Įkraunama...
Įkraunama...

Neplanuotas cezaris

Vaziuojant gimdyt net minties apie CP nebuvo... unsure.gif deja... Atsidarymas vyko labai letai, vandenis nuleido, tada veikla labai suaktyvejo, jau su dievais pradejau sneket...vandenys buvo zali...pradejo krist vaiko tonai...tai atsistatonejo, tai vel krito...sprende trys gydytojai: du siule cezari, trecias - epidura ir kad gimdyciau pati...kadangi paciai jau buvo nesvarbu, vyras net nepagalvojes apie toka atomazga buvo islekes man kai ka parvezt, mane tuo metu papjove...tada pasake, jog virkstele buvo apsiviniojus aplink kakla ir koja... Tai tokia priezastis ir irasyta ligos istorijoje ax.gif na, svarbiausia sveikas maziukas wub.gif
Atsakyti
CP priežastis - didelis vaikas. Pati būčiau niekaip nesugebėjusi pagimdyti. Gaila tik, kad daktarai iškart to nepasakė ir leido man visas 8 val. kentėti sąrėmius, o galiausiai padarė CP.
Atsakyti
Priezastis - siauras dubuo, didelis vaikas, nesistate galvute verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2013 12 26, 22:47)
CP priežastis - didelis vaikas. Pati būčiau niekaip nesugebėjusi pagimdyti. Gaila tik, kad daktarai iškart to nepasakė ir leido man visas 8 val. kentėti sąrėmius, o galiausiai padarė CP.

Man taip pat darė CP, nes didelis vaikas. Ką aš jau ryte atvykus pasakiau, bet manė, kad ale daug vandenų (atvažiavau su bėgančiais vandenimis). Taip atsidarimas sustojo ties 8cm ir galvytė nebuvo įsistačiusi. Aš sąrėmius 13valandų sąremius atkentėjau smile.gif
Atsakyti
12 valandu saremiu ir ne kiek vaiko galvute nepasislinko zemyn, o kaklelis ne per cm neatsidare, vandenys jau buvo nubege, tad beliko CP mano ir vaiko labui
Atsakyti