Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

QUOTE(ArijaM @ 2008 01 11, 12:09)
Buržua, aš jau pas tave ciokinu ką tu daraisi lotuliukas.gif  Gal kokią mintį nusigvelbsiu  biggrin.gif . nes kol nėra balkonose pertvarų, tai galima per visą pereiti ir pažiuret kas ką ir kaip darosi:D  pas mane dabar elektros darbai vyksta, tai vat. o kadangi man su miegamuoju sunkiausia, tai jei galvą įkišiu, nepyk  biggrin.gif
Ale, reiktų kada susipažint  4u.gif

Prašom, prašom lotuliukas.gif
Aš truputį bailė esu, tai nelabai galiu vaikščioti per tokius balkonus, bet mano brangusis tai irgi ne tik pas tave žiūrėjo, bet ir iki pat galo buvo nuvaręs, sakė ten jau smarkiai į priekį pasistūmėjusių yra.
Smagu bus po to prisiminti kokiais keliais pas kaimynus buvom užklydę thumbup.gif
Susipažinti reikia būtinai.
Ir dar...tai ar yra ten tas vatos sluoksnis prie mano miegamojo sienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Buržua @ 2008 01 11, 13:00)

Ir dar...tai ar yra ten tas vatos sluoksnis prie mano miegamojo sienos  wub.gif

Yra thumbup.gif Pati paciupinejau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Del tos inventorizacijos. O jums naujai plota kas matavo? IMB ar patys?

QUOTE(erika.gut @ 2008 01 10, 23:34)
Dabar del inventarizacijos. Zmones patare, kad reikia tikrinti, nes vieni pirko naujei statytame name, tai viskas buvo ismatuota pagal pirmini plana, nors statant buvo pakeitimu. blink.gif  Kadangi tai moteriskei plotas padidejo 2 m2, tai ji ir vejo ne kele biggrin.gif  thumbup.gif . Bet pvz, man tai 1,5 m2 sumazejo doh.gif . Nesiruosiu dovanoti  beveik 9000lt Imobiliarui. schmoll.gif  Nors jie sake, kad darys inventarizacija naujai ir  tikslia viska ismatuos...Bet kai pasakiau, kad mums tikrai sumazejo kvadratura, tai Jolanta nustebo, topo jus isitikinusi.. g.gif  g.gif  cool.gif

Papildyta:
QUOTE(special @ 2008 01 11, 12:39)

isvis sake, kad jau daugiau nei 100 butu atidave apdailai ir kad zmones jau baldus tempiasi... unsure.gif
sita...parkingas duok dieve ant kovo, liftas taip pat  mirksiukas.gif
visa kita - ok  bigsmile.gif

Smagu kad jau taip visi remontuojasi. Mes kolkas tik lubas padarem. Musu darbininkai i Egipta isvaziuoja kita sav tai biski darbeliai sustos verysad.gif Bet gal pailseje greiciau dirbs mirksiukas.gif

Dar del parkingo, kaip pagal plana ziurejau prie namo jei neperki pozemines tai masynos nebus kur ir pastatyt. Prie namo pagal brezinius bus tik vienas kelias kuris eis prie koloneles. Ar teisingai supratau?
Reikes gal IMB paklausti gal pozeminej vietas netik pardavines bet ir nuomuos. Butu faina nes pinigeliu pirkti nelabai yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-jolia @ 2008 01 12, 00:53)
Sveikutes.

Del tos inventorizacijos. O jums naujai plota kas matavo? IMB ar patys?

Mes patys ismatavome , todel zinom, kad tikrai sumazejo. Tai ziuresim ka jie uzdainuos.
Buvome vakar, tai irgi susipazymbome su artimiausiai kaimynai. Jie jau baigineja remonta.
Mes savo dar nepradejome, bet jau daug ka nusipirkome is sviestuvus ir pliteles, i i vonia visa santechnika.. Pakylau i 7 auksta ir matau , kad virs musu tokiam paciam bute daro meistras apdaila. Uzejau, pasikalbejau biggrin.gif . Tai jokios izoliacijos kambary nedaro schmoll.gif .,tik vonioje unsure.gif . Sakau, o gal pakalbekite su seimininkais, gal vertetu ir kambary padaryti. Bet nemanau, kad darys verysad.gif . Tai va...
Aisku, jei ka draudimas apmokes, bet nesinori taisyti kada nors lubas..
Beje, lubos pas jie prastrobavo sviestuvams laidus isvedziojo. mirksiukas.gif ..

