Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

Sveikos kaimynes.!

Niu ir prisiskaiciau karsta.gif
Didele uzuojauta tiems ka uzliejo, neduok Dieve tokiu bajeriuku.
Del sutarties pasirasymo tai as nelabai kur ir skubu, nes pasirasysi su notaru, paskui ir bankui moket reikes paskola uz buta o dar remontas nebaigtas. Kam moket uz du butus, tegu sau tempia guma kol remotelius darysime, ir tegu moka uz syluma 4u.gif
O del elektros laidu, kad lubuose ner tai man irgi pasirode keista bet mes visose kambariuose isskyrus viena darom pakabinamas. O tam kuriam nedarome tai meistras prastrobavo mirksiukas.gif ir nieko ten baisaus, juk kiek ten leidui reikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-jolia @ 2008 01 07, 01:50)
Sveikos kaimynes.!

Niu ir prisiskaiciau  karsta.gif
Del sutarties pasirasymo tai as nelabai kur ir skubu, nes pasirasysi su notaru, paskui ir bankui moket reikes paskola uz buta o dar remontas nebaigtas. Kam moket uz du butus, tegu sau tempia guma kol remotelius darysime, ir tegu moka uz syluma 4u.gif
O del elektros laidu, kad lubuose ner tai man irgi pasirode keista bet mes visose kambariuose isskyrus viena darom pakabinamas. O tam kuriam nedarome tai meistras prastrobavo  mirksiukas.gif ir nieko ten baisaus, juk kiek ten leidui reikia.  4u.gif

As jau irgi neskubu....
Del syldimo, tai manau ne tokie jie durniai biggrin.gif , ka nors sugalvos unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 01 07, 02:14)
As jau irgi neskubu....
Del syldimo, tai manau ne tokie jie durniai biggrin.gif , ka nors sugalvos  unsure.gif  cool.gif

Visko gali buti. doh.gif padalins ant visu ir mokesim unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos!uz siluma jie neturi teises isdalinti ant visų.o su pasirasimu tikrai nereikia skubėti,ritoj ta nelemtinga diena taip nervinuos vaziuosiu i imobiliara su zmogum kuris gerai nusimano si reikala parengem dokumentaliai visus trukumus su nuotraukom tai vakare laukit zinių pranesiu kaip ir kas ir tikiuosi duos atsakymą,dėl ko mane paliko be lodžijos g.gif jau sapnavau kad atsisakiau sio buto ,siaubas visa slapia prabudau.o juokingiausia kad visi draugai gimines sveikina su busto isigijimu,jau pačiai idomu kaip viskas pasisuks ,jau bijau ir i ta buta vaziuoti nes gal ir mane užpylė.
iki ritojaus
Atsakyti
QUOTE(JOANA + @ 2008 01 07, 20:18)
sveikos!uz siluma jie neturi teises isdalinti ant visų.o su pasirasimu tikrai nereikia skubėti,ritoj ta nelemtinga diena taip nervinuos vaziuosiu i imobiliara su zmogum kuris gerai nusimano si reikala parengem dokumentaliai visus trukumus su nuotraukom tai vakare laukit zinių pranesiu kaip ir kas ir tikiuosi duos atsakymą,dėl ko mane paliko be lodžijos g.gif jau sapnavau kad atsisakiau sio buto ,siaubas visa slapia prabudau.o juokingiausia kad visi draugai gimines sveikina su busto  isigijimu,jau pačiai idomu kaip viskas pasisuks ,jau bijau ir i ta buta vaziuoti nes gal ir mane užpylė.
iki ritojaus

Sekmes, kad viskas pasisektu ir lauiksim ziniu .. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As buvau banke , prasitesiau sutarties galiojimo termina su banku, pakeiciau salygas. Dabar laukiu atsakymo is banko, tai pasyrasineti noterines neskubu ir pati jiems neskambinsiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOANA + @ 2008 01 07, 20:18)
sveikos!uz siluma jie neturi teises isdalinti ant visų.o su pasirasimu tikrai nereikia skubėti,ritoj ta nelemtinga diena taip nervinuos vaziuosiu i imobiliara su zmogum kuris gerai nusimano si reikala parengem dokumentaliai visus trukumus su nuotraukom tai vakare laukit zinių pranesiu kaip ir kas ir tikiuosi duos atsakymą,dėl ko mane paliko be lodžijos g.gif

O tai Jums nesutinka lodzijos daryti? Nes mums tai darys, ir preliminarioj sutartyje lodzija nurodyta. Aisku, zadejo dar pries kaledas, kad per 2 savaites viskas bus sutvarkyta kaip mes norim, bet siandien ejau pro sali, tai net radijatorius neperkeltas doh.gif Teks skambint ir ragint biski pasiskubint...
Atsakyti
QUOTE(mama-jolia @ 2008 01 07, 01:50)
Sveikos kaimynes.!

