Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(Mojito @ 2007 03 19, 16:22)
as tai i stikline ipilu vandesn, truputi sampuno, ir makaluoju, poto skalauju, dar uzdedu kondicionieriaus, svelniai nuspaudziu...padedu ant popierines serveteles isdziuti...neissigask is pradziu pasisiauses bus, as taip galvojau, kad sugadinau savo TBS sepetelius, nes keisti atrode, bet kai isdziuvo, vel pasidare tokie kaip nauji...

aciu tau 4u.gif
Atsakyti
mergaitės 4u.gif
o plaunant šepetėlius vanduo pas jus būna baltas? ta prasme šereliai vandens nenuspalvina? g.gif aš turiu QVS šepetėlius, vieną mažesnį išsukamą ir kitą didesnį, pirkau droge, nebrangūs, tepiausi kelis kartus su Avon rutuliukais. na kadangi čia mano pirmieji šepetėliai tai neturėjau su kuo palygint, šiaip man jie pasirodė nei per švelnūs, nei šiurkštūs, na veiduko nebadydavo g.gif taigi sumąsčiau aš juos išplaut, ploviau p kranu su šampūnu ir vanduo nuo jų pradžioj tekėjo vos ne juodas, paskui jau pilkas blink.gif blink.gif tai negi jie taip susipurvino ar šereliai dažyti? g.gif nu bet kaip pagalvojau kokį brudą ant veido tepiau blink.gif doh.gif pastebėjau, kad po rutuliukų buvo atsiradę spuogelių, bet galvojau čia kaltas sluoksnis pudrų ant odos (krempudra ir rutuliukai),o pasirodo doh.gif
ar su kitais šepetėliais nebūna? 4u.gif
beje, parduotuvėj čiupinėjau TBS šepetėlį, švelnutis wub.gif
Atsakyti
As asmeniskai dirbu su Leonard firmos sepeteliais jau 5 metai, geresniu sepeteliu nera, nes nepasikeite nei forma, nei vienas plaukelis neiskrito. Kazkada jie buvo laaabai brangus, dabar daug pigesni jie, bet kokybe visvien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 05 03, 19:08)
As asmeniskai dirbu su Leonard firmos sepeteliais jau 5 metai, geresniu sepeteliu nera, nes nepasikeite nei forma, nei vienas plaukelis neiskrito. Kazkada jie buvo laaabai brangus, dabar daug pigesni jie, bet kokybe visvien  thumbup.gif

O kur jie parsiduoda ir kokia kaina? ar minksti?
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 05 05, 13:57)
O kur jie parsiduoda ir kokia kaina? ar minksti?

Monostilius UAB
Kauno r. sav., Garliava, Rinkūnų km., Kaunas
Tel. (37) 393 142

Ten ir kosmetikos yra. Minkstumas priklauso nuo sepetelio paskirties, biriai pudrytei ir skaistalams jie yra minksciausi, lupom, seseliams truputi kietesni, nes trumpesnis plaukas, o ir taip geriau pasidengia.
Atsakyti
Siandien isigijau TBS pati didziausia sepeteli! Na tiesiog jis super thumbup.gif Beje, Akropolio parduotuvej jis buvo paskutinis... Pries tai irgi turejau gera ir galvojau, kad jis pakankamai svelnus, bet kai isbandziau TBS, daugiau jokiu kitu nenoriu! lotuliukas.gif Planuoju dar ir seseliams isigyti, tik nezinau kuri is ten siulomu geriausia pasirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 05 09, 09:09)
Monostilius UAB
Kauno r. sav., Garliava, Rinkūnų km., Kaunas
Tel. (37) 393 142

Ten ir kosmetikos yra. Minkstumas priklauso nuo sepetelio paskirties, biriai pudrytei ir skaistalams jie yra minksciausi, lupom, seseliams truputi kietesni, nes trumpesnis plaukas, o ir taip geriau pasidengia.

Aisku, o Vilniuje nezinai kur butu? 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau TBS sepeteli bigsmile.gif negaliu atsidziaugti biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau jūsų patarimų,tai manau pirksiu erdesos šepetėlį.gavau dovanų oriflame išsukamą,tai jis man brėžia,nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Gavau dovanų ORIFLAME išsukamą šepetėlį pudrai.Nepatiko jis man schmoll.gif brėžia kažkaip.Tai ieškosiu kito.Prisikaičiau forumiečių nuomonių,kad geras Erdesos g.gif tai jo tikriausiai ieškosiu ax.gif
Atsakyti
kai pirkau biria pudra, prie jos buvo kempinele tokia. na ir visai gerai jinai! sepetelis labai jau daug kainuoja geras, o prasto kam reikia isvis...
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 27, 20:22)
kai pirkau biria pudra, prie jos buvo kempinele tokia. na ir visai gerai jinai! sepetelis labai jau daug kainuoja geras, o prasto kam reikia isvis...

na ka as zinau ne visi jie tokie brangus ir nebutinai jei pigesnis tai prastas turiu uz 18lt ir labai thumbup.gif jau gal kokius 3 metus ji naudoju smile.gif
Atsakyti