Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(n-e-r-i @ 2006 03 10, 15:23)
Tai kam cia organizmui dar draskytis ir stengtis del kazkokio pasimylejimo?... Pati tai tam kad visai nenutoltume griebiuosi tokiu gudrybiu kaip iniciatyva (net jei ir nelabai norisi vien jau zaidimas uzveda), arba galu gale yra visokie kremai (cia jau tuo atveju, kai nenori, bet reikai biggrin.gif)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet cia tas pats apgaudinejimas. Tu nenori, bet verti ji galvoti, kad nori. Jis jauciasi gerai, o tu vistiek ne. Kazi, ar tai gerai? g.gif Manau, anksciau ar veliau tau nusibos taip zaisti?
As tai parodau, kai nenoriu (beje, tai daznai blush2.gif ), nes negaliu prisiversti, o apgaudineti "tingiu". Aisku, tas nera gerai, bet ka daryti? Gal tikrai pabosta rutina, tas pats per ta pati...Kai kas patartu, kad reikia kurstyti aistra, bet kad ne visada tas partneris pasiduoda toms naujovems. Nezinau...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 03 10, 11:57)
jūs čia visos KT geriat, o ką daryt man? negeriu nieko o noro nerasta lens.gif  verysad.gif  pradedu kompleksuot verysad.gif

oi tema kokia unsure.gif nera to norom po vaikelio gimimo ir man schmoll.gif verciu save del vyro tik doh.gif nors kartasis bet labai retai yzeina ir man noras biggrin.gif
Atsakyti
nu as tai niekad nieko nevartojau ir noriu kaip isprotejus biggrin.gif bet truputi tokia problemele yra blush2.gif nejauciu orgazmo as...galvoju kad del to kad jauna dar...berniokas tai tikrai nesusijes su tuom...nezinau kas galetu but g.gif unsure.gif
Atsakyti
is tikro, tai buna laikas,kai labai jau jo noriu, o kita karta atrodo tik neliesk manes ir palik mane ramybeje g.gif o siaip manau, gal tiesiog reikia ivairoves siame dalyke, tiesiog atsirado monotonija gal schmoll.gif
Atsakyti
Solo, o gal tu tiesiog negali atsipalaiduoti ir tinkamai nusteikti sexui, nes rašei, kad abu gyvenate pas tavo tėvus? Gal baiminiesi, kad išsprūs koks garsesnis atodūsis ar šeip visoki pašaliniai garsai atsiras - o juk iš šono nelabai malonu, kad vat kažkas - šiuo atveju tėvai visa tai nugirs unsure.gif ?
Kitas dalykas - gal ir esmė tame, kaip jau kažkas ir minėjo, jog pernelyg pripratot vienas prie kito ir dabar nebereikia taip labai stengtis vienam prieš kitą (kaip draugystės pradžioj), tik kad jam - daugiau reikia (kaip ir daugumai vyrų), o tau tas noras sumažėjo - tiesiog pagal tavo kūno poreikius. Juk pripažinkim - pradžioj draugystės gi ir tie virpuliukai kitoki būna ir bučiniai kitoki, vėliau viskas nusistovi, aprimsta....
Atsakyti
ziuriu cia daugeliui nuo KT tokie salutiniai reiskiniai pasireiskia, ne tik man vienai doh.gif kai geriu normaliai viskas dar i geraja puse, bet jai kokios pertraukos nedarau tai noras isvis dingsta ir niekaip neatsiranda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 03 21, 09:52)
ziuriu cia daugeliui nuo KT tokie salutiniai reiskiniai pasireiskia, ne tik man vienai  doh.gif  kai geriu normaliai viskas dar i geraja puse, bet jai kokios pertraukos nedarau tai noras isvis dingsta ir niekaip neatsiranda  doh.gif

