Bloga batu kvapa galima panaikinti isvalius skudureliu,suvilgytu kalio permanganato tirpalu.Galima su juo ir kojoms pasiryti vonele,jei labai prakaituoja.
QUOTE(Papugele @ 2005 04 16, 17:06)
Bloga batu kvapa galima panaikinti isvalius skudureliu,suvilgytu kalio permanganato tirpalu.Galima su juo ir kojoms pasiryti vonele,jei labai prakaituoja.
O is kur kalio permanganato gauti? Ar jo vaistinese parduodama?

Siaip mano kojos mazai prakaituoja, bet ilgiau batus panesiojus vis tiek kvapas atsiranda...

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 21, 12:03)
Taip, vaistinėse tikrai rasi. Tik ten bus miltelių pavidale, tai reikės pasidaryti tirpalą pačiai.
QUOTE(rosa @ 2005 04 21, 13:25)
Taip, vaistinėse tikrai rasi. Tik ten bus miltelių pavidale, tai reikės pasidaryti tirpalą pačiai.
O kokiom proporcijom tą tirpalą reiktų daryti

QUOTE(pupa@ @ 2005 04 22, 08:50)
Na,imk kokia stikline vandens ir iberk kalio permanganato grudeliu,kad vanduo butu gerokai rausvas.Cia ner labai svarbu tikslumas.
VIsai nesenai nusipirkau naujus batelius, tokius sportinio tipo ir dar kelionei.... Ir jie nevydonai man tokias pusles pritrynė, tai kol nuvažiavau iki vietos maniau nukraujuosiu. Dabar praėjus geram mėnesiui pasiryžau juo vėl apsiauti. Apsiklijavau pleistrais, apsimoviau storesnes kojines, tai kentėt galima, bet faktas, kad vistiek trina. Tryniau su muilu, mama patarė su plaktuku padaužyt ir suminkštint nugarėlę. Nu blyn kolkas bergždžias reikalas

O jie tikros odos? Nes yra tokių spec. priemonių, kurios minkština odą, ir šiuo atveju labai padėtų

Bijau, kad ne. Bet gal padėtų ir tavo siūlomi??? Turiu ir odinius batelius, kurie norėtų trinti, tik kažkaip koja prie jų per savaičikę prisitaiko...
QUOTE(Monada @ 2005 04 22, 18:18)
Bijau, kad ne. Bet gal padėtų ir tavo siūlomi??? Turiu ir odinius batelius, kurie norėtų trinti, tik kažkaip koja prie jų per savaičikę prisitaiko...
Kazkoks juros gyvunu tauku preparatas. negaliu tiksliai pasakyt. Mano šeimynoj jį jau seniai naudoja, ir visi giria:)
O tai kur galima jį įsigyti?
O tau jie trina del ko? Del to, kad spaudzia, ar del kokios kitos priezasties?
Jei del to, kad spaudzia, tai yra toks Salamander purskiklis, skirtas odai, bet gal ir tavo bateliams padetu, nzn, ar cia tas, apie kuri eMAr sneka ar ne. Man bateliai nauji truputuka spaude, tai papurskiau, uzsidejau is karto - per diena prasinesiojo
dabar nebetrina.
Bet turejau basankes, kurios tiesiog buvo labai kietos odos, tai trina baisingai, kad tu ka su jomis daryk, niekaip prie kojos neprisitaiko... Nors drauge turejo tokias pacias ir labai jai patiko
Jei del to, kad spaudzia, tai yra toks Salamander purskiklis, skirtas odai, bet gal ir tavo bateliams padetu, nzn, ar cia tas, apie kuri eMAr sneka ar ne. Man bateliai nauji truputuka spaude, tai papurskiau, uzsidejau is karto - per diena prasinesiojo

Bet turejau basankes, kurios tiesiog buvo labai kietos odos, tai trina baisingai, kad tu ka su jomis daryk, niekaip prie kojos neprisitaiko... Nors drauge turejo tokias pacias ir labai jai patiko

QUOTE(Papugele @ 2005 04 22, 14:49)
Na,imk kokia stikline vandens ir iberk kalio permanganato grudeliu,kad vanduo butu gerokai rausvas.Cia ner labai svarbu tikslumas.
Vajei, tik dabar dasilo, gi kalio permanganatas yra "margancovke"