Įkraunama...
Įkraunama...

Neplanuotas cezaris

atsidarius 9 cm nebuwo jokiu zenklu kad stumt noreciau,sirdeles leliuko ritmas saremiu metu jau tachikardija rode,taigi buwau greit iswesta,extra narkoze ir wiskas,pabudau palatoj ir pamaciau wyra su lelyte wub.gif
Atsakyti
nubėgus vandenims,su skatinimu per parą kaklelis atsidarė tik 3cm.
Atsakyti
placentos atsokimas, vidinis kraujavimas. dare extra, tik i priemima nuvaziavau, echo ir i operacine (gal per 5 min pasiruose), pilna narkoze. kraujas man nekrešejo, tai perpilimus dare, nes grese mirtinai nukraujuot. du kartus gaivino. jeigu ne operatyvus ir profesionalus chirurgu darbas nebutu nei vaiko, nei manes.

p.s. pati gimdyt neplanavau, buvau sutarusi del cezario, bet viskas ivyko daugiau nei menesiu anksciau ir net ne LT, o atostogaujant Latvijoj.
Atsakyti
Eina sau perskaiciau ir apmirau
Pasiseke kad viskas taip puikiai baigesi thumbup.gif 4u.gif
aukit dideli ir sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti
Pernešiojau savaitę, nubėgo labai žali vandenys, neatsidarinėjo gimdos kaklelis. Vėliau paaiškėjo, kad mergytė labai didelė ir jos galvytė nebūtų pratilpusi. Labai norėjau pati pagimdyti, bet kai gydytoja paaiškino apie galimas komplikacijas jei nedarytų cezario, tai man net klausimų nekilo. Svarbiausia, kad turiu sveiką ir gražią dukrytę.

Atsakyti
Neplanuotas cezaris. 16 val. praleista gimdykloje, kaklelis atsidarinejo sunkiai. Skatinamieji, epiduras. Isvados - veidine vaikelio pirmeiga, kliniskai siauras dubuo. Atsidarymas 9cm., operacija.
Mano ginekologes teigimu, pagimdyti paciai, kai yra veidine pirmeiga be sansu....kam tada reikejo taip ilgai gimdykloje laikyti, jei jau po 9 val, buvo aisku, kad vaikelio padetis neteisinga. Tik be reikalo prasikankinau ir tiek....
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2008 10 07, 22:58)
Tik be reikalo prasikankinau ir tiek....

Joo, ir aš nesuprantu, kodėl kartais taip ilgai delsia, o man net pabandyt gimdyt neduoda, cezaris ir viskas, jau du kartus
Atsakyti
12h sąrėmiavimo, per kuriuos nuleisti vandenys, epidūrinė nejautra padaryta, 2guba dozė skatinamųjų. kaklelio skėtimas rankom. visu tuo pasiekta 4cm. paskui vaiko toniukai pradėjo kristi (gal perlenkta su skatinamaisiais?.. kas pasakys smile.gif)
situacija: pradėjo epidūro max dozė nebeveikti, daugiau lašinti negali. staiga pradėjo vaikiuko tonai kristi, konsiliumas, pasirašome popierius ir veža į operacinę. teko daryti pilną narkozę.
Atsakyti
Nuleidus vandenis mažylis išsisuko ir atkišo alkūnę. Be to pati be komplikacijų nebūčiau pagimdžius, nes virkštelė buvo du kartus apsisukus apie kakliuką.
Atsakyti
veikla lyg ir vyko, kaklelis atsidarinejo gerai, jau uzsimaniau ir stumti bet daktarai neleido nes vaikucio galvyte buvo nenusileidusi, taip po ilgu kanciu isvada kliniskai siauras dubuo ir vaikas nepralenda, tada i operacine ir cezaris biggrin.gif
Atsakyti
Nubego labai zali vandenys, per kojas upeliu zliauge, kaklelis neatsidarinejo, saremiu nebuvo, tai nieko nelauke, dave popierius pasirasyt ir i operacine. unsure.gif
Atsakyti
Man nestumas buwo lengwas,gimdymas prasidejo is leto,per diena kaklelis atsidare tik 2cm,po to suleido skatinamuju waistu,ir reikalai pajudejo kaip reikiant.kaklelis atsidare kiek reikejo,tik pasirode klubai persiauri ir istumt niekaip nepavyko.po to narkoze,cezaris.ir taip gime lelyte,kuri jau buwo i plaucius prisitraukus zaliu wandenu.keleta valandu gavo deguonies.ir viskas susitwarke
Atsakyti