Viskas gerai solo...........nenori tų santykių ir nereikia,o vaikinui nupirk pripučiamą lėlę..........
(čia su jumoru)Blogai,kad jis nori..........jei ir jis nenorėtų-būtų puiku..........daug "dvasiniu keliu" einančių zmonių nesimyli.......(pasiskaityk www.anastasija.lt) apie intymias temas-ten atsako į visus tokius klausimus...........

QUOTE(AStonke @ 2006 02 15, 21:09)
Viskas gerai solo...........nenori tų santykių ir nereikia,o vaikinui nupirk pripučiamą lėlę..........
(čia su jumoru)Blogai,kad jis nori..........jei ir jis nenorėtų-būtų puiku..........daug "dvasiniu keliu" einančių zmonių nesimyli.......(pasiskaityk www.anastasija.lt) apie intymias temas-ten atsako į visus tokius klausimus...........

tavo ats skamba ironiskai... manau,sioje situacijoje apie dvasini kelia kalbos nera.yra tik problema,kuri man labai svarbi...
Tai aš solo ir siųlau............gal šiek tiek pasirūpink,savo dvasia?Gal atrasi,priezastis,savo sąmonėje?o ne kūne?Juk viskas įvyksta pirma pas mus pasąmonėje.........ir tik poto pasireiškia liogomis,problemomis..........Tad nbuoširdziai siūlau su vyru ,šiek tiek sustiprinti savo dvasinius reikalus........Gal pradėk lankyti,kokias meditacijas-jogas-atsipalaiduok.......o poto viskas atsistatys patikėk.........
Zinau as ta problema.. Mane vyras jau buvo pradejes vis dazniau klausinet, ar as kito nesusiradau ir ar ji tebemyliu. Greiciausiai tai del hormonu. Pries pora menesiu nustojau naudoti zieda (pries tai vartojau KT) ir perejom prie prezervatyvu. Zinoma, patogumas ne tas pats, bet noro myletis lyg daugiau atsirado. Gal cia isitikinimas
. O siaip stengiuos atitinkama atmosfera sudaryt, kad kiltu noras. Kazkaip praejo tie laikai, kai norejau ir galejau myletis visur ir bet kada.

Man atrodo visai normalu, kad 21 m. merginai gali net 1 k. per savaite per daug buti sekso. Is tikruju moterys seksualumo prasme atsiskleidzia tik apie 30 m. O santykiuose galima rasti ivairiu butu, kaip tokias spragas uzpildyt, kaip ir pvz. , jei draugui labai norisi, o tau ne, kodel gi negalima tau tiesiog jo paglamonet ir is jo paprasyt tik glamoniu arba tieisog nugaros masazo ar dar kazko kas tau patinka. Pamastykit abu...
Sutinku, kad glamones ir masaziukai yra puikus budas kartu leisti laika. Taciau as suprantu merginas, kurios vis tiek mato problema. Saunu, jei abu nori tik glamoniu, o jei ne? Ka tada? As tuo kritiniu laikotarpiu ejau sienom bandydama kaip nors padidint savo nora myletis, nes kitaip galvojau vyras tuo pat susiras kita. Ir cia visai nejuokinga daresi
. Laimei, dabar reikaliukai gereja.

na argi butinai vyras turi pasitenkint vien myledamasis? Juk tam gali buti skirtos ir ivairios glamones ir tt. Argi taip sunku patenkint vyra, o paciai gaut uz tai masazo ar kitko ko noris? O gal kai nejausi spaudimo myletis, tai ir pati labiau uzsimanysi?
QUOTE(vaida_pb @ 2006 02 18, 15:57)
Sutinku, kad glamones ir masaziukai yra puikus budas kartu leisti laika. Taciau as suprantu merginas, kurios vis tiek mato problema. Saunu, jei abu nori tik glamoniu, o jei ne? Ka tada? As tuo kritiniu laikotarpiu ejau sienom bandydama kaip nors padidint savo nora myletis, nes kitaip galvojau vyras tuo pat susiras kita. Ir cia visai nejuokinga daresi
. Laimei, dabar reikaliukai gereja.

