Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Ares @ 2007 11 28, 01:50)
Take, tikiuosi pasidarei foto "pries" smile.gif manau bus idomu palygint,kai rezultatai pasimatys.

As irgi sugalvojau, 'preis' ir 'po' nusifotografuot. Ziurint i veidrodi rezultatai neatrode labai dziuginantys  doh.gif bet kai nuotraukytes palyginau, tai tikrai smagu pasidare.  bigsmile.gif

Va, imetu ir jums parodyt. Manau,visoms smalsu  mirksiukas.gif Galesit pacios nusprest, ar gerai nusiurbliavo mane  biggrin.gif

Beje, nezinau, ar cia leidziama tokias (beveik nuogo subiniuko) foto talpint, bet kitokiu neturiu, o ir siaip nieko nesimatytu, jei viskas apdangstyta butu. Jei kam nepatiks, galesiu isimt  4u.gif

Pirma is poros nuotraukyte daryta diena pries, o kita - 17 dienu po operacijos.

user posted image

user posted image

Ares, aciu uz nuotraukas ir kad daliniesi patirtim. 4u.gif
Zinai, tu man ir pries tai pakankamai liekna atrodei. O tos tavo vadinamos "jojiko kelnes" man atrodo panasios i normalius moteriskus apvalumus smile.gif
Vistik dar ne galutinis rezultatas cia manau. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2007 11 28, 02:50)
Take, tikiuosi pasidarei foto "pries" smile.gif manau bus idomu palygint,kai rezultatai pasimatys.

As irgi sugalvojau, 'preis' ir 'po' nusifotografuot. Ziurint i veidrodi rezultatai neatrode labai dziuginantys doh.gif bet kai nuotraukytes palyginau, tai tikrai smagu pasidare.  bigsmile.gif

Va, imetu ir jums parodyt. Manau,visoms smalsu  mirksiukas.gif Galesit pacios nusprest, ar gerai nusiurbliavo mane  biggrin.gif

Beje, nezinau, ar cia leidziama tokias (beveik nuogo subiniuko) foto talpint, bet kitokiu neturiu, o ir siaip nieko nesimatytu, jei viskas apdangstyta butu. Jei kam nepatiks, galesiu isimt  4u.gif

user posted image

user posted image

Nu Tu drąsi bigsmile.gif aš apakus bigsmile.gif Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu geras, Tavęs rezultai nelabai džiugina ??? doh.gif Mano akim rezultatai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2007 11 28, 01:50)

As irgi sugalvojau, 'preis' ir 'po' nusifotografuot. Ziurint i veidrodi rezultatai neatrode labai dziuginantys  doh.gif bet kai nuotraukytes palyginau, tai tikrai smagu pasidare.  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

saunuole thumbup.gif ..labai grazu
Atsakyti
man kainavo 9000lt
siurbe kaip matau tas pacias vietas kaip ir man
Ares rezultatas tai labai didelis o kada tau pasimate tas rezultatas?
nesi mane ziurint tai as kaip ir nelabai matau tai galvoju ar dar galima tiketis kad suplonesiu ar jau viskas jai viskas tai manau neapsimokejo.
Siaip tai ARES tikra saunuole as irgi ideciau bet visai zalia esu apie kompa nemoku nei albumo sukurti nei ideti nuotrauku blush2.gif
ryt einu siulus issiimti tai sakiau paklausiu ar dar keisis mano storis g.gif
Atsakyti
doh.gif tiesa manes klauset kokios buvo apimtys tai klubu net 103cm blush2.gif
okojos tiksliua slaunies ties storiausia vieta net 61cm
ustai ir tikiuosi kad nors kiek pasikeis 4u.gif
Atsakyti
9000?!?!?!?! blink.gif Tai kur tu dareisi, kad sitiek nuplese? smile.gif Na, nebent 16 plotu siurbe, bet cia nelabai tiketina...

