Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(Editule @ 2006 02 08, 18:34)
O as manau, kad cia hormonu poveikis, tad ir tabletese ir ziede ju yra. Ir man tas pats buvo, geriau Novinete, pakeiciau i Harmonet, maniau viskas susitvarkys, bet deja... Meciau gerti visai,matysim kaip bus su tuo noru  blush2.gif

As gal neaiskiai rasau,kad manes nesupranta blink.gif jei tai butu nuo ziedo,myletis nenoreciau tik 2 menesius,nes tik pries 2 men pradejau naudot zieda,o as jau gerus metus nieko nenoriu.....
Atsakyti
na cia tema tokia - vien apie kontraceptikus.

tai delto ir raso visi - kad nenoras yra sukeliamas netinkamu kontraceptiniu priemoniu.

jei noro nebeliko pries pradedant vartoti zieda, kai tu nevartojai kontraceptiku (kaip as suprantu), tai cia ne kontraceptiniuose esme, o kituose dalykuose (na nebeliko meiles draugui, gal esi nuolat pavargusi, gal koks organizmo issekimas, gal seksas su draugu prastokas... na ka as zinau).

tokiu atveju, tau si tema netiks, siulau tada tema perkelti i kita skyriu, pvz. vyrai ir moterys. ax.gif

o tau sekso is esmes nebesinori, ar tik su tuo vaikinu? kokius dar vaistus vartoji, jei vartoji (cia nebutinai kontraceptikai, bet pvz. antidepresantai ar kokios svorio metimo piliules) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute_m: 08 vasario 2006 - 21:53
QUOTE(solo @ 2006 02 08, 21:11)
As gal neaiskiai rasau,kad manes nesupranta  blink.gif  jei tai butu nuo ziedo,myletis nenoreciau tik 2 menesius,nes tik pries 2 men pradejau naudot zieda,o as jau gerus metus nieko nenoriu.....

tuomet nereikėtų šios temos pradėti skyrelyje kontracepcija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute_m @ 2006 02 08, 21:52)
na cia tema tokia - vien apie kontraceptikus.

o tau sekso is esmes nebesinori, ar tik su tuo vaikinu?  kokius dar vaistus vartoji, jei vartoji (cia nebutinai kontraceptikai, bet pvz. antidepresantai ar kokios svorio metimo piliules) g.gif

teip,perkelsiu sia tema i kita skyriu koki rolleyes.gif o tas klausimas "o tau sekso is esmes nebesinori, ar tik su tuo vaikinu?" tai idomus:) su kitais tai nezinau kaip butu,bet esme,kad myletis apskirtai nenoriu, apie tai net negalvoju (!),kitaip tariant,man to nereikia,jauciu,kad man net 1 karto per kelias savaites pilnai uztektu. Piliuliu jokiu nevartoju, siaip esu zvali, vaikina tikrai myliu, jis lovoje taip pat thumbup.gif bet nezinau,as neuzsidegu visai...
Atsakyti
O aš trečią mėnesį geriu Gracial. Nežinau kas atsitiko, bet "nenoriu nieko" blush2.gif .... Prieš tai turėjau spiralę, viskas buvo normaliai smileysex.gif....
Atsakyti
o gal tiesiog vaikinas ne tas zmogus??? kt tikrai mazina aistra,bet savo vyro vistiek norisi,kad ir kaip kunas sakytu ne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 02 10, 12:13)
o gal tiesiog vaikinas ne tas zmogus??? kt tikrai mazina aistra,bet savo vyro vistiek norisi,kad ir kaip kunas sakytu ne wub.gif

bet... kaip gali buti ne tas? kokie nuostabus santykiai,kokiu daug kas pavydet galetu wub.gif siaip as visada toje srity pakankamai salta buvau, na,ne ledine,tiesiog organizmas toks.gal tai ir turi itakos....
Atsakyti
gali buti tokia natura ir tiek...seksualumo nera tavyje rolleyes.gif gal mazai laiko skiri sau,poilsiui,grozio procedurom ir pan.? pervargsti gal?
nu daug kas gali sumazinti aistra? arba tiesiog kaip ir sakiau tokia jau esi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 02 10, 13:06)
gali buti tokia natura ir tiek...seksualumo nera tavyje rolleyes.gif gal mazai laiko skiri sau,poilsiui,grozio procedurom ir pan.? pervargsti gal?
nu daug kas gali sumazinti aistra? arba tiesiog kaip ir sakiau tokia jau esi wub.gif

nezinau nezinau... g.gif mano poilsis sedejimas namie su draugu dazniausiai, specialiom grozio procedurom ne itin uzsiimu... mokausi,savaitgaliais dirbu. bet as taip jau ipratus gyvent...
Atsakyti
zensenis moterims tikra padeda..............smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 13, 10:17)
zensenis moterims tikra padeda..............smile.gif

Ta prasme reikia kokius vitaminus su zenceniu gert.. ar tinka ir sakykim ir arbata su zenceniu?
Atsakyti
papildai "Zensenis moterims", Gamtos namu
Atsakyti