QUOTE(angelous @ 2008 01 08, 14:55)
O tai Jums nesutinka lodzijos daryti? Nes mums tai darys, ir preliminarioj sutartyje lodzija nurodyta. Aisku, zadejo dar pries kaledas, kad per 2 savaites viskas bus sutvarkyta kaip mes norim, bet siandien ejau pro sali, tai net radijatorius neperkeltas

Teks skambint ir ragint biski pasiskubint...
sveiki,sendien buvau ten ir nuveziau rastiska pretenzija dėl lodzijos ir dėl uzdelstų terminų.Buvau vėlokai tai net nemaniau kad teks su Jolanta pasimatyti,pretenzija veziau tam kad uzregistruotu kad nebutu taip kad negavo.tai va buvau gavus pasiulima kad galiu atsisakyti buto, bet pasakiau kad as jo noriu ir isreiskiau savo nepasitenkinimus del daugelio trukumų,aisku vejo nekelem kalbejom graziai,atseit pretenzijos ne man as ne statau o tik parduodu,pilnai Jolanta suprantu jos darbas parduoti ,bet turi ir mus suprast tokius pinigus 30 metų mokėti kad tik neuzsilenkus

siule su teisininkais pabendraut ,o ka cia su jais pribendrausi juk jie savo aiskins ir tiek .tai lodzija zadėjo padaryti ir atsakyma į pretenziją turėčiau gauti laike 10 dienu. o jau kai pakvies pasirasyti ir jai netesės pažadų tai pateiksiu visa pundą trūkumų rastiskai su nuotraukom.žodziu patekau į juodą sąrasą o kaą darysi juk ne mes toke kosę užvirėm,tegu kokybiškai viską padaro.o su lodzijom tai itartina atseit padarys bet kazkaip keistai issireiskė kad kas nori tam lodzijas padarom,tai ko iskart tuos radijatorius pastatė prie lango,jaučiu daug kas nepastebėjo ir pasirasė kad lodziju nėra. Tai jiems i nauda,AS PATI ISKART NEPPASTEBĖJAU,NET NEGALVOJAU KAD NEBUS LODŽIJOS,