Tai ka kaimynai manot del draudimo?

sveiki.Dėl draudimo tai dar man iki jo toli tai kaip ir nesidomėjau, dėl lubų tai darysim pakabinamas,dar noriu paklaust kam nebuvo padarę lodzijos ir zadėjo kaip ten dėl tų langų juk lodžijoms specialus langai turi būti ,o jie jau sudėję paprastus kaip ir visiuose kambariuose,tai jai kam padarė lodžjią ar perdėjo kitus stiklus?,as nemanau kad jie tai padarytu,todėl jaučiu paliks tuos pačius langus.

QUOTE(JOANA + @ 2008 01 09, 21:32)
sveiki.Dėl draudimo tai dar man iki jo toli tai kaip ir nesidomėjau, dėl lubų tai darysim pakabinamas,dar noriu paklaust kam nebuvo padarę lodzijos ir zadėjo kaip ten dėl tų langų juk lodžijoms specialus langai turi būti ,o jie jau sudėję paprastus kaip ir visiuose kambariuose,tai jai kam padarė lodžjią ar perdėjo kitus stiklus?,as nemanau kad jie tai padarytu,todėl jaučiu paliks tuos pačius langus. 

bet gal nėra blogai, turėsit šiltas lodžijas.

Pas mus įsirengimas įsibegėjęs, pas kitus, matosi, irgi. Ot bus gražu - įsirengsim visi, baldus susinešim, o namas dar su pastoliais ir laiptinėm dulkinom

ai, nuotaika man šiandien gera, kažkaip patinka man mūsų meistrai (bent kol kas). Imb klaidas taiso

Dėl draudimo reikalų - joooo, man irgi neramu, o ką, jeigu...
Kas gali man pakomentuoti butu vidaus sienas?? ten tarp tu sienu nera jokios garso izoliacijos. tai ka, skusimes garsais??? sienos - gispo blokeliu muro, nezinau kaip jie ta garsa sulaiko.
Konsultavausi su savo meistru. zadu bute ant vienos sienos detis gipso plokstes ir vatos, bet garsa labai nedaug gali sumazinti, sake, turetu kaimynai izoliuoti
Jeigu nepastebejot, tai daugumos butai taip isplanuoti, kad kur pas vienus svetaine, pas kitus miegamasis (sienos lieciasi). Kai pagalvoju, kad prie ausies TV bus, tai nelabai kas.....
Konsultavausi su savo meistru. zadu bute ant vienos sienos detis gipso plokstes ir vatos, bet garsa labai nedaug gali sumazinti, sake, turetu kaimynai izoliuoti

QUOTE(ArijaM @ 2008 01 10, 13:40)
nusiraminau, nulekiau i buta patikrinti, yra sienose vata. nu tai gal tu garsu, krebzdesiu labai nesigirdes. na tikiuosi, ir teliko 

Psiklausiu apie viska dar pas vyra..

QUOTE(JOANA + @ 2008 01 09, 22:32)

Del tu langu tai ir man buvo klausimas iskiles, nes ten jie labai dejavo, kad oj kaip bus blogai jei lodzija darysimes. Bet is tiesu nieko ten bloga. Ziema daug silciau bus, o be to jei kada nors sugalvosit kad lodzijos nereikia, bus labai paprasta: tik isimi pertvaras i balkona ir viskas - jokio papildomo apsiltinimo nereikes

Tad dar gal net ir geriau kad bus taip

gal jus ir teisios del tu lodzijos langų is tiesu neblogai bus siltas balkonas,ir istiesų nuotaika pakilo nes po nuveztos pretenzijos pasiulė ritoj pasiziuret buto ir tikiuosi rimtai atsizvelgs i musu pateiktus trukumus ir juos greit pasalins juk nesinori pyktis ir noris itaikiai viska isprest,kas liecia sienu mes turim problemu su viena tikrai nes kai dar nebuvo langu sudeta mes pastebėjom kad vian siena kur bus garų traukiklis virtuvėj nuo virsaus iki apacios bego ar lietus ar kas ,ji buvo dregna .o dabar ji isisputus ir vyras sake kad tokia siena nudazyta po laiko isispus ir dzius ilgai nes yra viduje vata sudrekus ir ji dziusta daug metu,dėl to ir ieskojau savo kaimynų kad pasitart ka daryti su siena ,gal kol kas jie to nepastebi bet tai su laiku islys,ir jai statybininkai mums nieko nepasiulys tai labai nesibarsim tiesiog ant tos sienos desim gipso plokste.
o siap labai patenkinta kad susiradau jus visus ir tikiuosi toliau viskas eisis sklandžiai be trukdžių ir gyvensim mes paciame graziausiame name prie grazaus parkelio,na aisku teks bomzus pavaikyti
.ir tiesa pasiskaitykit lietuvos ryto prieda,, būstas,, treciadienio sausio 9 dienos nr1 yra staipsnis ,,pasipūtusiems pardavėjams-pirkėjų kerštas,,visai nieko toks mums i nauda, paskaicius galima gal daugiau ko isisreikalauti.iki ritojaus

Nu va, smagu
Šiaip tai liuks, kad šitoj temoj atsiranda optimistinių gaidelių

Dabar del inventarizacijos. Zmones patare, kad reikia tikrinti, nes vieni pirko naujei statytame name, tai viskas buvo ismatuota pagal pirmini plana, nors statant buvo pakeitimu.
Kadangi tai moteriskei plotas padidejo 2 m2, tai ji ir vejo ne kele
. Bet pvz, man tai 1,5 m2 sumazejo
. Nesiruosiu dovanoti beveik 9000lt Imobiliarui.
Nors jie sake, kad darys inventarizacija naujai ir tikslia viska ismatuos...Bet kai pasakiau, kad mums tikrai sumazejo kvadratura, tai Jolanta nustebo, topo jus isitikinusi..

Buržua, aš jau pas tave ciokinu ką tu daraisi
Gal kokią mintį nusigvelbsiu
. nes kol nėra balkonose pertvarų, tai galima per visą pereiti ir pažiuret kas ką ir kaip darosi:D pas mane dabar elektros darbai vyksta, tai vat. o kadangi man su miegamuoju sunkiausia, tai jei galvą įkišiu, nepyk
Ale, reiktų kada susipažint

Ale, reiktų kada susipažint

pasigirsiu
buvau ir as bute, siaip zinokit, esu visiskai patenkinta - vaizdas ok, svaru, tvarkinga, jokiu siuksliu, niekur nedregna, niekas nebega, nelasa... musu darbu vadovas "padauze" sienas, "palauze" lengvai langus, nu viskas normaliai, uzejau pas kaimynus, ten darbininkai darbuojasi pilnu tempu, sake, prasom panele i svecius
prisipazinkit kas mano kaimynai, as 1 korpusas 2 a. butas 7 berods
isvis sake, kad jau daugiau nei 100 butu atidave apdailai ir kad zmones jau baldus tempiasi...
sita...parkingas duok dieve ant kovo, liftas taip pat
visa kita - ok

prisipazinkit kas mano kaimynai, as 1 korpusas 2 a. butas 7 berods

isvis sake, kad jau daugiau nei 100 butu atidave apdailai ir kad zmones jau baldus tempiasi...

sita...parkingas duok dieve ant kovo, liftas taip pat

visa kita - ok