Atsakyti
Kai mums musu elektrikas isvedziojo elektra ir sienuose struobavo buvo atejes kazkada Laimonas ir viska mate tai sake kad viskas gerai. Ir kad stiprai strobuot negalima kur blokelis su blokeliu sueina, o taip viskas ok. Ir jokiu pretenziju nepareiskekad mes kazka blogai padareme. ax.gif
Atsakyti
SVEIKOS O KAIP TEN SU GAISRINE SIGNALIZACIJA?MES SU VYRU SUPRATOM KAD JI KAZKOKIA PRASTOKA TIK VIETINIO POBŪDŽIO VEIKIA NUO ELEKTRINIŲ ELEMENTŲ, IR NEPRIJUNGTA PRIE ISPĖJAMOSIOS SISTEMOS TAI YRA JAI KILTU GAISRAS IR NAMIE NIEKO NEBUS TAI SAUKŠTAI PO PIETŲ. help.gif
Atsakyti
QUOTE(JOANA + @ 2008 01 14, 23:55)
SVEIKOS O KAIP TEN SU GAISRINE SIGNALIZACIJA?MES SU VYRU SUPRATOM KAD JI KAZKOKIA PRASTOKA TIK VIETINIO POBŪDŽIO VEIKIA NUO ELEKTRINIŲ ELEMENTŲ, IR NEPRIJUNGTA PRIE ISPĖJAMOSIOS SISTEMOS TAI YRA JAI KILTU GAISRAS IR NAMIE NIEKO NEBUS TAI SAUKŠTAI PO PIETŲ. help.gif

Teisingai supratot.. Kitos nebus... 4u.gif
Buvaui siandien atsiimti santechnikos ir elektrikos planu, tai girdajau , kaip Algimantas israsynejo p......i biggrin.gif darbu vykdytojams, kad laiku nieko nedaro cool.gif . Kad zmoniu dirbanciu nemato ir kad tikrai negaus zadetu pinigu ir atsigynimu. Vis kalbejo apie lodziju, balkonu baigimus biggrin.gif . Broku perdarymus ir nustatinejo naujas datas, kad tikrai pabaigtu smile.gif . Tikiu , kad tikrai sunku suvaldyti tokia banda darbininku, kuri tik parukyti laksto, o ne dirba....
gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 01 15, 14:40)
Teisingai supratot.. Kitos nebus... 4u.gif
Buvaui siandien atsiimti santechnikos ir elektrikos planu, tai girdajau , kaip Algimantas israsynejo p......i biggrin.gif  darbu vykdytojams, kad laiku nieko nedaro cool.gif . Kad zmoniu dirbanciu nemato ir kad tikrai negaus zadetu pinigu ir atsigynimu. Vis kalbejo apie lodziju, balkonu baigimus biggrin.gif . Broku perdarymus ir nustatinejo naujas datas, kad tikrai pabaigtu smile.gif . Tikiu , kad tikrai sunku suvaldyti tokia banda darbininku, kuri tik parukyti laksto, o ne dirba....
gun_rifle.gif

