kuuzia-tu is kurio miesto? Jei vartoji antidepresantus ir noretum-galiu parekomenduoti gydytoja Klaipedoje, kuri taiko intensyvia antidepresantu ir akupunkturos terapija. As jos asmeniskai neisbandziau- esu grieztai nusistaciusi pries vaistus, bet ji ne vienam "panikuojanciam" yra padejusi. Jei nesi klaipediete, galetum jai pasiskambinti, manau ji tures ka parekomenduot tavo kraste..
O kas link nestumo-antidepresantus vartojant pastoti net nemastyk. Jei idomu, galiu pasidalinti savo asmenine patirtimi, kas konkreciai padejo man. Manau antidepresantai toks dalykas-ilgai vartojant, kad ir silpnus, pripranta ne tik organizmas, bet ir smegenine visiskai pasikliauja ju veiksmingumu ir vos nustojus vartoti atsiranda itampa "o ka jeigu" nuo kurios ir bandei pabegti pirmoj eilej. As vartojau naturalu maisto papilda amino ruksti GABA kitaip vadinama Zen, kurio Lietuvoje abejoju ar rasi nusipirkti, nors as neapsiimu teigti, nes nezinau. As pirkau per savo dietologe internetu-varijantu tikrai yra. Zodziu sitos amino rugsties poveikis yra l. paprastas: atsiradus itampai, panikos priepuoliui musu kunas pagamina adrenalina, kuris jei teisingai pamenu siuncia smegenim zenkla but pasiruosusiam "kovai" ir taip ryja visus musu organizmo resursus, kas ir sukelia visus fizinius nemalonius pojucius. Tokioj situacijoj isgeri viena kapsulyte (max 2 per diena) ir viskas ka ji padaro-ji pamaitina smegenis ir atsaukia taip vadinama klaidinga informacija. Nuramina, pradedi racionaliai mastyti, atstato tavo taip vadinama balansa. Man tai TIKRAI padejo. Beje, gaba ieina i kai kuriuos antidepresantus, o jai naturaliai atstatyti tavo organizme tereikia subalansuoti savo dieta..
Mano pusesere kankinosi su tokia pacia situacija kaip tavo gerus 3-4 metus. Bet susitvarke savo asmenini gyvenima, atrado taip vadinama ramybe, nustojo pamazel vartot vaistukus, pastojo, pradzioj dar pavaiksciojo pas psichologus, nes baiminosi, kad viskas negriztu ir sekmingai pasigimde sveika dukryte kuriai jau 1-ri. As itikinta- naikinti reikia ne pasekmes, bet priezastis!
Priedo, jautrumas gali buti paveldimas, bet nuo to nepabegsi. Susitvarkyk savo sveikatele, ramybej gimdykis vaikucius ir per daug nemastyk apie paveldimuma-juk nuo musu ne viskas priklauso..
Sekmes ir stiprybes tau!