Zodziu, del rezultatu,tai nesijaudink, Take. Ju man irgi BEVEIK NESIMATO, t.y. kai stoviu pries veidrodi,tai toks vaizdas, kad tik jojiko kelnes pradingo, o daugiau viskas taip pat, bet zinok akys meluoja mirksiukas.gif Ziurint i nuotraukas pokyciai tikrai nemazi, bet tik nuotraukose viskas pasimato, kai yra akivaizdus palyginimas, todel ir tau patarciau pasiziuret "preis" ir "po" nuotraukas ir palygint. Tik tada pamatysi,kaip viskas pasikeite.

O mano "po" nuotraukos darytos 17 dienu po operacijos, bet turiu foto ir praejus 10 dienu, tai labai panasiai atrodo, tik kad kiek daugiau patine ir ,aisku, melyniu ir kraujosruvu daugiau.

Beje, turiu nuvilt, bet labai labai nesuplonesi, ta ir as jau pastebejau, ir gydytojas taip sake. aisku,apimtys siek tiek sumazes, bet is esmes tik pati forma pasikeicia, bet, kaip matai, atrodo tikrai neblogai 4u.gif
Atsakyti
man siurbe 15 plotu ,rankos kojos is vidines ir isorines puses ,klubai ir virs klubu sonai blush2.gif
na bet pas tave ares tai akivaizdziai matesi kad sukudusi o as pasidariusi nuotraukas bet tokia pati tik kad melyniu pilna irrandai tai del to ir pergyvenu.
tiesa Ares o kaip rubai tuos pacius dediesi ar reikejo pirkti naujus.
siandien iseme siulus tai sake kad viskas istine ir rezultatas bus tik po gero menesio nes dauk plotu siurbe tai norisi patiketi bet jai ne kas tada tiek issiurbe tiek sumokejau,bijau g.gif
Atsakyti
AAA, jei 15, tai viskas tvarkoj tada...jau galvojau,kad tave, vargse, apiplese biggrin.gif

O del suplonejimo, tai tikrai nedaug suplonejau. Ta antra foto, kur is nugaros, siek tiek mazesne, tai gal del to taip atrodo,kad labai ryskiai suplonejau. O sprendziu is to, kad visi drabuziai kaip tiko, taip ir dabar puikiai tinka. tik kad graziau 'guli' and kuno. Ech, o as svajojau, kad manekenes kojikes turesiu blush2.gif aisku,zinojau,kad taip nebus, bet pasvajot visada galima mirksiukas.gif

Del rezultatu,tai man irgi sake, kad tik po menesio pasimatys, bet pas mane kazkaip greiciau. Ir siaip gydytojas sake, kad stebetinai gerai ir greitai viskas gijo, melyniu palyginti labai mazai buvo....zodziu, organizmas labai gerai prieme ta operacija, tai gal del to ir rezultatas greiciau pasimate.
Atsakyti
pas mane tai visos kojos ne melynos o juodos nera sviesios vietos bet sake kaip po tiek plotu tai normalu ax.gif
na ziuresiu laikas viska parodis smile.gif
Atsakyti
g.gif pas mane tai vos vos pamelynave buvo, tik kraujosruvos labai isryskejo, nors 8 plotus siurbe...sakau,turbut man pasiseke, kad viska taip lengvai istveriau thumbup.gif

take,kai jau pradesi matyt rezultatus, butinai pasidalink ispudziais, labai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
tai tau tikrai pasiseke o pas ka tu operavaisi?
as tai pas Viksraiti,na o kai bus rezultatai tai butinai papasakosiu ir gal isei net ir nuotraukaideti na,bet dar paziuresim .
siandien 10 dienu po visko praejo tai melynes kur mazesnes tai isnyksta o kur tos juodos buvo tai dabar zaliai melynai geltonos doh.gif ,o apimtys kolkas nesikeicia smile.gif
Kiek jau laiko praejo Ares po tavoproceduru ir ar jauciasi koks nemalonus jausmas tose vietose?
Atsakyti
Merginos o kiek mazdaug kainuoja pvz.nuo pilvo nusiurbti riebalus blush2.gif ?
Atsakyti