Taip taip, taip jau būna geriant KT. Tik nedaugelis kiek girdejau išlaiko tą norą unsure.gif O kartais būna problemos ir psichologinės, arba šiaip su laiku apsiramina žmonės biggrin.gif Kaip ten bebūtų, KT tikrai nepadeda. Jei nesidauginat kasdien, geriau jau gumytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 03 21, 10:52)
ziuriu cia daugeliui nuo KT tokie salutiniai reiskiniai pasireiskia, ne tik man vienai  doh.gif  kai geriu normaliai viskas dar i geraja puse, bet jai kokios pertraukos nedarau tai noras isvis dingsta ir niekaip neatsiranda  doh.gif

man kažkaip kontraceptinės ir noras neturėjo jokio ryšio wub.gif kai gėriau toks pats buvo, kai negeriu irgi toks pats... wub.gif gal tik geriant KT dar buvo irzlumas didesnis, dėl to konfliktų daugiau, ir mažiau to noro...nebent taip logiškai galima išmastyti blush2.gif
Atsakyti
O aš mečiau gerti KT. 4 mėnesius geriau Gracial (tada ir dingo noras), 1 mėnesį Cilest (noras nesugryžo). Dabar pabandysiu su gumytėm. Tikiuosi noras sugryš. O tada dėsiuosi spiralę (vėl). Bent jau jokio pašalinio poveikio nebuvo nuo jos thumbup.gif
Atsakyti
Va mergaites,viskas susitvarke!! grizo noras,grizo trauka mylimiausiajam,tiesiog nustojau naudoti zieda! mirksiukas.gif Nors kaip kontraceptine priemone man jis labai tiko ir patiko,deja, nutraukiau,bent paziuret,ar cia del ziedo nieko nebenoriu ar del kitu priezasciu , ir tai pasitvirtino! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 03 30, 16:21)
Va mergaites,viskas susitvarke!! grizo noras,grizo trauka mylimiausiajam,tiesiog nustojau naudoti zieda!  mirksiukas.gif  Nors kaip kontraceptine priemone man jis labai tiko ir patiko,deja, nutraukiau,bent paziuret,ar cia del ziedo nieko nebenoriu ar del kitu priezasciu , ir tai pasitvirtino!    bigsmile.gif

Na va, kaip smagu girdėti, kad tau viskas susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
Čia ištrauka iš vieno internetinio tinklalapio:

Norėtum pradėti vartoti kontraceptines tabletes, tačiau nesi tikra, kaip jos paveiks tavo ir draugo intymų gyvenimą. Ar tiesa, jog hormoninė kontracepcija „atvėsina“ santykius? Apkaltinti kontraceptikus dėl sumažėjusio seksualumo iš tiesų paprasčiausia.

Štai JAV buvo atliktas tyrimas, kurio metu daugiau kaip trys šimtai moterų vartojo neveiklias tabletes, manydamos, jog geria kontraceptines piliules. Daugybė ėmė skųstis bėdomis dėl kontraceptikų – apie trečdalis moterų kentėjo dėl galvos skausmų, maždaug kas šešta – dėl pykinimo arba juto kitokius šalutinius reiškinius (krūtų tempimą, svorio prieaugį) nors iš tiesų gėrė tik saldainiukus!

----------
Ir dar vienas:

Norą mylėtis labiausiai mažina… prasti santykiai su parneriu

Žurnalas „The European Journal of Contraception and Reproductive Health Care“ skelbia Ispanijoje atlikto tyrimo, palyginančio, kokią įtaką moterų lytiniam potraukiui turi kontraceptinių tablečių ir gimdos spiralės su variu naudojimas, rezultatus.

Tyrime dalyvavo 1073 moterys. Lytinio potraukio sumažėjimu vienodai dažnai skundėsi tiek vartojančios hormoninę kontracepciją, tiek gimdinę priemonę be hormonų. Išvadose autoriai pabrėžia, kad lytinio potraukio sumažėjimu dažniau skundžiasi vyresnio amžiaus, turinčios mažai žinių apie šeimos planavimo metodus, negimdžiusios moterys.

Noras mylėtis labai priklauso nuo santykių su partneriu – vidutiniškai sutariančios su partneriu 2,2 kartus, o prastai – net 4,6 karto dažniau skundžiasi lytinio potraukio sumažėjimu. Tiek kontraceptines tabletes, tiek gimdos spiralę naudojant 6-12 mėnesių, lytinis potraukis padidėja.

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meilė: 05 balandžio 2006 - 16:47