Įkraunama...
Įkraunama...

Cistinė fibrozė

Mergaites, o kur galima pasidaryt elastazes tyrima del cistines fibrozes. Skambinau i Grybo gatve, ten aparatas sugedes...
Atsakyti
Jeigu dėl CF, tai galima gauti siuntimą iš poliklinikos į ligoninę, o ligoninėje susitarti su prižiūrinčiu daktaru, kad padarytų tyrimą.
Atsakyti
labas, visoms!!! smile.gif Kaip jums gripo epidemijos, ar nesusirgot?
Atsakyti
sveika mirksiukas.gif nu mes kol kas sveiki,tris kart nusispjaunu biggrin.gif ...ziuriu nurimes musu forumas,pasakokit kas nors ka nors smile.gif kas naujo?
Atsakyti
taip,ana diena norejau pasidziaugti, kad mus gripas nepuola, bet deja, vakar sukilo temperatura. bet kas svarbiausia - niekas neskauda, gerkle svari, plauciai irgi.kas cia kazin mus uzpuole. verysad.gif
Atsakyti
Mes spėjome per šį laiką pabuvoti ligoninėje ir dabar reabilituojamės sanatorijoje. Viso 5 savaitės gausis. Teko iš darbo atsiprašyti ir paskui dar atostogų pasiimti, nes už buvimą sanatorijoje biuletenio neduoda. Gerai, kad pusę laiko sanatorijoje vyras pabus - taip pat savo atostogų sąskaita.
Atsakyti
o tai vilmase tu dirbi?mazyle darzeli lanko ar kaip?galvojau kad ir jus namuciuose sedit kaip ir mudu smile.gif
Atsakyti
Taip, stengiuosi derinti darbą ir vaiko priežiūrą. Kartais nukenčia darbas, kartais vaikutis, bet šiai dienai neturiu kito pasirinkimo.
Džiaugiuosi, kad su darbdaviu galiu susitarti ir mane supranta. Be to, turiu kam palikti vaikiuką kol dirbu.
Atsakyti
KU KU !!!!!!!!!!!!!
Kur visos dingusios?

Ar ka zinote apie susitikima Geguzes men?
Atsakyti
sveika,bent jau as tai cia drinks_cheers.gif ....pasakok kas per susitikimas,nieko negirdejau g.gif
Papildyta:
nelabai kalbios visos,susumavus cia 33proc.vien mano zinuciu biggrin.gif
Atsakyti
man skambino viena ponia, lyg is Vilniaus smile.gif neatsimenu jos vardo nei pavardes.pasakojo, kad norima isteigti CF draugija, todel nori suorganizuoti visu teveliu, kurie augina tokius vaikus seminara su ivairiais gydytojais.zadejo visa informacija atsiusti el.pastu, bet dar nieko nesulaukiau.Issisaugojau jos tel. numeri, reikes kita savaite tikriausiai pasiskambinti.
Atsakyti
hm g.gif o tai kiek zinau tai cf bendrijos pirmininke vilmase,ar jau nebe?vilmase atsiliepk 4u.gif kaip cia dabar yra?
Atsakyti