtinai kad būtų su silikonu,o ne su bičiu všku teplas
o šiaip tai nueik į batų pardę-ir pamatysi kiek visokių priemonių siūlys,išsirinksi kas tau priimtiniausia bus
Atsakyti
Niekada daugiau nepirksiu baltu batu angry:, nebent tik vestuvems laugh.gif
Atsakyti
o as visada galvojau, kad impregnatorius skirtas tam , kad batai neperslaptu... doh.gif
Atsakyti