Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 10, 14:37)
Eslauda, o kiek kainavo tas TBS issukamas? As jo labai noriu  wub.gif ir labai laukiu kol pas mus akropoli pastatys TBS atsidarys, tai jau kaip gribsiu ji  lotuliukas.gif

Kainavo 54Lt. 4u.gif Pas mus Kaune, TBS pardavejos sake, kad ruosiasi atsidaryti balandzio 19d. bigsmile.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos 4u.gif Nusprendžiau pagaliau įsigyt normalių šepetėlių akių šešėliams( erdesos).Komplektas perbrangu,tai domina kokie 5-6vnt.Kokius patartumėt?
http://www.erdesa.lt..._...1&Itemid=33 šepetėlių nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TITŪŠKA: 11 kovo 2007 - 17:21
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 03 11, 18:19)
Prašau pagalbos  4u.gif Nusprendžiau pagaliau įsigyt normalių šepetėlių akių šešėliams( erdesos).Komplektas perbrangu,tai domina kokie 5-6vnt.Kokius patartumėt?
http://www.erdesa.lt..._...1&Itemid=33 šepetėlių nuoroda

As turiu 13nr - akiu voku kampuciams labai gerai dazyt, o ir siaip fainas thumbup.gif gali ir visus vokus dazyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 11, 14:54)
Labai prasom,pasidalinu lotuliukas.gif Zinok ,as kai tepliojausi veiduka su TBS sepeteliu EZ, vaikuciui,zinoma,irgi butinai prireike sepetelio, tai padaviau jam Erdesos sepeteli,su kuriuo tepliojuosi kakla ir iskirptes sriti. Po kiek laiko man vaikutis atidave sepeteli,bet jis buvo dregnas,nezinau kur jis ji suslapino g.gif Tai as net nepadaziusi i EZ pradejau makaluot kakla,ir net pati nustebau kai sis is karto lygiai ir sodriai parudavo,reikejo tik vos keliu sukamuju judesiu thumbup.gif
  Vienzo,kai eisiu i koki baliuka,butinai vel isbandysiu dregna sepeteli wub.gif

Tai čia jau gavos kaip krempudra mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 03 11, 19:54)
Tai čia jau gavos kaip krempudra  mastau.gif

O tai cia blogiau,ar tiesiog nebereikia ne krempudros?? blink.gif Man pasirode labai grazu,tik ant veiduko nebandziau thumbup.gif
Atsakyti
Prigyrėt čia TBS tai ir man baisiai įsireikė, nors šepetėlių jau tikrai nemaža krūvelė susikaupusi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 12, 12:39)
O tai cia blogiau,ar tiesiog nebereikia ne krempudros?? blink.gif Man pasirode labai grazu,tik ant veiduko nebandziau thumbup.gif

Turėjau omeny, kad ir krempudros nebereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 03 12, 20:07)
Turėjau omeny, kad ir krempudros nebereikia  bigsmile.gif

Tada thumbup.gif ,maziau reiks vargint veideli,maziau"spakliaus" wub.gif
Atsakyti
Isigijau TBS issukama wub.gif geriu geris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 18, 13:15)
Isigijau TBS issukama wub.gif  geriu geris  thumbup.gif

drinks_cheers.gif As jau nekantrauju isigyti TBS sepetelius visokiu formu ir dydziu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 18 kovo 2007 - 14:22
turiu tbs sepeteli ta didziausia - jis nerealus wub.gif

tik man jau reiktu ji isplauti, kaip tai daryti, kad sepetelis nepakistu?
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2007 03 19, 15:20)
turiu tbs sepeteli ta didziausia - jis nerealus wub.gif

tik man jau reiktu ji isplauti, kaip tai daryti, kad sepetelis nepakistu?

as tai i stikline ipilu vandesn, truputi sampuno, ir makaluoju, poto skalauju, dar uzdedu kondicionieriaus, svelniai nuspaudziu...padedu ant popierines serveteles isdziuti...neissigask is pradziu pasisiauses bus, as taip galvojau, kad sugadinau savo TBS sepetelius, nes keisti atrode, bet kai isdziuvo, vel pasidare tokie kaip nauji...
Atsakyti