Matot,jis manes labai daznai nori,vos ne kiekviena diena, tai ir paglamoneja mane ir masazus daro.man tai labai malonu,bet as nuo ju neuzsivedu mylejimuisi...vakar snekejom su vaikinu rimtai, tai jis pasake,kad jam labai sunku ir jis negaletu ir nenoretu visa gyvenima taip...nes mes negalim nei daugumos pozu isbandyt,nes man skauda ir dar daug problemu... zodziu,jau nutuokiu po keliu menesiu skyrybas,o man depresija...
Laikykis, viskas susitvarkys.
Jei skauda, lubrikantus naudokit. Bet jie tik izangai.. Nora bandyk pakelti sukurdama pvz romantiska atmosfera. Bent jau as taip dariau. As nenoredavau myletis, nes man tokia situacija akyse stovedavo: nueini miegoti ir galvoji 'nu tai ka, mylimes ar ne?' (kaip kokia rutina ir privalomas dalykas santuokoje). Arba rask budus, kurie tave uzvestu. Gal erotiniai filmai? Ar zurnalai.. O gal noro atsirastu uzsivilkus sexy apatinius, su kuriais jautiesi zavia ir provokuojancia. Ir pan.
Cia rimti dalykai, ne juokai. Suprantu tavo rupesti del vyro.

QUOTE(vaida_pb @ 2006 02 19, 18:53)
Laikykis, viskas susitvarkys.
Jei skauda, lubrikantus naudokit. Bet jie tik izangai.. Nora bandyk pakelti sukurdama pvz romantiska atmosfera. Bent jau as taip dariau. As nenoredavau myletis, nes man tokia situacija akyse stovedavo: nueini miegoti ir galvoji 'nu tai ka, mylimes ar ne?' (kaip kokia rutina ir privalomas dalykas santuokoje). Arba rask budus, kurie tave uzvestu. Gal erotiniai filmai? Ar zurnalai.. O gal noro atsirastu uzsivilkus sexy apatinius, su kuriais jautiesi zavia ir provokuojancia. Ir pan.
Cia rimti dalykai, ne juokai. Suprantu tavo rupesti del vyro.

kad as jau nusokt nuo proto baigiu... ilga laika jauciau spaudima mazdaug vakare einam miegoti ir iskart mintis: vel mylesimes. Anksciau mane ypac paveikdavo sexas expromtu -aistros ir malonumu virsune,o dabar kaip uzprogramuota smegenyse,kad ir vel nieko nesigaus. Jis beveik gyvena pas mane,nes cia studijuoja,o pas mane visada namie tevai,tai isvis nera galimybiu nei koki striptiza jam susokt,nei apskirtai ka nors labai romantisko padaryt... esam ispausti i remus. Tai va taip... Daug kas sako,kad nera aistros,nera ir meiles.. bet ar taip gali buti mano atveju? kas tada yra meile? o jei man taip bus su visais vaikinais,kuriuos ateity turesiu(jei turesiu), kas tada? vis save tramdau...
Solo, kantrybes. Tos mintys man taip pazystamos. Bandyk istaikyt progas, kada imanoma kazkuo maloniu ir sexualiu uzsiimti namuose, kai nieko nera. O del sexy aprangos, tai nebutina tau visiems demonstruotis. Uzsidek lipnias pedkelnes po sijonuku, dailius apatinius ir pan. Kitas dalykas, stenkis kuo maziau apie tai galvoti. Nes ir man taip budavo, kad atsigulus i lova rodos ne bandai is aistros sudrekti, o jauti kad kartoji sau zodzius 'ko as po velniu nesudrekstu'. Psichologinis momentas cia labai svarbus.