Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

turiu Erdesos sepetuka, geras. Dar labiau pagerėjo, kai išploviau su šampūnu ir balzamu plaukams thumbup.gif
Atsakyti
turiu Body shopo ir Avono sepetelius ax.gif abu geri aisku skirtumas didelis nu jau Body shopinis nerealus ir labai nedaug pudros pakabina tai dengia graziai plonu sluoksniu, o avono gal kiek siurkstesnis bet skruostam pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2007 07 01, 19:22)
turiu Erdesos sepetuka, geras. Dar labiau pagerėjo, kai išploviau su šampūnu ir balzamu plaukams  thumbup.gif

as taip pat turiu man nelabai jis kazkaip viena puse labai jau badosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 03 11, 17:39)
As turiu 13nr - akiu voku kampuciams labai gerai dazyt, o ir siaip fainas  thumbup.gif gali ir visus vokus dazyt  smile.gif

13nr gal ir neblogas, o 14nr kazin ar ne per didelis butu vokams namie tepliotis ax.gif O ar sereliai nekrenta?
Atsakyti
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 27, 21:04)
Prisiskaičiau jūsų patarimų,tai manau pirksiu erdesos šepetėlį.gavau dovanų oriflame išsukamą,tai jis man brėžia,nepatinka schmoll.gif

erdesos šereliai mėgsta iškrist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 03, 13:06)
erdesos šereliai mėgsta iškrist  g.gif

pradzioje tikrai oi net kaip megsta sertis ir man erdesos nelabai kazkaip viena puse svelni kita duria, na cia tas uz 14lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 03, 13:06)
erdesos šereliai mėgsta iškrist  g.gif

nu va jau per vėlu.Nusipirkau.Žiūrėsim kris ar ne ax.gif .bet nebrangus.tik 14lt.O švelnumas thumbup.gif nepalyginsi su oriflame schmoll.gif
Atsakyti
O man įdomu, kokios formos ir dydžio reikėtų šepetėlio šešėliams dengti šviesiais šešėliais po antakiu. Mano antakis gana aukštai ir gaunasi toks nemažas plotas, tai su paprastu šepetėliu man nepatogu tepliotis, nes sunku gražiai išskirstyti. Turiu kaip Erdesos Nr. 3, geriau nei paprastas šešėlių šepetėlis, bet vis tiek ne tas. Lyg norėtųsi kažko kiek didesnio ir apvalesnio. Gal Nr. 14 ar 15? g.gif Tik gyvai gal jie per dideli būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 07, 12:11)
O man įdomu, kokios formos ir dydžio reikėtų šepetėlio šešėliams dengti šviesiais šešėliais po antakiu. Mano antakis gana aukštai ir gaunasi toks nemažas plotas, tai su paprastu šepetėliu man nepatogu tepliotis, nes sunku gražiai išskirstyti. Turiu kaip Erdesos Nr. 3, geriau nei paprastas šešėlių šepetėlis, bet vis tiek ne tas. Lyg norėtųsi kažko kiek didesnio ir apvalesnio. Gal Nr. 14 ar 15?  g.gif  Tik gyvai gal jie per dideli būtų  unsure.gif

Maciau Eurokose yra seseliu sepetelis, ne tas kur pats maziausias(kampuciams dengti), o siek tiek didesnis, naturaliu sereliu, ir kiek esu girdejus is pazistamos visazistes, tai jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 07 07, 17:50)
Maciau Eurokose yra seseliu sepetelis, ne tas kur pats maziausias(kampuciams dengti), o siek tiek didesnis, naturaliu sereliu, ir kiek esu girdejus is pazistamos visazistes, tai jie  thumbup.gif

Ar tik ne toks kaip šioje žinutėje parodytas pats viršutinis? unsure.gif Jei taip, tai pati turiu ir jis pernelyg standus, tinka linijai brėžti, bet ne šešėliams išskirstyti schmoll.gif
Atsakyti
o kur galima isgyti erdesos sepeteliu?? smile.gif
Atsakyti
jau susizinojau 4u.gif
Atsakyti