QUOTE(special @ 2007 01 18, 10:49)
mes pirkome buta, likome labai patenkinti vadybininkes darbu, net i namus atvaziavo, kai reikejo dok'us tvarkyti. Kaina aukstesne nei kitu projektu, bet manau tai del "zalio plotelio" salia... mes apziurinejom S.Miestely, tai ten nera kur iseit - gatve arba kitas nama
Del kamsciu visai nebijau, nes ten salia sito projekto statys dar viena maza 3-4 a. nama ir viskas, bent jau detaliajam ar bendrajam (nzn katram) nera numatyta statybu. Be to, man aktualu kad darzeliu yra salia
Del derybu - kadangi mes norejom vaizdo ir geru "krypciu", tai derybu kaip ir nebuvo
Del deginimu - o kuri NT vystytoja ar statytoja nesivelia i kazkokias intrigas, kad tik pelno gautu...
o apie SEB tai neturiu zodziu - lochaj
jiems 500 000 lt paskola tai kapeikos ir klientas durniaus vietoj...yra pazangesniu banku sitoj vietoj 

Del kamsciu visai nebijau, nes ten salia sito projekto statys dar viena maza 3-4 a. nama ir viskas, bent jau detaliajam ar bendrajam (nzn katram) nera numatyta statybu. Be to, man aktualu kad darzeliu yra salia

Del derybu - kadangi mes norejom vaizdo ir geru "krypciu", tai derybu kaip ir nebuvo

Del deginimu - o kuri NT vystytoja ar statytoja nesivelia i kazkokias intrigas, kad tik pelno gautu...
o apie SEB tai neturiu zodziu - lochaj

Nieko nežinojau apie namą šalia

Dėl kamščių, manau, ir mums klius tie visi perkūnkiemiai, mane tik guodžia naujoji saltoniškių estakada, nes turėčiau važinėti būtent ta kryptimi.
Pritariu, kad visi NT be aferų neprasisuka, bet vis tiek bais nemalonu...
Žiūrėjom ir mes Šiaurės miestely, bet ten daugelis naujai statomų butų nesimpatiški - arba išplanavimas, arba vaizdai per langus, arba šviesos visai nėra.. Nors geografiškai vieta būtų nebloga...
Tik dėl SEB tai turėčiau geresnių atsiliepimų