Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

QUOTE(Uriukas @ 2007 03 05, 18:14)
Lietuvos reklamos biuro (LRB) arbitražo komisija vasario mėn. gavo skundus dėl UAB „Tele2” TV reklamų, UAB „Imobiliar“ radijo reklamos ir AB „DnB NORD“ banko TV reklamos.

Turbūt užkliuvo reklama "nepirk dėžutės".... Pažiūrėsim, kiek tai iš tiesų nebus dėžutė ax.gif

ko cia uzkliuvo kazin? g.gif
o del dezutes - jei igyvendins viska kaip projekte, ekspertai sako, kad kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar spės jie priduoti laiku, kaip žada, iki liepos pabaigos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzabar @ 2007 02 07, 11:25)
o kai aš skambinau, sakė šalia aplinkui nieko nestatys.
sakau: garantuojat, sako  - jo smile.gif
va kaip gaunasi.

lotuliukas.gif Kai mes pirkom butą (ne čia, kitur), mums taip pat tą garantavo. Mums vos ne po langais trulikų žiedas, tai patikėjom lotuliukas.gif patikėk, kaip sėkmingai tam lopinėlį rausiami pamatai naujam daugiabučiui lotuliukas.gif

Aš dėl to parkelio pasisakyt norėjau, ba netoli jo nuomuojuosi būstą ir vienu metu teko pro jį žingsniuoti į darbą ryte ir grįžti iš jo vakare. Ryte ten šunų vedžiojimo vieta. Dauguma jų palaidi ir be antsnukių. Pabandyk pensininkei babcei pasakyt, kad jos šunėkas gali kąsti bigsmile.gif
Vakarais, ypač šiltais, tas parkelis labai mėgstamas žalio jaunimėlio su alumi rankose arba (dar geriau) bomžų, kurių viršuliškėse apstu pastaruoju metu. Turint omeny, kad kitoj gatvės pusėj yra Maxima, tai jiems labai patogu, apsiperka ir tiesiu taikymu miškelin. Vienu žodžiu, šiltuoju metų laiku gyvenimas tam parkely virte verda. Dėl to, man tas "parkas" nesuteikia jokio privalumo projektui ax.gif O butai ten brangūs... palyginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniokas: 19 balandžio 2007 - 16:44
QUOTE(liniokas @ 2007 04 19, 16:42)
lotuliukas.gif  Kai mes pirkom butą (ne čia, kitur), mums taip pat tą garantavo. Mums vos ne po langais trulikų žiedas, tai patikėjom  lotuliukas.gif  patikėk, kaip sėkmingai tam lopinėlį rausiami pamatai naujam daugiabučiui  lotuliukas.gif

Aš dėl to parkelio pasisakyt norėjau, ba netoli jo nuomuojuosi būstą ir vienu metu teko pro jį žingsniuoti į darbą ryte ir grįžti iš jo vakare. Ryte ten šunų vedžiojimo vieta. Dauguma jų palaidi ir be antsnukių. Pabandyk pensininkei babcei pasakyt, kad jos šunėkas gali kąsti  bigsmile.gif
Vakarais, ypač šiltais, tas parkelis labai mėgstamas žalio jaunimėlio su alumi rankose arba (dar geriau) bomžų, kurių viršuliškėse apstu pastaruoju metu. Turint omeny, kad kitoj gatvės pusėj yra Maxima, tai jiems labai patogu, apsiperka ir tiesiu taikymu miškelin. Vienu žodžiu, šiltuoju metų laiku gyvenimas tam parkely virte verda. Dėl to, man tas "parkas" nesuteikia jokio privalumo projektui  ax.gif  O butai ten brangūs... palyginti

Nu čia nenuteikei optimistiškai... g.gif
Atsakyti
Reikėjo pažiūrėti per LNK laidą "Paskutinė instancija",tai nuteiktų dar nemaloniau.
Imobiliar labai labai labai.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2007 04 19, 16:42)
lotuliukas.gif  Kai mes pirkom butą (ne čia, kitur), mums taip pat tą garantavo. Mums vos ne po langais trulikų žiedas, tai patikėjom  lotuliukas.gif  patikėk, kaip sėkmingai tam lopinėlį rausiami pamatai naujam daugiabučiui  lotuliukas.gif

Aš dėl to parkelio pasisakyt norėjau, ba netoli jo nuomuojuosi būstą ir vienu metu teko pro jį žingsniuoti į darbą ryte ir grįžti iš jo vakare. Ryte ten šunų vedžiojimo vieta. Dauguma jų palaidi ir be antsnukių. Pabandyk pensininkei babcei pasakyt, kad jos šunėkas gali kąsti  bigsmile.gif
Vakarais, ypač šiltais, tas parkelis labai mėgstamas žalio jaunimėlio su alumi rankose arba (dar geriau) bomžų, kurių viršuliškėse apstu pastaruoju metu. Turint omeny, kad kitoj gatvės pusėj yra Maxima, tai jiems labai patogu, apsiperka ir tiesiu taikymu miškelin. Vienu žodžiu, šiltuoju metų laiku gyvenimas tam parkely virte verda. Dėl to, man tas "parkas" nesuteikia jokio privalumo projektui  ax.gif  O butai ten brangūs... palyginti

aisku, geriau i troleibusu zieda vaizdas pagal tave lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geriau iskart sakyk, kad per brangu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo special: 30 balandžio 2007 - 11:00
QUOTE(special @ 2007 04 30, 10:56)
aisku, geriau i troleibusu zieda vaizdas pagal tave lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geriau iskart sakyk, kad per brangu cool.gif

Ir per vėlu ir, aišku, per brangu tongue.gif Plėšikauja anys vidury baltos dienos. Yra žymiai geresnių variantų už tokią kainą.

A trulikų tai nelabai matysiu tongue.gif Visų pirma juos užstatys, antra jie žemai, o aš aukštai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2007 05 01, 09:22)
Ir per vėlu ir, aišku, per brangu  tongue.gif  Plėšikauja anys vidury baltos dienos.  Yra žymiai geresnių variantų už tokią kainą.

ziurint kokia kaina... rolleyes.gif is musu nenuplese, bet dabar jau plesikauja kiek zinau 4u.gif
Atsakyti
O aš ant jų jau pradedu pykti, ryt kreipsimės į vartotojų teisių apsaugą.
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 05 02, 18:10)
O aš ant jų jau pradedu pykti, ryt kreipsimės į vartotojų teisių apsaugą.

blink.gif kas nutiko?
Atsakyti
Turiu dar vilties, kad jie savo klaidą ištaisys, todėl viešai neafišuoju, parašiau tau į až.
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 04 18, 19:25)
Kaip manot, ar spės jie priduoti laiku, kaip žada, iki liepos pabaigos? g.gif

Jei tokiais tempais statys kaip stato dabar tai iki 2008 metu Liepos gal ir spes. Paskutines tris savaites staybose dirba Max 5 zmones. Greiciausiai problemu turi Imobiliar'as pasikeitus miesto valdziai .
Atsakyti