Niu ir prisiskaiciau  karsta.gif
Del sutarties pasirasymo tai as nelabai kur ir skubu, nes pasirasysi su notaru, paskui ir bankui moket reikes paskola uz buta o dar remontas nebaigtas. Kam moket uz du butus, tegu sau tempia guma kol remotelius darysime, ir tegu moka uz syluma  4u.gif
O del elektros laidu, kad lubuose ner tai man irgi pasirode keista bet mes visose kambariuose isskyrus viena darom pakabinamas. O tam kuriam nedarome tai meistras prastrobavo  mirksiukas.gif ir nieko ten baisaus, juk kiek ten leidui reikia.  4u.gif

Taip, mane irgi nustebimo, kad laidai isvesti sienu virsuje, bet strabuoti jie neleidzia. Zinoma, tai padaryti galima. Klausimas - ar isliks jums garantija savavaliskai prastrabavus. As nusprendziau daryti kabinamas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(angelous @ 2008 01 08, 14:55)
O tai Jums nesutinka lodzijos daryti? Nes mums tai darys, ir preliminarioj sutartyje lodzija nurodyta. Aisku, zadejo dar pries kaledas, kad per 2 savaites viskas bus sutvarkyta kaip mes norim, bet siandien ejau pro sali, tai net radijatorius neperkeltas doh.gif Teks skambint ir ragint biski pasiskubint...

sveiki,sendien buvau ten ir nuveziau rastiska pretenzija dėl lodzijos ir dėl uzdelstų terminų.Buvau vėlokai tai net nemaniau kad teks su Jolanta pasimatyti,pretenzija veziau tam kad uzregistruotu kad nebutu taip kad negavo.tai va buvau gavus pasiulima kad galiu atsisakyti buto, bet pasakiau kad as jo noriu ir isreiskiau savo nepasitenkinimus del daugelio trukumų,aisku vejo nekelem kalbejom graziai,atseit pretenzijos ne man as ne statau o tik parduodu,pilnai Jolanta suprantu jos darbas parduoti ,bet turi ir mus suprast tokius pinigus 30 metų mokėti kad tik neuzsilenkus verysad.gif siule su teisininkais pabendraut ,o ka cia su jais pribendrausi juk jie savo aiskins ir tiek .tai lodzija zadėjo padaryti ir atsakyma į pretenziją turėčiau gauti laike 10 dienu. o jau kai pakvies pasirasyti ir jai netesės pažadų tai pateiksiu visa pundą trūkumų rastiskai su nuotraukom.žodziu patekau į juodą sąrasą o kaą darysi juk ne mes toke kosę užvirėm,tegu kokybiškai viską padaro.o su lodzijom tai itartina atseit padarys bet kazkaip keistai issireiskė kad kas nori tam lodzijas padarom,tai ko iskart tuos radijatorius pastatė prie lango,jaučiu daug kas nepastebėjo ir pasirasė kad lodziju nėra. Tai jiems i nauda,AS PATI ISKART NEPPASTEBĖJAU,NET NEGALVOJAU KAD NEBUS LODŽIJOS, doh.gif
Atsakyti
Man zmones pataria, kad kol nepadarys visu privalomu darbu, tokiu kaip elektros skaitliuku, silumos skaitliuku, nepakeis iskilusiu stiklo paketi, balkona ir t.t... nepasirasineti notarines sutarties. g.gif Nes reikes poto vaikscioti is paskos , kad padarytu unsure.gif . Kaip sau isivaizduojeme, pasidarysim apdaila, o tada jie balkona darys... blink.gif
Dar klausymas, nuo kada galioja draudimas...? Pvz, jeigu pasirasai sutarti, pasidarai apdaila, o namas nepriduotas. Tada kas nors is virsaus tave uzpila. Manau draudimas nieko neapmoketu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 01 09, 01:19)
Man zmones pataria, kad kol nepadarys visu privalomu darbu, tokiu kaip elektros skaitliuku,  silumos skaitliuku, nepakeis iskilusiu stiklo paketi, balkona ir t.t... nepasirasineti notarines sutarties. g.gif  Nes reikes poto vaikscioti is paskos , kad padarytu unsure.gif . Kaip sau isivaizduojeme, pasidarysim apdaila, o tada jie balkona darys... blink.gif
Dar klausymas, nuo kada galioja draudimas...? Pvz, jeigu pasirasai sutarti, pasidarai apdaila, o namas nepriduotas. Tada kas nors is virsaus tave uzpila. Manau draudimas nieko neapmoketu.. g.gif

Pritariu. Visai nesinori pasirasius paskui begiot ir maldaut kad tas ir anas nepadaryta. Ir prasyt kad padarytu, gadint sau nervus.
Aplamai kazkoks bardakas, doh.gif Kas per kompanija, jiemsgi patiems neapsimoka taip su zmonem elgtis, ir guma tempt. Cia gi ne paskutinis ju proektas.... turbut blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-jolia @ 2008 01 09, 02:12)
Pritariu. Visai nesinori pasirasius paskui begiot ir maldaut kad tas ir anas nepadaryta. Ir prasyt kad padarytu, gadint sau nervus.
Aplamai kazkoks bardakas,  doh.gif Kas per kompanija, jiemsgi patiems neapsimoka taip su zmonem elgtis, ir guma tempt. Cia gi ne paskutinis ju proektas.... turbut  blink.gif  tongue.gif

Siaip jei kam idomu imb ruosiasi statyti sali Kalvariju ir Zalgirio sankryzos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lempinas @ 2008 01 09, 13:30)
Siaip jei kam idomu imb ruosiasi statyti sali Kalvariju ir Zalgirio sankryzos smile.gif

Ir dar Antakalnyje kazkur lotuliukas.gif
Atsakyti