Su signalizacija tai tikrai baisu. Kam tada isvis tokia daryt jei ji visvien nieko verta g.gif Delvaizdo kad yra? doh.gif
O kur buvot atsiimt planu? Pas Jolanta? Ar su kuo kitu taretes?
Atsakyti
Sveiki.Lodžija man pažadėjo tik po mėnesio,tai neisivaizduoju kada as jau pradėsiu įsirenginėt butą, trukumus taip pat žadėjo pašalinti, bet su dideliais kaprizais atrodo kad norėčiau kažko nerealaus.Siena kuri sudrėkusi buvo itariam kad ten viduje vata drėgna,po to islys visi drėgmės požymiai,taip pat zadėjo gal pragręš pažiurės koks ten stovis viduje..o šiaip į pretenziją dėl trūkumų ir terrminų gavau atsakymą, kad atseit darbai dar vykdomi,ir negalima teigti kad pilnai neivykdyti,kad dėl terminų nieko neišpešim, nes buvo perspėjimas raštiškas.žodžiu nieko jau as iš jų nenoriu tik loddžijos ir greičiau jau leistu įsirengti,supratau kad mums paskutiniams mažiausiai liks laiko isirengimui.iki,visiems sėkmės bis.gif umn.gif umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-jolia @ 2008 01 15, 21:18)
Su signalizacija tai tikrai baisu. Kam tada isvis tokia daryt jei ji visvien nieko verta  g.gif Delvaizdo kad yra?  doh.gif

mama-jolia, nelabai suprantu, kad cia labai baisaus del tos signalizacijos...? g.gif pvz as dabar gyvenu be jos ir nieko, tevai turi tokia "ant batarkiu" - puikiai veikia, dumas pakyla - iskart kaukia...lauke net girdisi...

Joana+, dziugu, kad reikalai taisosi 4u.gif

beje, vakar vakare vaziavau pro sali, tai 4 korpusas "sviecia", darbininkai dirba matosi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-jolia @ 2008 01 15, 22:18)
Su signalizacija tai tikrai baisu. Kam tada isvis tokia daryt jei ji visvien nieko verta  g.gif Delvaizdo kad yra?  doh.gif

Taremes su Jolanta, tai musu planu nerado, tipo sako, kad parasyta , kad atiduoti unsure.gif . Tai vel isnajo dare ir prie namo i ta ju budele nuveze. Ten ir pasiemiau.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JOANA + @ 2008 01 16, 00:12)
Sveiki.Lodžija man pažadėjo tik po mėnesio,tai neisivaizduoju kada as jau pradėsiu įsirenginėt butą, trukumus taip pat žadėjo pašalinti, bet su dideliais kaprizais atrodo kad norėčiau kažko nerealaus.Siena kuri sudrėkusi buvo itariam kad ten viduje vata drėgna,po to islys visi drėgmės požymiai,taip pat zadėjo gal pragręš pažiurės koks ten stovis viduje..o šiaip į pretenziją dėl trūkumų ir terrminų gavau atsakymą, kad atseit darbai dar vykdomi,ir negalima teigti kad pilnai neivykdyti,kad dėl terminų nieko neišpešim, nes buvo perspėjimas raštiškas.žodžiu nieko jau as iš jų nenoriu tik loddžijos ir greičiau jau leistu įsirengti,supratau kad mums paskutiniams mažiausiai liks laiko isirengimui.iki,visiems sėkmės bis.gif  umn.gif  umn.gif  biggrin.gif

Jus kalbekite su Algimantu, jis viska sutvarkys. Nepasirasinekite sutarties, kol neprades bent lodzija daryti.. unsure.gif O apdaila reikia pasidaryti per 70 dienu PO sutarties pasirasymo, tai kad spesit.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(special @ 2008 01 16, 09:29)
mama-jolia, nelabai suprantu, kad cia labai baisaus del tos signalizacijos...? g.gif  pvz as dabar gyvenu be jos ir nieko, tevai turi tokia "ant batarkiu" - puikiai veikia, dumas pakyla - iskart kaukia...lauke net girdisi...

Mano vyras irgi sako, kad bus gerai ir ant batarkiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 01 16, 09:29)
mama-jolia, nelabai suprantu, kad cia labai baisaus del tos signalizacijos...? g.gif  pvz as dabar gyvenu be jos ir nieko, tevai turi tokia "ant batarkiu" - puikiai veikia, dumas pakyla - iskart kaukia...lauke net girdisi...

Joana+, dziugu, kad reikalai taisosi  4u.gif

beje, vakar vakare vaziavau pro sali, tai 4 korpusas "sviecia", darbininkai dirba matosi... thumbup.gif

Aj doh.gif susipainiojau. Maniau kad ji visai neveiks
Pas mus bute gi irgi kaukia nuo batarkiu ir neprijungta niekur blush2.gif
Atsakyti