Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

sveikos as jau namie jau praejo trys dieneles .ka galiu pasakyti tai kojos kaip kalades jausmas neblogas rezultatu kolkas nematau tai negaliu pasakyti bet skausmo tokio kaip ir nera tik temperatura nekrenta
Atsakyti
man irgi siaip nuo sonu nusiurbe ir ant sedmenu pridejo kur buvo duobe.
kolkas dar tik po kambari vaikstau nes sukasi galva ,nes tuo paciu ir atlepuse viena

aus yte pataise tai vaikstau kaip su slapiu maisu pertrenkta
na Ares kas del sonu tai man jus kai stojies ir skauda nes tenpiasi bet tikrai nieko baisaus ,nebijok viskaas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
o kainuoja papildomai kad pridetu tuos riebalus i kita vieta?na pvz.:as noriu kad man nusiurbtu nuo sonu ir pridetu ant sedmenu tai dar kainuoja papildomai tas pridejimas ar ne? g.gif
Atsakyti
na nezinau nes as neprasiau gyditojo tu riebalu prideti o be to labai nedidele vieta pas mane tai man jis neskaiciavo nieko ir ausi pataise uzdyka nors pries tai ne jis operavo tongue.gif
Atsakyti
koks fainuolis gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
o dieve kaip baisu
Atsakyti
QUOTE(Sniega1 @ 2007 11 27, 14:31)
o dieve kaip baisu

kas baisu??? nieko baisaus nėra smile.gif
Atsakyti
Kol kas labai dziaugiuosi kad pas Viksraiti operavausi tikrai labai malonus thumbup.gif ,na o veliau kaip bus dar nezinau ,
SNIEGA 1 nesupratau apie ka tu cia ?
Atsakyti
QUOTE(take @ 2007 11 27, 16:23)
Kol kas labai dziaugiuosi kad pas Viksraiti operavausi tikrai labai malonus  thumbup.gif ,na o veliau kaip bus dar nezinau ,
SNIEGA 1 nesupratau apie ka tu cia ?

kiek nusiurbė, kaip formos pasikeitė?
Atsakyti
sake 3.6 litro
na siaip lygtai patys klubai siauresni bet dar negaliu pasakyti nes kolkas viskas istine ir nera jokio vaizdo aisku nepasidariau kuda bet pati jauciu kad tikrai apimtys sumazejo ir slaunu ir klubu,nes suglausdavau kojas tai tiesiog sulipdavo viena prie kitos o dabar jau reikia ir pasistengti jas suglausti kad susliptu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(take @ 2007 11 27, 19:14)
sake 3.6 litro
na siaip lygtai patys klubai siauresni bet dar negaliu pasakyti nes kolkas viskas istine ir nera jokio vaizdo aisku nepasidariau kuda bet pati jauciu kad tikrai apimtys sumazejo ir slaunu ir klubu,nes suglausdavau kojas tai tiesiog sulipdavo viena prie kitos o dabar jau reikia ir pasistengti jas suglausti kad susliptu 4u.gif

ogo, tai labai daug, kokios apimtys buvo prieš tai? Kiek kainavo?
Atsakyti
Take, tikiuosi pasidarei foto "pries" smile.gif manau bus idomu palygint,kai rezultatai pasimatys.

As irgi sugalvojau, 'preis' ir 'po' nusifotografuot. Ziurint i veidrodi rezultatai neatrode labai dziuginantys doh.gif bet kai nuotraukytes palyginau, tai tikrai smagu pasidare. bigsmile.gif

Va, imetu ir jums parodyt. Manau,visoms smalsu mirksiukas.gif Galesit pacios nusprest, ar gerai nusiurbliavo mane biggrin.gif

Beje, nezinau, ar cia leidziama tokias (beveik nuogo subiniuko) foto talpint, bet kitokiu neturiu, o ir siaip nieko nesimatytu, jei viskas apdangstyta butu. Jei kam nepatiks, galesiu isimt 4u.gif

Pirma is poros nuotraukyte daryta diena pries, o kita - 17 dienu po operacijos.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ares: 28 lapkričio 2007 - 00:51