turiu Erdesos sepetuka, geras. Dar labiau pagerėjo, kai išploviau su šampūnu ir balzamu plaukams

turiu Body shopo ir Avono sepetelius
abu geri aisku skirtumas didelis nu jau Body shopinis nerealus ir labai nedaug pudros pakabina tai dengia graziai plonu sluoksniu, o avono gal kiek siurkstesnis bet skruostam pats tas

QUOTE(lelytia @ 2007 07 01, 19:22)
turiu Erdesos sepetuka, geras. Dar labiau pagerėjo, kai išploviau su šampūnu ir balzamu plaukams 

as taip pat turiu man nelabai jis kazkaip viena puse labai jau badosi

QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 03 11, 17:39)
As turiu 13nr - akiu voku kampuciams labai gerai dazyt, o ir siaip fainas
gali ir visus vokus dazyt 

13nr gal ir neblogas, o 14nr kazin ar ne per didelis butu vokams namie tepliotis

QUOTE(RIMINI @ 2007 06 27, 21:04)
Prisiskaičiau jūsų patarimų,tai manau pirksiu erdesos šepetėlį.gavau dovanų oriflame išsukamą,tai jis man brėžia,nepatinka 

erdesos šereliai mėgsta iškrist

QUOTE(Veila @ 2007 07 03, 13:06)
pradzioje tikrai oi net kaip megsta sertis ir man erdesos nelabai kazkaip viena puse svelni kita duria, na cia tas uz 14lt

QUOTE(Veila @ 2007 07 03, 13:06)
nu va jau per vėlu.Nusipirkau.Žiūrėsim kris ar ne

O man įdomu, kokios formos ir dydžio reikėtų šepetėlio šešėliams dengti šviesiais šešėliais po antakiu. Mano antakis gana aukštai ir gaunasi toks nemažas plotas, tai su paprastu šepetėliu man nepatogu tepliotis, nes sunku gražiai išskirstyti. Turiu kaip Erdesos Nr. 3, geriau nei paprastas šešėlių šepetėlis, bet vis tiek ne tas. Lyg norėtųsi kažko kiek didesnio ir apvalesnio. Gal Nr. 14 ar 15?
Tik gyvai gal jie per dideli būtų

QUOTE(prieblanda @ 2007 07 07, 12:11)
O man įdomu, kokios formos ir dydžio reikėtų šepetėlio šešėliams dengti šviesiais šešėliais po antakiu. Mano antakis gana aukštai ir gaunasi toks nemažas plotas, tai su paprastu šepetėliu man nepatogu tepliotis, nes sunku gražiai išskirstyti. Turiu kaip Erdesos Nr. 3, geriau nei paprastas šešėlių šepetėlis, bet vis tiek ne tas. Lyg norėtųsi kažko kiek didesnio ir apvalesnio. Gal Nr. 14 ar 15?
Tik gyvai gal jie per dideli būtų 

Maciau Eurokose yra seseliu sepetelis, ne tas kur pats maziausias(kampuciams dengti), o siek tiek didesnis, naturaliu sereliu, ir kiek esu girdejus is pazistamos visazistes, tai jie

QUOTE(tigrik @ 2007 07 07, 17:50)
Maciau Eurokose yra seseliu sepetelis, ne tas kur pats maziausias(kampuciams dengti), o siek tiek didesnis, naturaliu sereliu, ir kiek esu girdejus is pazistamos visazistes, tai jie 

Ar tik ne toks kaip šioje žinutėje parodytas pats viršutinis?

o kur galima isgyti erdesos sepeteliu??

jau susizinojau