Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2007 02 21, 18:59)
maciau siandien TBS ta sepeteli pudrai istraukiama, tai man jis pasirode per mazas, toks labiau ruzui tinkantis, nesiotis taseje..

O kokia jo kaina??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2007 02 21, 18:59)
maciau siandien TBS ta sepeteli pudrai istraukiama, tai man jis pasirode per mazas, toks labiau ruzui tinkantis, nesiotis taseje..

o kur matei ir kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 02 20, 23:38)
klausyk, o tas krepselyje esantis sepetukas kokio mazdaug dydzio? gal gali mazdaug cm parasyt?  blush2.gif

Specialiai ėjau pamatuoti biggrin.gif .
Tas ružo šepetėlis - 8 cm, o kiti po 7 cm smile.gif .
Atsakyti
Maciau neparduotuveje, o kainos nezinau, tik dave paziureti, nes man paciai iskilo klausimas kuri pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2007 02 22, 16:04)
Maciau neparduotuveje, o kainos nezinau, tik dave paziureti, nes man paciai iskilo klausimas kuri pirkti...

nzn ar yra Akropolio tbs parduotuveje ir kiek jis kainuoja, bet maciau, kad ebay galima uz 45Lt nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Erdesos sepeteli, ta 436A, storiausia smile.gif Girdejau cia kazkuriom jis duria... man tai tikrai neduria, labai malonus ant veido smile.gif Tik is pradziu nepatiko, nes labai seresi, bet po poros dienu naudojimo nustojo ir daugiau kiek naudoju nebesiseria, tai esu labai juo patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 09, 08:44)
Nusipirkau Erdesos sepeteli, ta 436A, storiausia smile.gif Girdejau cia kazkuriom jis duria... man tai tikrai neduria, labai malonus ant veido smile.gif Tik is pradziu nepatiko, nes labai seresi, bet po poros dienu naudojimo nustojo ir daugiau kiek naudoju nebesiseria, tai esu labai juo patenkinta  smile.gif

Gerai, kai oda nejautri. Mano jautri, tai sito sepetelio ir uz dyka neimciau schmoll.gif
O as isigyjau dar issukama TBS wub.gif Tai va cia tai sepetelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 09 kovo 2007 - 13:59
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 09, 13:59)
Gerai, kai oda nejautri. Mano jautri, tai sito sepetelio ir uz dyka neimciau schmoll.gif 
O as isigyjau dar issukama TBS wub.gif  Tai va cia tai sepetelis thumbup.gif

aha, zinau kad TBS sepeteliai patys paciausi smile.gif butinai ateityje ji isigysiu mirksiukas.gif bet kadangi dabat buvo svarbi ir kaina, ir labai reikejo sepetelio, tai pirkau erdesos ir oda i ji kazkaip blogai nereaguoja ax.gif
Atsakyti
As turejau Avon issukama sepeteli,tai tikrai galiu pasakyti,kad jis buvo daug svelnesnis uz Erdesos.Dabar turiu Body Shop,tai jis pats svelniausias,bet man su juo veidelis ilgiausiai dengiasi EZ,su Erdesos sepeteliu ta pati efekta isgaunu daug greiciau thumbup.gif
Tai dabar veideli dengiu Body Shop sepeteliu,nes Erdesos duria,o kakla ir iskirptes sriti tepu Erdesos sepeteliu,nes tada viskas daug greiciau vyksta thumbup.gif
O dar netycia atradau,kad su dregnu sepeteliu labai puikus rezultatas gaunasi,ir labai greitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 09, 15:59)
O as isigyjau dar issukama TBS wub.gif  Tai va cia tai sepetelis thumbup.gif

Eslauda, o kiek kainavo tas TBS issukamas? As jo labai noriu wub.gif ir labai laukiu kol pas mus akropoli pastatys TBS atsidarys, tai jau kaip gribsiu ji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 10, 12:31)
  O dar netycia atradau,kad su dregnu sepeteliu labai puikus rezultatas gaunasi,ir labai greitas thumbup.gif

Prašom pasidalint šiuo atradimu: ką ir kokiu šepetuku tepi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 03 10, 16:55)
Prašom pasidalint šiuo atradimu: ką ir kokiu šepetuku tepi?  bigsmile.gif

Labai prasom,pasidalinu lotuliukas.gif Zinok ,as kai tepliojausi veiduka su TBS sepeteliu EZ, vaikuciui,zinoma,irgi butinai prireike sepetelio, tai padaviau jam Erdesos sepeteli,su kuriuo tepliojuosi kakla ir iskirptes sriti. Po kiek laiko man vaikutis atidave sepeteli,bet jis buvo dregnas,nezinau kur jis ji suslapino g.gif Tai as net nepadaziusi i EZ pradejau makaluot kakla,ir net pati nustebau kai sis is karto lygiai ir sodriai parudavo,reikejo tik vos keliu sukamuju judesiu thumbup.gif
Vienzo,kai eisiu i koki baliuka,butinai vel isbandysiu dregna sepeteli wub.gif
Atsakyti