Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

QUOTE(special @ 2007 05 12, 17:35)
man is p... raides jusu nuomone apie sudina vieta ar sudina kompanija, vistiek as ten gyvensiu ir jeigu norit prisikt i dusia, piz...t i kokia kt tema
aciu uz demesi cool.gif

Sakyčiau psichuota tamsta esate lotuliukas.gif Išgerkit valerijonų, nesinervokit čia dėl menkniekių ir nesiplūskit. O jei jums taip dzin mūsų nuomonė, tai neskaitykit. Niekas dėl to tikrai nenuliūs bigsmile.gif

QUOTE(special @ 2007 05 12, 18:21)
suprantu, bet jau tas lietuviskas charakteris tai valdo, svarbu kad tik kt blogiau, nu juk matosi sioj temoj, kad zmones JAU nusipirko butus, nu ir kam reikia sitaip...

Yra ir tokių kurie dar nenusipirko ir galvoja mirksiukas.gif
Visi projektai turi savų pliusų ir minusų. Į kurią temą neužeisi, visur randi tą patį: tas gerai, o vat tas negerai ir pan. Ar pagal tave reikėtų rašyti kaip visur viskas gražu ir faina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2007 05 13, 10:23)
Sakyčiau psichuota tamsta esate  lotuliukas.gif Išgerkit  valerijonų, nesinervokit čia dėl menkniekių ir nesiplūskit. O jei jums taip dzin mūsų nuomonė, tai neskaitykit. Niekas dėl to tikrai nenuliūs  bigsmile.gif
Yra ir tokių kurie dar nenusipirko ir galvoja  mirksiukas.gif 
Visi projektai turi savų pliusų ir minusų. Į kurią temą neužeisi, visur randi tą patį: tas gerai, o vat tas negerai ir pan. Ar pagal tave reikėtų rašyti kaip visur viskas gražu ir faina? rolleyes.gif

kadangi nesu lietuvisko (tupo) mentaliteto, tai lietuvisko mentaliteto zmones neretai palaiko psichuota mirksiukas.gif
nors tavo patarimas cia nesilankyti geras, uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 04 18, 19:25)
Kaip manot, ar spės jie priduoti laiku, kaip žada, iki liepos pabaigos? g.gif

Per paskutini menesi Statybos pajudejo tik tiek kiek max 5 darbininkai galejo pajudint. Siulyciau visiems kurie planuoja Rugpjuti apdaila prabust.
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 01 11, 22:48)
Gal kas perkate butą Viršuliškėse "Prie parko"? Man kažkaip pasidarė įdomu, kodėl jokių pletkų apie šį projektą?

Projektas toks visai nieko - prie miškelio... wub.gif  Bet ir kaina truputėlį aukštėlesnė, sakyčiau... Norėtume ten butą pirkti, bet net keista, kad jokių atsiliepimų supermamoj g.gif

STAYBOS NEJUDA IS VIETOS. SKLINDA GANDAI KAD PRIDAVIMAS APDAILAI NUKELTAS I SPALI verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(**para** @ 2007 05 24, 07:59)
STAYBOS NEJUDA IS VIETOS. SKLINDA GANDAI KAD PRIDAVIMAS APDAILAI NUKELTAS I SPALI verysad.gif

Žinai, tu man pradedi atrodyti nemotyvuotai tendencinga.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 05 24, 21:46)
Žinai, tu man pradedi atrodyti nemotyvuotai tendencinga.... g.gif

REALISTE, KURI SEKA STATYBU PROCESA ESU. MAN KAIP IR VISIEM KITIEM BUVO PAZADETA KAD DARBAI BUS BAIGTI LIPOS 31, BET DEJA......
JAU GERA MENESI STATYBOS STOVI NORS IMOBILIARAS SAKO KAD NE, SIULAU NUVAZIUOT I STATYBU AIKSTELE DIENOS METU IS SUSKAICIUOT DARBINIKUS, NET 2 KLASIU NEBAIGE ZMONES KURIE IKI 10 TEMOKA SUGEBETU. KAROLINISIKIU KAROLIUKU PROJEKTAS VELIAU PRADETAS BET KUR KAS SPARCIAU JUDA I PRIEKI, O IMOBILIARO STOVI VIETOJ. TURBUT VISI BUTU LABAI LAIMINGI JEI APDAILAS PRADET GALETU 1 SPALIO BET TO GARANTUOT NEGALI NIEKAS.
Atsakyti
QUOTE(**para** @ 2007 05 25, 13:03)
REALISTE, KURI SEKA STATYBU PROCESA ESU. MAN KAIP IR VISIEM KITIEM BUVO PAZADETA KAD DARBAI BUS BAIGTI LIPOS 31, BET DEJA......
JAU GERA MENESI STATYBOS STOVI NORS IMOBILIARAS SAKO KAD NE, SIULAU NUVAZIUOT I STATYBU AIKSTELE DIENOS METU IS SUSKAICIUOT DARBINIKUS, NET 2 KLASIU NEBAIGE ZMONES KURIE IKI 10 TEMOKA SUGEBETU. KAROLINISIKIU KAROLIUKU PROJEKTAS VELIAU PRADETAS BET KUR KAS SPARCIAU JUDA I PRIEKI, O IMOBILIARO STOVI VIETOJ. TURBUT VISI BUTU LABAI LAIMINGI JEI APDAILAS PRADET GALETU  1 SPALIO BET TO GARANTUOT NEGALI NIEKAS.

pastaruoju metu ir man atrodo, kad mažai juda, bet juda.... O vietoj buvau, ir ne taip seniai, ir su statybininkais esame bendravę. atrodė, kaip ir viskas vietoj... Labiausiai kelia nerimą, kad niekaip nepradeda stiklinti, - kažkaip įdomiai, pirma pertvaras daro.

O tai aš nesupratau, - tu irgi būsima šio namo gyventoja?
Atsakyti
QUOTE(**para** @ 2007 05 24, 07:59)

Bliamba, turiu pripažinti, kad buvai teisi, tą patį man patvirtino ir jų vadybininkas vienas... š...das schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 05 31, 16:37)
Bliamba, turiu pripažinti, kad buvai teisi, tą patį man patvirtino ir jų vadybininkas vienas... š...das schmoll.gif

Labai keista kad visiem px kaip ta kompanija dirba.
Atsakyti
QUOTE(**para** @ 2007 06 05, 16:08)
Labai keista kad visiem px kaip ta kompanija dirba.

O tau ne?

o jei rimtai, norėtųsi šioje temoje konstruktyvesnių pokalbių, o ne taškymosi nervingais pareiškimais 4u.gif
Atsakyti
Panasu, kad si bendrove dar neturi statyboms leidimo. Pasitikrinkit pagal preliminaria sutarti:
Vilniaus miesto savivaldybė

Noreciau klisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 13 birželio 2007 - 16:23
Ei, nenukabinkit nosių, mačiau pro šalį važiuodama, kad jau pirmą langą įdėjo mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif , tai gal pajudės reikalai jums pagaliau mirksiukas.gif
Atsakyti