Įkraunama...
Įkraunama...

Neplanuotas cezaris

man dare skubu CP nes pamate kad sutriko vaikelio sirdies tonai.. verysad.gif nors kaklelis jau buvo atsidares 2cm..
atejo kazkokia kvaila akusere ir man tiesiai i akis pasake, kad mano vaikas mirsta!!!
iskart prasidejo nervinis drebulys.. net neveike nuskausminamieji i nugara..turejo daryt pilna narkoze...
nekenciu tos akuseres.. aciu Dievui dar kad ne ji operavo..
Atsakyti
Nestumas buvo idealus. Skraidizau kaip ant sparnu, jokio pykinimo jokiu blogumu. Ir aisq galvojau kad pati pagimdysiu (ir aisq viskas turi klostytis "kaip is pypkes") deja deja... po 14 val gimdymo, net panaudojus vakumine pompa (ko tikrai nebeleisciau naudot) pradejo krist maziuko sirdeles toniukai ir buvau skubiai supakuota i operacine, ir po 10 min MB jau pamate musu maziuka wub.gif
Tik po cezario isaiskejo, kd maziukas buvo pakreipes galvyte i desine puse, ko pasekoje as jo negalejau isstumt....
Atsakyti
nors pagimdziau pati,bet viskas buvo suruosta extra CP,vandenis jau buvo nulaseja (nejutau),leido skatinamuosius bet veiklos nebuvo,triko maziuko sirdies ritmas,todel buvo darytas distreso testas (is vaiko galvutes jam dar esant gimdoj imamas kraujas ir tiriamas deguonies kiekis) kadangi deguonis atitiko normas,gydytojas leido dar max 2 val laukti,jei kaklelis neatsivers iki to laiko,operuos.mazas matyt peiliu issigando tai po 2 val jau saugiai pas mane ant krutines snaude smile.gif veiksmas vyko Airijoj 4u.gif
Atsakyti
Su pirmaja dukryte atvaziavau i eiline apziura, pamatavo tonusus pamate kad jie nekintantys, taigi pradejo leisti skatinamuosius nuleido vandenis, atsirade 10cm, dingo tonusai, isoperavo ekstra, pasirodo bvo netinkamai galvyte pakreipus, plius virkstele prispaudus su pazastele. Su sunumi jau buvo planinis,, nedaug laiko praeje, plius susiskersavo. O treciu dabar taip pat laukia cp, nors bandziau visaip aiskinti kad noriu naturaliai pagimdyti, bet gydytoja kuri jau dukart operavo sako, kad gimdymo metu galimas rando plysimas, del to negali leisti gimdyti.
Negaliu pakesti operaciniu, tas paruosimas pries man sukelia soko busena, bet del maziuko viska galima istverti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 25 sausio 2012 - 00:14
3 d. po termino 4 val. ryto lovoje nubėgo vandenys, nuvažiavus į AK, kaklelis buvo 3 cm, pradėjo skatinti, po 8 valandų kaklelis daugiau neprasivėrė, o sąrėmiai lipo vienas ant kito, pradėjau dust, uždėjo kaukę, sako vaiko tonai dingo, staigiai veža CP, viskas kaip kine vyko ir 14.39 val. jau turėjau dukrytę, sakė išgelbėjo per plauką, nes vikšrelė buvo susimazgiusi 5 ar 7 kartus doh.gif Diagnozė-ūmi vaisiaus hipoksija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jureka: 21 birželio 2012 - 09:44
Mane skatino vaistais, atkentėjau sarėmius 9 valandas, pilnai atsidarė kaklelis kaip jau ir galėjau gimdyti ir dingo sarėmiai, pradėjo kristi dukrytės tonai ir padarė extra cp, kuo aš visai patenkinta, nes gražuolė dar ir "karoliais" buvo pasipuošusi-du kartus virštelę apsisukusi smile.gif
Atsakyti
Kazkokia anomalija su pusle neleido vaikui normaliai isistatyti i gimdymo takus. Todel pradejo smarkiai kristi sirdies toniukai. Kuo stipresni daresi saremiai, tuo prasciau vaikiukas jautesi. O ir kaklelis labai letai progresavo. Todel dare extra CP.
Atsakyti
Man darė ekstrinį CP, nes vaikiuko galvytė netaisyklinga padėtimi slinko gimdymo takais.
Atsakyti
Vaikui buvo hipotrofija, bet brandino plaučiukus iki 36 savaičių, tada turėjau gimdyt po paskatinimo, bet kaip tik iš vakaro pradėjo lėtėt tonai, tai iškart supakavo ir išoperavo. Gal ir gerai, nespėjau susivokt ir prisistresuot.
Atsakyti
man visas nestumas buvo sklandus,pabaigoje turejau nesciuju cholestaze bet nedaug virsijo norma...laukiau 41 sav. nes daugiau sake pernesiot neduos,atvaziavau apziurai,nuleido vandenis, prasidejo saremiai,labai mazai spejau pajust,vaikas pradejo labai judet stipriai ir jo tonai buvo per dideli,pulsas virs 160-200 ir labai svyravo, galiausiai kai padare cezari gyd. pasake kad buvo apsisukus virkstele,jis duso,o ir svoris 4100 nors niekas nesitikejo,del to sako nepagimdytum tikrai:)
Atsakyti
Pirmąjį vaikutį operavo dėl hipoksijos.Kaklelis nebuvo pilnai atsidaręs,tik manau,kad visas reikalas truko per ilgai ir vaikelis pavargo,nes iš kažkur pasigavau infekcija,tai paskatino pastovius pilvo skausmus,kurie net nebuvo panašūs į sarėmius.Skatinantieji nelabai padėjo,kaklelis atsidarė tik 6 cm,tada pradėjo trikti vaikučio širdelės ritmas.Ir teko operuoti.Ir gerai,nes nebučiau pati pagimdžiusi,vaikutis būtų buvęs neįgalus.Tik trečią parą man jį jau paliko.Dabar kaip ir viskas gerai.
Atsakyti
dare extra cp nes niekaip vaikiukas nenusileido
Atsakyti