Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

As girdejau,jog vartojant kontraceptikus butina naudoti vitaminus,ju pagalba sumazeja salutiniai poveikiai,tad vis svarstau gal vertetu isigyti koki kompleksa g.gif .Domejausi tuo ir atradau informacijos apie moteriska zenseni,ten net informaciniame lapelyje isskirtas teigiamas poveikis libido,tai va galvoju gal pabandyt g.gif Gal jus ka merginos girdejote,o gal kuri jau isbandet?Pasidalinkim patirtim 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man nuo Kt potraukis nesumažėjo, džiaugiuosi, kad noras liejasi per kraštus tongue.gif
Atsakyti
noras sumazejo iki nulio..vyro demesys ir glamones tik erzindavo..nenorejau visiskai..toks jausmas kad niekam tikus tapau unsure.gif nebegeriu kt tik menesi, taciau jau pirma savaite pajutau kaip atsigauna visi pojuciai wub.gif o "drekinimo sistema" atsigavo 100 % clap.gif
Atsakyti
Sveikos. Vartojant kontraceptikus man noras buvo dingęs. Vyras aišku buvo nepatenkintas. Iš vitaminų gydytoja papildomai skyrė vitaminą E, kaip antioksidantą pagerti.
Kai mečiau gerti, pajūtau norą mylėtis labai greitai. Patenkinti likom abu:)
Atsakyti
Man taip pat noras smileysex.gif nusilpes. Nei fantazijos kaip anksciau nebeveikia. Mylimes, bet labai ilgai maniskis vargsta,kol sujaudina mane.
Atsakyti
QUOTE(Polia @ 2006 01 11, 16:05)
Sveikos. Vartojant kontraceptikus man noras buvo dingęs. Vyras aišku buvo nepatenkintas. Iš vitaminų gydytoja papildomai skyrė vitaminą E, kaip antioksidantą pagerti.
Kai mečiau gerti, pajūtau norą mylėtis labai greitai. Patenkinti likom abu:)

kuom dabar saugaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau kur kreiptis,tai rasau cia.Man 21 metai. Nesuprantu kas yra,su vaikinu esam 3 metai, bet mazdaug paskutiniu metu begyje ziuriu,kad isvis nebenoriu myletis! man to nereikia!nera aistros absoliuciai, menesi laiko nesimatem,bet net ir tada man to visiskai nereikejo... siuo metu dar ir zieda pradejau naudoti,tai isvis.na bet kazkaip ir ziedo nebekaltinu,kazkas darosi. su vaikinu santykiai rimti ir isties nuostabus,labai vienas kita mylim,bet jam 1 karto per savaite mazai ir as pilnai ji suprantu...o man net to vieno daznai nesinori... blink.gif jau ir taip ir taip labai sunkiai "uzsivedu"... nezinau,kame problema. zinau,kad tai rimta,jei vaikinas nebetraukia kuniskai,bet nejaugi nutrauksi tokia draugyste del to. jus patikekit,kaip beviltiskai jauciuos....
aciu uz patarimus....
Atsakyti
man taib buvo kai vartojau Novynette. pakeičiau į cilest, kažkiek pagerėjo, bet visiškai susitvarkė tik visiškai nutraukus bet kokius hormonus. patariu ir tau tą patį padaryti mirksiukas.gif bent kuriam laikui.
Atsakyti
man tas pats darosi, bandau gerti zenseni moterims, kol kas nieko...
Atsakyti
Meskit gert kontraceptikustai tikras noro slopintojas!!!! Net ir Jarine!!!!
Atsakyti
QUOTE(Nikituke @ 2006 02 08, 16:50)
Meskit gert kontraceptikustai tikras noro slopintojas!!!! Net ir Jarine!!!!

Aciu patarimus,bet.... zieda vartoju tik antra menesi,o noro nebera jau daugiau nei metai..... taigi cia ne ziede esme manau tikrai...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 02 08, 19:21)
Aciu patarimus,bet.... zieda vartoju tik antra menesi,o noro nebera jau daugiau nei metai..... taigi cia ne ziede esme manau tikrai...

O as manau, kad cia hormonu poveikis, tad ir tabletese ir ziede ju yra. Ir man tas pats buvo, geriau Novinete, pakeiciau i Harmonet, maniau viskas susitvarkys, bet deja... Meciau gerti visai,matysim kaip bus su tuo noru blush2.gif
Atsakyti