Jeigu dėl CF, tai galima gauti siuntimą iš poliklinikos į ligoninę, o ligoninėje susitarti su prižiūrinčiu daktaru, kad padarytų tyrimą.
sveika
nu mes kol kas sveiki,tris kart nusispjaunu
...ziuriu nurimes musu forumas,pasakokit kas nors ka nors
kas naujo?

Mes spėjome per šį laiką pabuvoti ligoninėje ir dabar reabilituojamės sanatorijoje. Viso 5 savaitės gausis. Teko iš darbo atsiprašyti ir paskui dar atostogų pasiimti, nes už buvimą sanatorijoje biuletenio neduoda. Gerai, kad pusę laiko sanatorijoje vyras pabus - taip pat savo atostogų sąskaita.
o tai vilmase tu dirbi?mazyle darzeli lanko ar kaip?galvojau kad ir jus namuciuose sedit kaip ir mudu

Taip, stengiuosi derinti darbą ir vaiko priežiūrą. Kartais nukenčia darbas, kartais vaikutis, bet šiai dienai neturiu kito pasirinkimo.
Džiaugiuosi, kad su darbdaviu galiu susitarti ir mane supranta. Be to, turiu kam palikti vaikiuką kol dirbu.
Džiaugiuosi, kad su darbdaviu galiu susitarti ir mane supranta. Be to, turiu kam palikti vaikiuką kol dirbu.
sveika,bent jau as tai cia
....pasakok kas per susitikimas,nieko negirdejau 
Papildyta:
nelabai kalbios visos,susumavus cia 33proc.vien mano zinuciu

Papildyta:
nelabai kalbios visos,susumavus cia 33proc.vien mano zinuciu

man skambino viena ponia, lyg is Vilniaus
neatsimenu jos vardo nei pavardes.pasakojo, kad norima isteigti CF draugija, todel nori suorganizuoti visu teveliu, kurie augina tokius vaikus seminara su ivairiais gydytojais.zadejo visa informacija atsiusti el.pastu, bet dar nieko nesulaukiau.Issisaugojau jos tel. numeri, reikes kita savaite tikriausiai pasiskambinti.

hm
o tai kiek zinau tai cf bendrijos pirmininke vilmase,ar jau nebe?vilmase atsiliepk
kaip cia dabar yra?